Teisingai padarytas zylas yr daug geresnis tryperis nei S6C4.
Ir jei toji S6 yra vienintele normali masina su 2.2T
tai chuli ja pardavineji ?
butent
zylas kaip ir ve turi savo aura nors tu ka 
o audzius jeigu naujas S4 B5 S6 C5 ar S8 stumdytum nieks tau ne puse zodzio nesakytu 
o tuos senus triperius paliktum mums ligoniams (istikimiems) nes mum tos pasakos kaip eSke geriau uz zyla tai lygu popsui.
mes drasiai galim ir keliu metu senumo audines nusipirkt bet neperkam ar pagauni del ko ? 
pvz su nauja A8 zymiai maloniau vaziuoti negu su sena V8 silke bet.......... 
dar karta paskaityk ka as parasiau

zylas yra moraliskai pasenes, jei nesi totalus ligonis, kuris nori turet ta seniena su 2.2T 20V ir savom bedom, bet vistiek nori 2.2T 20V, tai yra masina su daugiau kompforto, maziau problemu, neujesne isvaizda ir t.t, t.y. S6, jei dar nesupratai ka norejau pasakyt, paasikinsiu dar karta

tas pats ir su V8, tai yra ligoniu masina, S4 b5 ir S6 c5 manes nei kiek nekabina, nes ju kaina praktiskai ta pati, kiek S6 geros bukles, ir todel, kad pas jas dar maziau to sarmo, savos bedos, brangi eksploatacija ir pan

pas mane atsiduria visokios S, nes man idomu jas paturet, patyrinet, o kaupt jas galimybes neturiu, todel parduodu, tuo labiau, kad parduodu visada geresnio stovio, negu nuperku

S6 yra paskutine audi su 2.2T motoru, kuriai yra daliu, neturi kazkokiu kosmiskai brangiu mazgu ar labai sudetingu/nesutvarkomu sistemu ir kuria galima eksploatuot, kad ir kasdiena

P.S as visada buvau uz zyla, todel toki turiu, i ji sudeta daugiausia ir toliau yra dedama, palyginimas su S6 toks, kad zylas pastoviai uzknisa su savo trojanais del savo amziaus, nupirkt normalu bent lietuvoj abejoju ar imanoma taip pat kaip ir tavo garbinama V8