Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Salono filtras  (Skaityta 2388 kartus)

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
Salono filtras
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 16, 16:46:44 »
Sveiki gal kas keitete S4 salono filtra? Pas mane 1992 10m avantas 4.2l servise negalejo surasti kur jisai yra, nei po kapotu, nei is salono vidaus. Sake kad gali ir nebuti mano modelyje, manau kad tai didziasia nesamone, nes is grotelio buna jau pucia biski nesvarumu, gal kas galite pasidalinti turima informacija?

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
Re: Salono filtras
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 16, 23:01:08 »
aš irgi nesenai ieškojau ir buvo prieita išvados,kad jis yra pečiaus dėžėje.Kažkas dar rašė,kad tvarkydamas pečių pasikeitė ir filtrą. Jei tą daryt tingi, siūlau bent jau iš salono atvėrus recirkuliacijos sklendę šepetėlio ir siurblio pagalba išsivalyt radiatorių ir išsikuopt viską kas prikritę po juo. Rezultatas pasijaus kažkiek  :)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 16, 23:03:01 »
o as manau, kad samone, kad jo nerado  :) pas c4-s6 bertos jau buvo salono filtras :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 17, 01:19:25 »
o as manau, kad samone, kad jo nerado  :) pas c4-s6 bertos jau buvo salono filtras :)

Taip, C4/100/S4 jo nebubo, nebent jau paskutiniuose modeliuose prieš faceliftą. O c4/s6/a6 jau buvo. Šiaip jį nemanau, kad sunku pasistatyti :)

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 17, 09:16:43 »
Tai vat tada tikriausiai pas mane ir nera, nes ir jus taip sakote ir servise suvedus mano auto parametrus ir norint pasiziureti kur filtras stovi, to padaryti neiseina rodo kad nera. O istatyi abejoju ar iseis ten vietos nelabai kur yra, viskas suspausta kaip turi buti, tad reikias jau kitamet pasiardyti ir pasiziureti kaip ten kas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 17, 09:20:16 »
Tai vat tada tikriausiai pas mane ir nera, nes ir jus taip sakote ir servise suvedus mano auto parametrus ir norint pasiziureti kur filtras stovi, to padaryti neiseina rodo kad nera. O istatyi abejoju ar iseis ten vietos nelabai kur yra, viskas suspausta kaip turi buti, tad reikias jau kitamet pasiardyti ir pasiziureti kaip ten kas

Keleivio pusės, nuėmus valytuvus ir tą dekoraciją/metalą padengtą guma nuimi ir turi būti toks stačiakampio formos kaip stalčius. Atsukus išsiimi ir ten įsidėt gali :) Gamykliškai numatyta, bet neįdėta :)

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugsėjo 17, 12:11:25 »
aciu reikes pasiziureti,  (+)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugsėjo 18, 12:22:21 »

Keleivio pusės, nuėmus valytuvus ir tą dekoraciją/metalą padengtą guma nuimi ir turi būti toks stačiakampio formos kaip stalčius. Atsukus išsiimi ir ten įsidėt gali :) Gamykliškai numatyta, bet neįdėta :)

kazkodel ten kazkada ardydmas nieko panasaus nepastebejau  ?!?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugsėjo 18, 13:12:55 »
pas pažystamo 92m. S4 C4 žiūrėjom,irgi nėra nei filtro nei jam vietos,nieko ten neįkiši,nebent pačiam viską nuo nulio instaliuot.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugsėjo 18, 15:43:49 »
C4 94m jau galima pasistatyt :) nors filtro irgi neradau, kad būtų. Bet įsidėjau :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugsėjo 18, 16:04:38 »
C4 94m jau galima pasistatyt :) nors filtro irgi neradau, kad būtų. Bet įsidėjau :)
keista, pas mane irgi 94 pabaigos, bet vietos filtrui neradau.... reiks eit pieskot muset  ?!?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugsėjo 18, 16:07:58 »
gal nuo a6/c4 pastatyta pas mane buvo anksčiau. No idea, bet faktas kad sulindo :)

Neprisijungęs Lomberg

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugsėjo 20, 13:33:18 »
Kokio tas filtras dydzio?