Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a3 pavaru deze  (Skaityta 2206 kartus)

Neprisijungęs zakaras80

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
a3 pavaru deze
« Topic Start: 2011 Liepos 24, 14:44:51 »
sveiki,turiu audi a3 2001 m 75kw 1.6 ir atsitiko man tokia beda vaziuojant 1-2-3-cia pavara tamposi masina sukelus apsukas nustoja tampytis, o vakar isvis sustojo.
Ijungus pavara sklinda kazkos garsas bet ne is greciu dezes o ten kur jungiasi abu pusasiai bent man taip girdis.
tai vat ir norejau paklaust kas galetu but ir kiek tai kainuotu sutvarkyt bent apytiksliai.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: a3 pavaru deze
« Atsakymas #1: 2011 Liepos 24, 19:22:36 »
sveiki,turiu audi a3 2001 m 75kw 1.6 ir atsitiko man tokia beda vaziuojant 1-2-3-cia pavara tamposi masina sukelus apsukas nustoja tampytis, o vakar isvis sustojo.
Ijungus pavara sklinda kazkos garsas bet ne is greciu dezes o ten kur jungiasi abu pusasiai bent man taip girdis.
tai vat ir norejau paklaust kas galetu but ir kiek tai kainuotu sutvarkyt bent apytiksliai.

Tau net greiciu deziu meistrai apytiksliai nepasakys, kol neisarde, neatmesk galimybes, kad paprasciausiai sankaba nuleke.

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Liepos 24, 20:32:35 »
bet tai gerai jei sankaba nulektu tai begis nesijungtu o begiai tai junginejas tik atleidus sankaba kazkas kazko nekabina.nesuka pusasiu.

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 24, 21:07:05 »
speju smagratis

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Liepos 24, 22:22:47 »
Buvo sankabos diskas sudeges, pradzioje dar garsas buvo , paskui nieko nekabino, jokiu garsu, begiai junginejasi, nes deze dantraciai tai vietoj stovi, uzgesinus juk begiai taip pat junginejasi be sankabos.

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Liepos 24, 23:03:56 »
na gerai tai tarkim del sankabos ,o del kokiu priezasciu jinai tada tampesi vaziujant 1-2-3-cia pavara 4-5 pavara nesitampe.budavo taip pradedi judet pirma pavara kol begejas nieko sukilus apsukom tikslai nepasakysiu prie kiek apsuku ji pradedavo tampytis truputi atleidus gazo pedala ir vel ji nuspaudus ji nustodavo tampytisperjungus antra pavara tas pats taip pat ir perjungus trecia pavara ketvirta penkta pavara viskas ok. ir dar paskutiniu metu vazinejant su ta audi budavo toks garsas kaip kas nors kad kaltu kas su plaktu net masina pristodavo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Liepos 25, 00:09:11 »
na gerai tai tarkim del sankabos ,o del kokiu priezasciu jinai tada tampesi vaziujant 1-2-3-cia pavara 4-5 pavara nesitampe.budavo taip pradedi judet pirma pavara kol begejas nieko sukilus apsukom tikslai nepasakysiu prie kiek apsuku ji pradedavo tampytis truputi atleidus gazo pedala ir vel ji nuspaudus ji nustodavo tampytisperjungus antra pavara tas pats taip pat ir perjungus trecia pavara ketvirta penkta pavara viskas ok. ir dar paskutiniu metu vazinejant su ta audi budavo toks garsas kaip kas nors kad kaltu kas su plaktu net masina pristodavo

Sankaba paminejom kaip prielaida, kas tiksliai yra suzinosi nuemes deze, kitaip prasideda burimas.

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Liepos 25, 01:31:57 »
Man buvo su sankaba... Ne is niekur nieko, is 3 saibos jungiau 4, tada cypimas kazkoks ir viskas. Begiai junges, bet jei imeti begi, atleidi sankaba... Kokiu tik garsu neskleide... Pasirodo - slicai nusitryne... Pakeciau diska su visais diskeliais, ismynimo guoli. Rem kompektas - 420, naujos dalys, ir uz darba 330... Ir cia da pigiai... Nes kitur vien dezes nuemimas ir uzdejimas 300 buna...

O nebudavo tau, kad atleidus sankaba, toks lyg "bumt" ar "cypt" is po pedalo?..
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Liepos 25, 09:33:32 »
cypimo nebuvo o tas bumtelejimas tik vazuojat budavo o kaip prasidejo tas bumsejimas tai ilgai ir nevaziavo,greit sustojo.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 25, 09:47:46 sukūrė zakaras80 »

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Liepos 30, 23:05:17 »
tai va isemiau pavaru deze siandien dabar reik patarimo del sankabos sankabos storis apie 5-6 mm koks storis naujos sankabos

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Liepos 30, 23:11:51 »
tai va isemiau pavaru deze siandien dabar reik patarimo del sankabos sankabos storis apie 5-6 mm koks storis naujos sankabos

Tai kame buvo gedimas?

Neprisijungęs mantos

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Liepos 30, 23:42:48 »

Kaip jusu nuomone sita sankabele dar verta atgal grust ar jau nauja ieskot.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Liepos 30, 23:49:08 »

Kaip jusu nuomone sita sankabele dar verta atgal grust ar jau nauja ieskot.

Jeigu jau ferido grioveliai kai kur lygus, tai jau tikrai neverta tokios deti. Kadangi cia paprasta sankaba, gali paprasciausiai perkniedyti ferido, tik tai turi daryti jau tai mokantis zmogus.

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Liepos 30, 23:52:32 »
tai nezinau kame gedimas mat as ne lt tai ir bandau issiaiskint ar tinka vartojimui sankaba ar ne kolega mantos imete fotkes o as nazinau koks naujos sankabos storis pas mane 5-6 mm

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 30, 23:59:19 sukūrė zakaras80 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Liepos 30, 23:54:40 »
tai nezinau kame gedimas mat as ne lt tai ir bandau issiaiskint ar tinka vartojimui sankaba ar ne kolega mantos imete fotkes o as nazinau koks naujos sankabos storis pas mane 5-6 mm

Tai jau ir atsakiau, as ne matuoju , o vizualiai paziuriu.

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Liepos 31, 15:54:54 »
nu ka sankaba keisim nauja o del greiciudezes tai nezinau reiks vezt i lt kad specai paziuretu ar viskas gerai su ja
turiu dar klausima ar del sankabos gali tampytis masina ar cia jau bus dezes defektas(issiaiskinau greiciu dezes defektas bus nes nuemiau gale greiciu dezes dangteli ir radau daug metalo drozliu)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 03, 18:52:23 sukūrė zakaras80 »

Neprisijungęs zakaras80

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Rugsėjo 15, 14:25:48 »
tai va gryzau i lt parveziau greiciu deze o pasirodo kad reduktorius subirejo tai del trukciojimo problema isspresta.