Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a3 1.8 92kw kuro sanaudos  (Skaityta 8234 kartus)

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Re: audi a3 1.8 92kw kuro sanaudos
« Atsakymas #25: 2010 Spalio 20, 22:23:14 »
1.9 tdi mieste vilniuj ~7, trasoj ~5. Ir man juokingai skamba kurie sako, jog mieste ima ~5~6, man asmeniskai suryja 7 ir neitin daug stovint kamsciuose bei normaliai vaziuojant, smarkiai nespaudziant, bet ir nesivelkant. Jeigu tektu, kad ir su tuo tdi stovet kiekviena diena kamsciuose geruose, tai praritu tas tdi ir 10, tad tos kuro sanaudos salyginis dalykas, nes nelygu koks miestas, kokios salygos tam mieste ir lygiai tas pats su trasa :)
tau juokinga, o man ne. Pagrinde maluosi po kaisiadoris, is ryto masinu ir pas mus daug plius dar vaikai i mokyklas per perejas, tad auksciau antros - trecios saibos neigrusi, pastovet kamsteliuose irgi tenka. I kauna tenka karta i savaite nulekt, kartais i vilniu. Man apie 7 eme kai termostatas jau paskutines skaiciavo. Faktas tik tas kad su 25 ltr bacioku padarau 500 km. Tikek netikek, tavo reikalas, o del 10 ltr, tai siam varikliui butu kazkas is muilo operos  ;)

Tai visai galimas daiktas, nieko nesakau. Tiesiog cia nuo daug veiksniu priklauso tos sanaudos, nuo masinos bukles, miesto, vaziavimo stiliaus ir pns. O pro kaisiadoris daznai tenka pravaziuot, zinau koks ten eismas, tad manau tikrai ner ka lygint su vilniaus, ten tik gan nemazas kaisiadoryse eismas pagrindineje gatveje palyginus, tai kartais net primena koki didmiesti vaziuojant :)