Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3, 66 KW, isibegeja iki 110 km/h ir STOP !  (Skaityta 4269 kartus)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Pirma suziurekit visus vakumus,  slangutes, n75. Tada jau keliaukit prie turbinu ir siurbliu

Neprisijungęs Montana

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats. Dariau diagnostiką, parodė, jog kažkas su n75 negerai, nu kaip man aiškino kad ne pats vožtuvas gal, o gal daviklis tas jo. Žodžiu, apkeitė vietom tuos du salenoidus (nes jie vienodi tipo), tai pagal viską pravažiavus dabar turėjo rodyti klaidą ant EGR, bet ne, vėl rodo kažką ten su "boost". Vakumas tvarkoje, tai viskas, turbina 100 proc? Negali būti koks kuro filtras, arba degimas išsireguliavęs ar dar koks velnias? Taip nesinori, kad tai būtų turbina :/ :) 

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kai darė diagnostiką - tik klaidas nuskaitė, ar su mašina važiavo ir žiūrėjo gyvus parametrus?

Neprisijungęs Montana

• Žiūrėti profilį
Pasijungė kompą, pamatė klaidas, tada važiavom su įjungtu kompu ir žiūrėjom parametrus, ten vienas skaičius rodo kiek turėtų būti, o kitas kiek yra tuo momentu, tai va egr tvarkoje, bet tas kur n75 tai jis lyg ir vėluoja kažkaip, pvz rodo, kad reikia tarkim 2400 kažko, tai jis pavėluotai, bet lyg ir veikia. Aš nelabai suprantu ten, bet elektrikas sakė, kad greičiau bus n75, apkeitė vietom, pravažiavau trasoje, kad vėl įsijungtų avarinis režimas, atvažiuoju, pajungiam, o klaida ta pati, kažkas su "boost...n75 ir panašiai". Tai sako, gal pats daviklis. Aš čia skaičiau, kad gali būti dėl pabėgusio degimo toks dalykas, ar tiesa?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O gal paprasciausiai vakumo nesudaro ir tas n75 neturi is ko darineti, o gal paprasciausiai slegio daviklis sugedo, tada irgi i servisini imeta, o gal... paprasciau pas normalu meistra nuvaziuoti kuris ne speliotu , o sutaisytu.

Neprisijungęs Montana

• Žiūrėti profilį
Tai tas normalus meistras tipo į audi centrą? Nes čia irgi meistras normalus žiūrėjo, bet jis su prancūzais labiau dirba, mano mašiną pažiūrėjo su paprastu VAG kompu, kuris ir išmeta vieną klaidą, jis neparodo ar čia tau n75, ar oro srauto matuoklė, ar vakumas, ar turbinai galas, tai ką lieka pačiam spėlioti? Ar "geras meistras" spėjimuose geras ar kaip čia nesuprantu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai tas normalus meistras tipo į audi centrą? Nes čia irgi meistras normalus žiūrėjo, bet jis su prancūzais labiau dirba, mano mašiną pažiūrėjo su paprastu VAG kompu, kuris ir išmeta vieną klaidą, jis neparodo ar čia tau n75, ar oro srauto matuoklė, ar vakumas, ar turbinai galas, tai ką lieka pačiam spėlioti? Ar "geras meistras" spėjimuose geras ar kaip čia nesuprantu?

Vag com vienas is geriausiai nusisekusiu diagnostiniu irenginiu, kuris parodo labai daug parametru ir tavo isvardintus gedimus visus parodo, bet tik reikia ziureti ne klaidas , o ju parametrus. Audi centro is viso nerekomenduoju. Parasyk kokiam tu mieste, gal iseis patarti, kur nuvaziuoti normaliai , ne kad paziuretu, o sutaisytu. Dabar po meistrus vazinesi, visi klaidas trins, bet iki galo ne vienas nedaves, cia tik pinigus ismesi, naudos nulis.

Neprisijungęs Montana

• Žiūrėti profilį
Miestas Klaipėda. Diagnostika man nemokama, nes elektrikas giminė ir tikrai geras meistras. Tiesiog klaida tokia, kad sunku defektuoti tiksliai. Aš taip suprantu, kad dabar reikia imti iš kažkur kitą slėgio daviklį bandyti dėti ir žiūrėti ar kas keičiasi. Bet iš kur jį gauti neįsivaizduoju..Dėl vakumo šlangiukų tai viskas ok, patikrino, sakė kaip ir turi buti po 0,9 atrodo. Mašina nedūmija, tepalo valgo tikrai nežymiai, kaip ir turi dyzeliukas, turbina nešvilpia, trauka esu patenkintas tikrai mieste, bet va trasoje 110-120 ir viskas..Mane labiau domina ar gali toks dalykas būti dėl kuro filtro, jo vožtuvo, arba išsireguliavusio degimo? Aš suprantu, kad jūs čia irgi ne meistrai, tiesiog gal kas susidūręs. O dėl oro srauto matuoklės klausiau, tai sakė ji išvis ne prie ko ten, tai kaip ir atkrenta. Kaip ten bebūtų, ačiū už bet kokią pagalbą :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Miestas Klaipėda. Diagnostika man nemokama, nes elektrikas giminė ir tikrai geras meistras. Tiesiog klaida tokia, kad sunku defektuoti tiksliai. Aš taip suprantu, kad dabar reikia imti iš kažkur kitą slėgio daviklį bandyti dėti ir žiūrėti ar kas keičiasi. Bet iš kur jį gauti neįsivaizduoju..Dėl vakumo šlangiukų tai viskas ok, patikrino, sakė kaip ir turi buti po 0,9 atrodo. Mašina nedūmija, tepalo valgo tikrai nežymiai, kaip ir turi dyzeliukas, turbina nešvilpia, trauka esu patenkintas tikrai mieste, bet va trasoje 110-120 ir viskas..Mane labiau domina ar gali toks dalykas būti dėl kuro filtro, jo vožtuvo, arba išsireguliavusio degimo? Aš suprantu, kad jūs čia irgi ne meistrai, tiesiog gal kas susidūręs. O dėl oro srauto matuoklės klausiau, tai sakė ji išvis ne prie ko ten, tai kaip ir atkrenta. Kaip ten bebūtų, ačiū už bet kokią pagalbą :)

Gimine ir uz dyka, tikiesi kokiu rezultatu :-) Tu bent parasyk kokius duomenis automobilio, imesk klaidu aprasymus, bus daug paprasciau ir patarti kazka.

Neprisijungęs Montana

• Žiūrėti profilį
A3, 99m., 1.9 TDI 66kw, ALH variklis, mechaninė. Apie pačią klaidą daug nepasakysiu, nenusirašiau, žinau, kad buvo žodis "boost..." ir ant galo "n75". Sakinys maždaug reiškė, kad yra netinkamas/blogas turbos slėgis. Ne nu šiaip tai ką čia mąstyti, reikia vistiek ieškoti kito slėgio daviklio, galbūt kito n75, o po to jau pačią turbą žiūrėti, matuoti. Bet prieš tai pasikeisiu tepalus, filtrus, diržus, taip ar taip jau reikia keisti tai pažiūrėsiu tuo pačiu degimą ir gal pakeitus kuro filtrą kas pasikeis. Dėkui, vistiek :)

Neprisijungęs Karolis A3

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
man paciam vaakumo slangute prie turbinos buvo nudilus, tai buvo ta pati beda. pazystamam reikejo tik prapust slangute prie solenoido, nes buvo uzsikimsus ir gedimas dingo.