Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a3 1.6benz 74kw Gedimas Buna kad neuzsiveda Kaip Uzeina Padekit!  (Skaityta 1276 kartus)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
Turiu audi a3 1.6 benz 74kw 99m. atsirado tokia problema nuo vasaros buna kad neuzsiveda ir kartojasi tai gan daznai paskutiniu metu , pvz atsikeliu ryte
vaziuot i darba iseinu ir nesiveda starteri suka ... po valandos ateinu ir uzsiveda lyg niekur ir nebuvo nuvarau i darba vaziuot namo jau ateinu vel neuzsiveda is nervu bandydamas uzvesti is 15 karto uzsivede cia tik vienas pavyzdys is daugelio atsitikimu tokiu... Buvau nuvares i diagnostika pasake kad Lambazondas istrine kazkokia tai klaida tai 2men buvo ramu poto vel prasidejo ... Lambdazondo nekeiciau nes kiek zinau kai lambda zondas grybauja tai kuro sanaudos buna didesnes o pas mane maziau nei 7l trasoj ryja... Bandziau patikrinti ar zvake duoda ziezirba kol issukau zvake tai inai paime ir uzsivede...taip ir neiseejo patikrinti , Meistrai sako kad reikia tuo momentu ziureti kada inai nesiveda bet kaip pagauoti toki momenta tai ir nezinau ant tralo ir i servisa kol datempsiu inai gali uzsivesti lyg niekur nieko ir nebuvo na suprantat pinigu gaila, elektrikas sako gal rele kokia bet kokia?:D
Gal kas nors esate susidure su tokiu cirku ? nes jau nebezinau ka ir daryt ir jau puse metu taip..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Buvo jau forume aprasytos tokios bedos, vienam buvo su variklio kompu, i vidu buvo lysta, neuzhermetinta ir durniojo ir dar kazkam degimo rele , bet tada lyg visai degimas nesijungdavo. Pabandyk per paieska paziureti.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
tokiems cirkams pasalinti meistrui reikia sekmes.Nes dirbanciai masinai rasti toki gedima sunku.o pats tai apsileides:per pusmeti nesugebejai paziureti ar nedingsta kibirkstis.