Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 Trukčioja begėjantis, nebetraukia  (Skaityta 1601 kartus)

Neprisijungęs jautis

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
A3 Trukčioja begėjantis, nebetraukia
« Topic Start: 2014 Gegužės 26, 23:55:25 »
Sveiki.
Turiu tokią bėdą. Automobilis pradėjo trukcioti begėjantis, įsibegėjus trukcioti nustoja. Taip pat dingo trauka. Beto begėjantis atleidus gazą pasigirsta kažkoks bumtelėjimas auto pradeda tampytis ir drebėt, todėl visada turiu gazą spausti.
Žvakės,kuro filtras,babina,aukstos itampos laidai yra nesenai keisti. Taip pat buvau išsiėmęs ir prasivalęs oro srauto matuoklę su spec. valikliu MAF'ams,matuoklė atrodo sveika, vielytės yra dvi, jos kaip ir sveikos,tačiau viena iš jų truputi įlenkta,bet nežinau ar tai turi įtakos? Auto Audi a3 1,6 74KW, BENZAS BE DUJU

Kas dar realiai galėtų būti mano automobilui ? Tikriausiai šiom dienom vešiu atlikti diagnostika,tačiau ar ji realiai gali kažką daugiau parodyti be oro srauto matuoklės ir lambda zondo rodmenų, jei tarkim kokios gumos ar kas išsimovusios ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A3 Trukčioja begėjantis, nebetraukia
« Atsakymas #1: 2014 Gegužės 27, 08:19:08 »
Gumų ar pagalvių tikrai joks kompas neparodys, čia jau pats turi apžiūrėti. Tuo pačiu vakumo šlangutes patikrink.

Neprisijungęs Erni5

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Birželio 09, 10:36:11 »
Ir man panaši bėda. Irgi a3 1.6 74kw. Per VCDS nieko gero neparodė apart lamda zondo klaidą, kad mišinys per tirštas. Realaus laiko parametrai vaišto nuo 0.3V iki 1.0V, todėl ir pasigauna klaidą, bet kodėl toks mišinys, tai nežinau. Ant laisvų prastokai dirba ir gazo ant mažesnių sūkių prastai priima. Atjungus oro srauto matuoklę, laisvų apsukų darbas pagerėja.
Remiantis realaus laiko parametrais, manau, jog problema oro srauto matuoklėje arba lamda zonde, nes jie vienas nuo kito labai priklauso. Šią savaitę mėginsiu aiškintis.

"jautis" - o tu gal jau išsisprendei šią problemą?

Neprisijungęs jautis

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Rugpjūčio 05, 17:55:22 »
Atlikau diagnostiką, kompas parodė Holo daviklio ir srauto matuoklės klaidas. Viską pasikeičiau ir problemų kaip nebūtą :)

Neprisijungęs global_mt

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Rugpjūčio 05, 21:21:44 »
Kazkada ir as trukciojimo ir traukos problemas siam auto po klaidu nuskaitymo issprendziau pakeites holo davikli.