Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Atsiliepimai/nuomones apie audi a3 96kw variklius  (Skaityta 14432 kartus)

Neprisijungęs Linetas

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
dapila man ir perdaug kartais, is savo zmogaus imu ir zinau, kad ne is rusio istraukta ir neskiesta, aisku kalingradine, prasciausia ,smirda fekalijom, bet bent guodzia kad savas zmogus duoda. Skaitau tikrai atsiperka, man bent jau senai du siurbliai atsipirko a6 ir dar puikiai vaziuoja, nes pagalvok jei uz 60lt 20ltr ipila kartais, prie progos nuotaikoj ir uz 50 kanistra supila, tai skaitau tikrai man asmeniskai labiau apsimoka pilt rusiska. Bet del pd sutinku, kad purkstukams cia peilis, o del 81 manau nebutu dideliu bedu, aisku geriau lietuviska, dar geriau austriska ar vokiska, visai kitas vaziavimas.

Griztant prie temos, tai 81 labiausiai gazdina ta ju oro srauto sistema,amziais kazkur kazkas prakiure, ar tai musta buwo ar ka, tie interkuleriai amziais prapucia, turbos kemsas, matuokles nudvesia, bet irgi kaip papuls. Reik labai gerai wiska apsiziuret pries perkant. Bet tai cia galvos skausmas man, nes facelift grazesne ,bet variklis prastesnis,aisku galima susideti i sena lempas, bet ten ta xaltura man nepatinka, pjaustyt skardas,kad faros tilptu.... kazkaip man nelabai.. Dar vienas dalykas,kad senesniu komplektacijas pilnas sunkiau rast ir iswis ju jau retas tralas atveza 81 su klima, ka jau sneket ,kad kokia oda butu ar silkas... FL didesnis pasirinkimas del komplektacijos.