Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 sviesos  (Skaityta 2549 kartus)

Neprisijungęs Split

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
A3 sviesos
« Topic Start: 2011 Kovo 02, 11:23:50 »
susiduriau su tokia problema, neina ijungti artimu sviesu be pries rukiniu, sviesu jungiklis visa laika lieka ispaustas, gal zinot ka padaryt kad jis isoktu? cia varant technikine norejo pazet kaip dega pries rukine ijunge nu ir db likes tas jungiklis taip ispaustas mle

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Re: A3 sviesos
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 02, 13:02:24 »
susiduriau su tokia problema, neina ijungti artimu sviesu be pries rukiniu, sviesu jungiklis visa laika lieka ispaustas, gal zinot ka padaryt kad jis isoktu? cia varant technikine norejo pazet kaip dega pries rukine ijunge nu ir db likes tas jungiklis taip ispaustas mle
Taigi priesrukinio padetis, nustatai ant priesrukinio ikonos ir i save trukteli, atstatant darai atbuline eiga.
O tu rasai kad pas tave jis ispaustas, taikaip cia is tikruju yra?  :)

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 02, 13:10:01 »
Taigi priesrukinio padetis, nustatai ant priesrukinio ikonos ir i save trukteli, atstatant darai atbuline eiga.

tai kokia padetis to jungiklio turi buti kai ijungtos artimo sviesos? jis turi but tokiam lygyje kaip panele ar isispaudes tyruputi?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 02, 14:31:00 »

tai kokia padetis to jungiklio turi buti kai ijungtos artimo sviesos? jis turi but tokiam lygyje kaip panele ar isispaudes tyruputi?

Jis turi buti lygiai, jeigu spaudi ir pasuki i desine tada visai issiima tas jungiklis is paneles.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 02, 15:08:08 »
Ijungus artimas sviesas jungiklis yra istumtas labiausiai ,  tiesiog pasuktas iki galo i desine puse. Viena karta patraukus isijungia priesrukiniai priekiui, antra patraukus i save isijungia ir galinis priesrukinis ;) Taciau priesrukiai veikia tik tada, kai ratukas pasuktas iki galo i desine puse, kitaip patraukti jo i save neiseis..

Neprisijungęs von

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 02, 15:36:32 »
slam
Teisingai parasei,tik pataisysiu,kad priesrukines dar eina ijungt,kai ijungti tik gabaritai(stovejimo sviesos), t.y. uztenka per viena padeti pasukti sviesu ratuka i desine ir tik karteli patraukt i save  (h)

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Kovo 02, 18:15:07 »
bet jis db visa laik istumtas yra as nesuprantu kaip ji grazint i pradine padeti

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Kovo 02, 18:58:44 »
bet jis db visa laik istumtas yra as nesuprantu kaip ji grazint i pradine padeti
gali but, kad pas tave tas vidurinis ratukas yra per daug istrauktas, gal but per jega kas truktelejo per daug, nes jis visai issitraukia. As kaskada ji buvau istraukes lauk, tai paskui 20 min vargau kol sustaciau, nes ten sonuose toki pypsikai stovi, reik atitaikyt centra ir berots istatineti ant priesrukinio padeties... :)

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Kovo 02, 19:21:26 »
gali but, kad pas tave tas vidurinis ratukas yra per daug istrauktas, gal but per jega kas truktelejo per daug, nes jis visai issitraukia. As kaskada ji buvau istraukes lauk, tai paskui 20 min vargau kol sustaciau, nes ten sonuose toki pypsikai stovi, reik atitaikyt centra ir berots istatineti ant priesrukinio padeties... :)
o jai as ji per jega istrauksiu nesulus ten niekas ner kokiu fiksatoriu ar kojyciu? ir kokioj padetij ji lupt geriausia?:-]

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Kovo 02, 20:02:07 »
jisai negali but perdaug sulindes...
ir normaliom salygom jis turi but sustumtas iki galo ir siek tiek sulindes i panele., ijungus priesrukinius jis gaunasi lygiai su panele

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Kovo 03, 12:18:00 »
Ai, kad jungiklis tai kaip peršalimas... Pas mane, pavyzdžiui, tokiu bėdų nėra, traukaliok kiek nori, suk kiek nori, viskas norm, bet yra kita bėda - įjungus artimas, kartu užsidega ir priešrūkinis galinis, nors jungiklis nei kiek neištrauktas į viršų... Tada tą jungtuką, patį jo viršų, spaudi į vidų, kol galiausiai pagęsta... Bet ir spaudyt daug kartų reikia...
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Kovo 03, 15:20:15 »
Ai, kad jungiklis tai kaip peršalimas... Pas mane, pavyzdžiui, tokiu bėdų nėra, traukaliok kiek nori, suk kiek nori, viskas norm, bet yra kita bėda - įjungus artimas, kartu užsidega ir priešrūkinis galinis, nors jungiklis nei kiek neištrauktas į viršų... Tada tą jungtuką, patį jo viršų, spaudi į vidų, kol galiausiai pagęsta... Bet ir spaudyt daug kartų reikia...
tai man ta pati beda ir yra

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Kovo 03, 15:55:36 »

Aaaa, kažkaip pagalvojau, kad jis pas tave visą laiką iškilęs... Dar žinai ką darau, dažnai padeda, tiesiog nuo 0 suku link artimųjų truputį spausdamas jungiklį, tada būna toks garsas panašus į fiksaciją, ir dažniausiai neužsidega rūkinės, bet ne visada... Dar pastebėjimas toks, kad kai jau salone šilta, visuomet įsijungia kaip reikia. Sakau, gal kontaktai bus kokie oksidavęsi po žiemos...
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Kovo 03, 17:40:04 »

Aaaa, kažkaip pagalvojau, kad jis pas tave visą laiką iškilęs... Dar žinai ką darau, dažnai padeda, tiesiog nuo 0 suku link artimųjų truputį spausdamas jungiklį, tada būna toks garsas panašus į fiksaciją, ir dažniausiai neužsidega rūkinės, bet ne visada... Dar pastebėjimas toks, kad kai jau salone šilta, visuomet įsijungia kaip reikia. Sakau, gal kontaktai bus kokie oksidavęsi po žiemos...
issiimat ta jungikli pati, viduriuka kuri sukinejat su asele, isvalot viska kiek imanoma prieit ir sutepe surenkat atgal, manau problema issisprestu. Tik sudedant atgal, teks, manau, ilgiau pazaist...

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Kovo 03, 19:14:30 »

issiimat ta jungikli pati, viduriuka kuri sukinejat su asele, isvalot viska kiek imanoma prieit ir sutepe surenkat atgal, manau problema issisprestu. Tik sudedant atgal, teks, manau, ilgiau pazaist...

gerai reiks tada ardyt nes man niekas nepadeda ka surkuC sake. visa laik jungiant artimas isijungia ir galines priesrukines nors jungiklis ir yra ispaustas ir neina jo patraukti i save nevienoj padetij. tikiuos lengvai ten ardos viskas ff

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Kovo 03, 21:44:23 »
Tada turbut pas tave dar rimciau... Jooo, reiks or man kuri savaitgali pasikrapstyt... O kuo sutepliot ten? WD tinka?..
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Kovo 03, 23:51:05 »
Tada turbut pas tave dar rimciau... Jooo, reiks or man kuri savaitgali pasikrapstyt... O kuo sutepliot ten? WD tinka?..
as wd apskritai jau nenaudoju, dabar kazkoki turiu, tipo ir rudis nurgiauzia, ir sutepa ir pagamintas ne vandens pagrindu :) o siaip tai jo, ten vietos isardzius mazoka, tai sutepimas kokiu skystalu :)

Neprisijungęs surkuC

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Kovo 04, 00:55:18 »
Hmmm o gal ne paslaptis ką naudoji? :)
A3 1.9 TDI 81kW

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Kovo 04, 09:08:38 »
Pas mane ant gabaritų pastačius tą jungiklį, gale kartais priešrūkinis užsidega, vos vos pajudini rankeną, tai užgęsta. :V Matyt kažkas jau jai irgi nebegerai :D

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Kovo 04, 16:27:10 »
Hmmm o gal ne paslaptis ką naudoji? :)
savaitgali paziuresiu - parasysiu, nes masinoj :)

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Kovo 05, 14:51:23 »
dekui visiem uz pagalba;) sian isardziau viska sudejau ir db viskas tvarkoj :)

Neprisijungęs kesatutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Kovo 05, 20:30:22 »
dekui visiem uz pagalba;) sian isardziau viska sudejau ir db viskas tvarkoj :)
visuomet prasom  ;)