Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 sviesos  (Skaityta 2544 kartus)

Neprisijungęs Split

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Re: A3 sviesos
« Topic Start: 2011 Kovo 03, 19:14:30 »
Ai, kad jungiklis tai kaip peršalimas... Pas mane, pavyzdžiui, tokiu bėdų nėra, traukaliok kiek nori, suk kiek nori, viskas norm, bet yra kita bėda - įjungus artimas, kartu užsidega ir priešrūkinis galinis, nors jungiklis nei kiek neištrauktas į viršų... Tada tą jungtuką, patį jo viršų, spaudi į vidų, kol galiausiai pagęsta... Bet ir spaudyt daug kartų reikia...
tai man ta pati beda ir yra

Aaaa, kažkaip pagalvojau, kad jis pas tave visą laiką iškilęs... Dar žinai ką darau, dažnai padeda, tiesiog nuo 0 suku link artimųjų truputį spausdamas jungiklį, tada būna toks garsas panašus į fiksaciją, ir dažniausiai neužsidega rūkinės, bet ne visada... Dar pastebėjimas toks, kad kai jau salone šilta, visuomet įsijungia kaip reikia. Sakau, gal kontaktai bus kokie oksidavęsi po žiemos...
issiimat ta jungikli pati, viduriuka kuri sukinejat su asele, isvalot viska kiek imanoma prieit ir sutepe surenkat atgal, manau problema issisprestu. Tik sudedant atgal, teks, manau, ilgiau pazaist...

gerai reiks tada ardyt nes man niekas nepadeda ka surkuC sake. visa laik jungiant artimas isijungia ir galines priesrukines nors jungiklis ir yra ispaustas ir neina jo patraukti i save nevienoj padetij. tikiuos lengvai ten ardos viskas ff