Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Stovint dreba (purtosi) automobilis. 2.0 TDI 103kw.2006.  (Skaityta 4498 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pasijungus kompą nemažai ką galima atmesti arba kaip tik patvirtinti iš terorijų... Negi lengviau aklai zylioti per mašiną?
Faktas ir kitas, kad kompo pajungimas pas vieną ir kitą žmogų nebūtinai duos vienodų rezultatų, čia jau nuo žmogaus patirties, supratimo, žinių ir t.t. priklauso.
Kompas tik pateikia informacija, o kas kiek, kur ir kaip tai įžiūri ar mato špygą tai čia atskira tema, tad vien frazė "jungė kompą" yra lygi nuliui, o visi čia vargsta.

Peilį laikyti visi mokame, pjauti irgi, tačiau ne visi mes esame mėsos iškapotojai, ne visi mes esmame plastikos chirurgai (-)

Neprisijungęs dossantosleite

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Pasijungus kompą nemažai ką galima atmesti arba kaip tik patvirtinti iš terorijų... Negi lengviau aklai zylioti per mašiną?
Faktas ir kitas, kad kompo pajungimas pas vieną ir kitą žmogų nebūtinai duos vienodų rezultatų, čia jau nuo žmogaus patirties, supratimo, žinių ir t.t. priklauso.
Kompas tik pateikia informacija, o kas kiek, kur ir kaip tai įžiūri ar mato špygą tai čia atskira tema, tad vien frazė "jungė kompą" yra lygi nuliui, o visi čia vargsta.

Peilį laikyti visi mokame, pjauti irgi, tačiau ne visi mes esame mėsos iškapotojai, ne visi mes esmame plastikos chirurgai (-)

Taip, sutinku. Kompo pajungimas nereiskia, kad viska mate kas blogai ir kas gerai. Tai cia lygiai tas pats kazkur vezti taisyti, vienam meistrui atrodys vienaip, kitam kitaip...o rezultato abu nepasieks.

Taigi griztant prie 'ONLY Audi' komentaro, jam panasi beda ir sprendima rado, butu labai malonu isgirsti ka mano apie mano pasiulyma pabandyti tai ir maniskiai A3.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Labai aciu, kad paaiskinot, bet toks klausimas kilo, pats niekaip to nepadaryciau, galbut butu tokia galimybe atvykti iki Jusu ir uz tam tikra mokesti tai padarytumet?

Deja atsisakysiu, jeigu napasiteisins - nebus rezultato, nera rezultato as pinigu neimu, todel ekspermentams tikrai neturiu laiko,pilna ir taip darbo su savom auto ff 

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Turiu A3 2l TDI 103kw , 2006.
Kai tik uzvedu(salta masina), masina graziai dirba ir nesijaucia jokio drebejimo, bet pavaziavus truputi ir varikliui pradejus silti ir sustojus prie sviesoforo ar bet kur kitur, automobilis purtosi,dreba.. taip nemaloniai ir nervuojanciai jauciasi per kuna ,juda nevalingai..kartais vos smarkiau,kartais silpniau.
Ar cia taip turi buti sitiems varikliams ar kazka reikia remontuoti,keisti?
Beje,apsukos nesokineja,stovi 800.

Pas mane tas pats, kai pasiekia darbinę temperatūrą pradeda vos vos sudrebėti. Atsidaryk kapotą ir pastebėk variklį, turi matytis kaip sudreba. Kiek pagooglinau, tai pakeistais smagračiais, purštukais, variklio/transmisijos pagalvėm vistiek dreba. Gali būti ir ECU bugas. Čia galima pradėt ieškot sliekų ir prie tandeminės pompos, gal ten bėda. Nuo senumo ji pasidevėjusi, vnž kuo tolyn, tuo tamsyn  :goodboy:

• Žiūrėti profilį
Deja atsisakysiu, jeigu napasiteisins - nebus rezultato, nera rezultato as pinigu neimu, todel ekspermentams tikrai neturiu laiko,pilna ir taip darbo su savom auto ff

Suprantu, gaila.

• Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats, kai pasiekia darbinę temperatūrą pradeda vos vos sudrebėti. Atsidaryk kapotą ir pastebėk variklį, turi matytis kaip sudreba. Kiek pagooglinau, tai pakeistais smagračiais, purštukais, variklio/transmisijos pagalvėm vistiek dreba. Gali būti ir ECU bugas. Čia galima pradėt ieškot sliekų ir prie tandeminės pompos, gal ten bėda. Nuo senumo ji pasidevėjusi, vnž kuo tolyn, tuo tamsyn  :goodboy:

Galbut tikrai "ONLY Audi" metodas suveiktu ;) Galbut kas nors kitas gali pabandyti tai padaryti, kas turi daugiau laiko ?

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
Galbut tikrai "ONLY Audi" metodas suveiktu ;) Galbut kas nors kitas gali pabandyti tai padaryti, kas turi daugiau laiko ?

50/50 kad suveiks. Joa kas nori pabandyt :D Aš veleno ir velenėlių kaiščių :-/

• Žiūrėti profilį
50/50 kad suveiks. Joa kas nori pabandyt :D Aš veleno ir velenėlių kaiščių :-/

Verta pabandyti. Nagi, kas nors nusimano situose reikaluose?