q - šitos nežiūrėjau. Esu apėjęs kitą s6, netikėtai taip išlindo. Aišku neburta, standartas, bet labai tvarkinga. Savininkas užsienyje, laukiu kol grįš, tada ir spręsiu, ar toliau ieškosiu, ar ne.
Citata iš: audzius 2011 Birželio 05, 18:05:00 dar ka pastebejau, kad su S4 pagrindiniai vairuotojai jaunimas, S6 jau vyresni zmones, kuriem tas lasktymas ne tiek ir rupi o su v8 ar 200 laksto senesni ar jaunesni labiau?
dar ka pastebejau, kad su S4 pagrindiniai vairuotojai jaunimas, S6 jau vyresni zmones, kuriem tas lasktymas ne tiek ir rupi
Citata iš: Evaldas 2011 Birželio 06, 08:42:22 q - šitos nežiūrėjau. Esu apėjęs kitą s6, netikėtai taip išlindo. Aišku neburta, standartas, bet labai tvarkinga. Savininkas užsienyje, laukiu kol grįš, tada ir spręsiu, ar toliau ieškosiu, ar ne.jei kalbi apie tokios spalvos sedana mazeikiuose, kaip foto, tai ta S6 is foto tikrai verta grieko
Citata iš: Efkito 2011 Birželio 06, 07:38:32 cia jis turbut girtas rase viska... jis viska labai teisingai raso - tas pats buvo ir tuo laiku kai as pirkausi 220v - su jom jau buvo pradeje lakstyt pacanai, nes diedai issipardavinejo, o patys persesdavo i ceskutes situacija analogiska ir proporcinga automobiliu kainoms
cia jis turbut girtas rase viska...
Citata iš: quattre 2011 Birželio 06, 08:37:33 Citata iš: Efkito 2011 Birželio 06, 07:38:32 cia jis turbut girtas rase viska... jis viska labai teisingai raso - tas pats buvo ir tuo laiku kai as pirkausi 220v - su jom jau buvo pradeje lakstyt pacanai, nes diedai issipardavinejo, o patys persesdavo i ceskutes situacija analogiska ir proporcinga automobiliu kainoms tai dabar gaunas taip iseina - nusipirkai 20 vintiliu, vazineju metus, viskas gerai. Po metu pradejo vazinet su tokiomis paciomis 20V pacanai ir fsio vamzdiec, staiga pasidare nemasina ?? . Jau ta masina nebepatinka ?? nukrito visas uuuupas su ja vazinet..... as kazko cia nepagaunu. Pasidare S6 c4 10 kart geresne uz a200 20V ar S4 C4 ?? nes jos kainoj ir eilinis pacanas jos neipirks dar kaip S4 C4 tuo labiau A200 ? Ir iskart jus jauciates ten kazkur kazkokioj skalej paciu isgalvotoj auksciau, kur pacanai dar tiek neuzlipa siai dienai ? teisingai suprtau ?
eske tai ne ceske
Citata iš: audzius 2011 Birželio 06, 10:16:28 Citata iš: Evaldas 2011 Birželio 06, 08:42:22 q - šitos nežiūrėjau. Esu apėjęs kitą s6, netikėtai taip išlindo. Aišku neburta, standartas, bet labai tvarkinga. Savininkas užsienyje, laukiu kol grįš, tada ir spręsiu, ar toliau ieškosiu, ar ne.jei kalbi apie tokios spalvos sedana mazeikiuose, kaip foto, tai ta S6 is foto tikrai verta grieko Ta pati. Tik kad užsistovėjusi vargšė, bet šiaip normaliai dar atrodo, o ir salonas gyvas, kas retai pas tokias būna.
Citata iš: Donatas 2011 Birželio 06, 15:38:42 eske tai ne ceske jo, o kai atsiverti c4 dokumentus o ten parasyta AUDI 100 (s4) - vis dar taip pat kietai jaustis turi ar biski maziau? kas vairuojat s4c4 nesupykit - cia joke'as
nu, bet kai jau mane patruliai stabde tai atbege sakydavo iskart :" tau vamzdiec dabar" ir pansiai toliau kas daugiau ?
as tai manau, kad jiems vienodai su kuo vaziuoji jie dirba savo darba, ir dirba jie taip kaip jie ismano
.... džiaugiuosi, kad pas mane paprasčiausiai Audi 100 Avant įrašyta
Citata iš: Evaldas 2011 Birželio 06, 11:20:46 Citata iš: audzius 2011 Birželio 06, 10:16:28 Citata iš: Evaldas 2011 Birželio 06, 08:42:22 q - šitos nežiūrėjau. Esu apėjęs kitą s6, netikėtai taip išlindo. Aišku neburta, standartas, bet labai tvarkinga. Savininkas užsienyje, laukiu kol grįš, tada ir spręsiu, ar toliau ieškosiu, ar ne.jei kalbi apie tokios spalvos sedana mazeikiuose, kaip foto, tai ta S6 is foto tikrai verta grieko Ta pati. Tik kad užsistovėjusi vargšė, bet šiaip normaliai dar atrodo, o ir salonas gyvas, kas retai pas tokias būna.diskai nurudije matesi, vaziuokle paprasta ten, stebuklu nebus nuo stovejimo, jei stovejo lauke salonai pas italus labiausiai nuvaryti buna
Citata iš: roberttinas 2011 Birželio 06, 23:36:36 .... džiaugiuosi, kad pas mane paprasčiausiai Audi 100 Avant įrašyta įdomu kaip tu džiaugtumeis, kai po autoįvykio tau Audi 100 detalėm ir paskaičiuotų.viskas yra gerai, kol yra gerai