Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A3 1,9TDI PD Tandeminis siurblys praleidzia kura  (Skaityta 2748 kartus)

Neprisijungęs STIOPKAS

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Sveiki tai va turiu bedele savo zveriuke, isvarva dyzelinas is sistemos, kai automobilis pastovi ilgiau ir to pasekoje, sunkiai uzsikuria, manau suprantat patys jog todel, kad sistema kol uzpildo isnaujo, o tai gadina starteri, akumoliatoriu ir dar velniai zino ka, juolab, kad kuras varva ir uzvestam motorui, o cia jau per kisene eina... tai va klausimelis, kas yra sis daiktas, ir ka rasiu jy atidares? ar verta paciam ieskot slieku ar geriau kreiptis i meistrus? jog bege par ten jau issiaiskinau, buvusi ardyta vieta ir vietoi tarpines uztepta hermetiko, bent tiek matosi is isores... Audi A3 1,9 tdi 96 kw 2002 m

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 10, 13:34:40 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Padekit su detale
« Atsakymas #1: 2012 Birželio 09, 06:17:29 »
Cia yra tandeminis siurblys, butent kuro prasiskverbimas per ji ir itakoja bloga kurimasi pastovejus ilgiau. Jau buvau aprases jo remonta, paskui http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=832 aprase kur galima nusipirkti visa remontini komplekta (Auturoje) ir kaip pakeisti.

Neprisijungęs STIOPKAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Birželio 09, 14:12:11 »
o tai ten neuztektu tiesiog nuimti ta dangteli ir uzdeti nauja tarpine, ar ka nors tokio padaryt? sorry, kad klausiu, bet pagal paieska daugiau nieko ir nerandu apie ta siurbli... turbut po forumo remonto, kazkas dar negerai ar dinge irasai yra...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Birželio 09, 18:40:39 »
Greiciausiai dingo irasai. Nuemus isorini dangteli, ten yra tarpine, manau nesunkiai rasi ir kur perspausta vieta. Yra pirkti remontiniai komplektai, ten bus tarpine, daug visokiu spyruoklyciu, butent viso siurblio restauravimui. Jeigu pats siurblys gerai dirbo, tai gal uztektu tik tarpine pakeisti, bet ji viena neparsiduoda. As kitaip isprendziau sita gedima, isvaliau pacia tarpine , ir detales kur ji lieciasi, abidvi tarpines puses sutepiau su silikonu atspariu naftos produktams, uzsukau dangteli , bet nedaverziau, kai silikonas uzdziuvo , tada varztus pilnai daverziau. Tik toks niuansas, nezinau kiek tai laikys,pagal teorija turetu ilgai, praktiskai velnias zino.

Neprisijungęs STIOPKAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Birželio 10, 00:30:10 »
tai va, kad siurblys lyg ir dirba gerai, kazkaip nesinorisi islaidaut ten kur dar nereikia... tauka nepamazejus, nei ka, tai manau, kad ir uztektu tik tarpine sutvarkyt su silikonu ar siaip su kuo... o jai ten atidarysiu ta dangteli, tai spiruokles neprades ten man sokinet kai nuo by... nutrukusios? didelis ten ju itempimas? kazkaip nesinorisi ir susigadint visko paciam tvarkant... bukas ant automobiliu nesu, kas irmanoma pats pasidarau, bet sioi vietoi esu zalias...
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 10, 00:31:42 sukūrė STIOPKAS »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Birželio 10, 07:24:55 »
Siaip atidarius dangteli jokiu spyruokliu ten nera, as dariau a4 tai reikejo nuimti pati siurbli, o ant a3 gali net ant variklio ji palikti, kaip patogiau.

Neprisijungęs STIOPKAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Birželio 10, 12:59:01 »
Aisku, tai drasiai galiu sukti dangteli i zeme ir tvarkytis? o ant siurblio nera ten reguliuojamas degimas, kuro normos, kaip seniesiems tdi motorams 81-66kw?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Birželio 10, 13:32:55 »
Niekas ten nesireguliuoja. Geriausiai nusiimk pasidek ant stalo, bus visiskai patogu, galesi nufotkinti darbu eiga, kaip sakoma ateinancioms kartoms. :-)

Neprisijungęs STIOPKAS

• Žiūrėti profilį
Nu ka, dekui tada uz info ;) ryt bandysiu taisyt, papleskinsiu keleta foto :)