Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 C4 2.2tq noriu pradeti kelti :) pasidalinkit mintimis ir nuomonemis  (Skaityta 25461 kartus)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį

pirma kart girdziu kad cipas labiau juntamas ant automato nei ant mechanines (!?)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

pirma kart girdziu kad cipas labiau juntamas ant automato nei ant mechanines (!?)

na šito ant c4 irgi nesu girdėjęs iš įvairių forumų ir t.t.

Vieną čipą užmačiau vokietyne. Pinigų daug nori, bet tipo išspaudžia 202kw. O kitame yra berods Vmap'as (kur slėgį berods mato), tai ten užčipint su juo galima iki 360ag. Pastarojo kaina kol kas yra ~60 eurų + siuntimas 25  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tai praktiškai tik čipus perki ir daugiau nieko nereikia, arkliai savaime auga...

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį

Vieną čipą užmačiau vokietyne. Pinigų daug nori, bet tipo išspaudžia 202kw. O kitame yra berods Vmap'as (kur slėgį berods mato), tai ten užčipint su juo galima iki 360ag. Pastarojo kaina kol kas yra ~60 eurų + siuntimas 25  :D
gal linką.

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
nu idomu cia daros :D rimtai gal linka imesk ;)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

gal linką.

http://cgi.ebay.de/Chiptuning-Audi-20V-Turbo-AAN-RS2-Software-KKK-24-7200-/190456460480?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2c5816f4c0

baigias už pusvalandžio :)

o šitas man artimiau atrodo finansiškai, tik ieškau už padoresnę kainą.

http://cgi.ebay.de/SERIOSES-CHIP-TUNING-EPROMS-AUDI-S4-S6-TURBO-AAN-MOTOR-/120586189157?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1c137f3965

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį

apie ka tu cia ?  ?!?  :V

Efkito, ar imanoma gauti is taves cipo kopija? Pas mane irgi aftamatas....

viskas yra imanoma kai labai nori ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
kas zinot kiek mazdaug reikia 76mm vamzdzio tiesiam ismetimui pagamint? ;) reiktu jau isigyti :)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
imk du metrus, vistiek dar bus bakelis ir rezonatorius koks

drunkenmaster

• Svečias
O kam tas rezonatorius? ff :D :D

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
kad maziau vamzdzio reiketu:D

drunkenmaster

• Svečias

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
rezonatoriaus tai reikia ir nebetkokio dar o sukurinio kiek domejausi :D kazkaip atrodo mazokai 2m :P

drunkenmaster

• Svečias
Aš tai sau manau pradžiai darysiu be jo :V Paskui jei ką visada galima bus įvirint ff :D :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Aš tai sau manau pradžiai darysiu be jo :V Paskui jei ką visada galima bus įvirint ff :D :D

irgi 76mm desi? isivaizduoji to rezon kaina?

drunkenmaster

• Svečias

irgi 76mm desi? isivaizduoji to rezon kaina?

Ne, tokio dydelio nereikia :D Užteks 70 :) Nenoriu, kad kitam rajone girdėtų, kada užvedu variklį :D Ir šiaip 76 paskutiniu metu kažkaip man popsūcha pasidarė :V

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
kaip suprast popsucha? :D  tai del ilgio manai 2m uzteks? :)

drunkenmaster

• Svečias
Na, paskaičius įvairius forumus, atrodo, kad 76 dėt dabar labai madinga, nesvarbu į civicą, į audi ar į bemsą. O kadangi aš mados nesivaikau, tai ir dėsiu 70 :D Nors šiaip 76 pigesnis, bet kadangi kokių 500 arklių negaminsiu (bent jau šitam gyvenime:D) tai kol kas ir mažesnio diametro užteks ff

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Na, paskaičius įvairius forumus, atrodo, kad 76 dėt dabar labai madinga, nesvarbu į civicą, į audi ar į bemsą. O kadangi aš mados nesivaikau, tai ir dėsiu 70 :D Nors šiaip 76 pigesnis, bet kadangi kokių 500 arklių negaminsiu (bent jau šitam gyvenime:D) tai kol kas ir mažesnio diametro užteks ff

o apie ilgi kaip? :) nu patariu pirkt 76, nes pigiau ir gali galvot kad turi 70, tada nesivaikysi madu  :D o tie 6mm lb daug nekeicia manau :)

drunkenmaster

• Svečias
Bet užtat aš žinosiu, kad ten 76 :A :D :D
Dėl ilgio nežinau, dar nematavau :V Kai jau susiruošiu dėt, tada matuosiu :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
kiek girdejau nuo alkunes ir jungiasi tas vamzdis, ane? :D

drunkenmaster

• Svečias
kiek girdejau nuo alkunes ir jungiasi tas vamzdis, ane? :D
Apie kurią kalbi? Aš kaip suprantu reiktų downpipe'ą perdaryt, kad vietoj 2 vamzdžių, kaip dabar eina, būtų vienas ?!?

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
nu apie ta ir kalbejau :) jo, reik atidziau paziuret i ja is arti :D

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
rezonatoriaus tai reikia ir nebetkokio dar o sukurinio kiek domejausi :D kazkaip atrodo mazokai 2m :P

matyt blogai domejaisi arba ne ten kur reik :) sukuriniai tinka atmosferikam, turbovam priesingai

drunkenmaster

• Svečias
Tai ir sakau, nafik tas rezonatorius turbavykui :V :D :D