Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 C4 2.2tq noriu pradeti kelti :) pasidalinkit mintimis ir nuomonemis  (Skaityta 25498 kartus)

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
na jei tiesiai kalbant kur man ir pas ka kreiptis siulot? :) nusprendem, kad pradedam nuo cipavimo ane? :) tai tada darom :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Siulyciau pradet nuo sito:

http://www.youtube.com/watch?v=5C6Ngl6sLo0

Manau viena dalyka jau issprestum :D

:-] (aa)

:D  (aa)
va tokio bovo ir noreciau, toks labiau man prie sirdies asmeniskai, nei pussy magnet :) :s

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
atlupa kilima po keleivio kojom, atsuka kelis varztus, atjungia kompa, atidare ilituoja mano minetus socketus, ir ikisa ebayini chipa, na geriausiu atveju iraso eproma paciu sukurta programa  :D vitoldas is vimotos kazkada zaide su motronicais gal pas ji kazkas bus islike bet sumokesi ne ka maziau nei galingas.lt cia ta pati saika kiek visi kalba  :) kitas atvejis kaip ir minejau isrinkt kompa, duot susigaudanciam zmogui sulituot (~40lt uz litavima + abu socketus ~12lt ), nusipirkti tuscius epromus (~8lt) na ir sukalbet su kokiu vitoldu uz atitinkama mokesti kad iklijuoti tau programas, jei jis jas turi, uztrunka ~10min

supratau :) kur ieskot man socketu ir tusciu epromu? :P

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Neatsibodo dar? Tokiu temu yra n+belekas skaicius kokia nori kalba.  ;)
Tu gal snekek su tais zmonem, kurie tau tau gali padaryti, t.y.ipust tavo auto laifo :D klausimas is tavo puses turetu buti - "kas gali padaryti tarkim 400hp.ir uz kiek"?!
Apie Vitolda-viskas butu gut, jai jis ABSIIMTU! Oi kaip senai tai buvo  zzz
No offence  :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
na dabar reiktų pas unlimitą kreiptis su dar didesnėm investicijom  :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
kitas atvejis kaip ir minejau isrinkt kompa, duot susigaudanciam zmogui sulituot (~40lt uz litavima + abu socketus ~12lt ), nusipirkti tuscius epromus (~8lt) na ir sukalbet su kokiu vitoldu uz atitinkama mokesti kad iklijuoti tau programas, jei jis jas turi, uztrunka ~10min

ko tais man atrodo, kad nevisai viskas taip paprasta, kaip atrodo, jei pas s'ke eepromas kaip pas 3b, tai kur tu gausi tuscia eeproma uz 8lt, kuriu seniai nebegamina? kitas dalykas siuolakiniai eepromai keturis kartus talpa didesne ir perpuciant programa keiciasi adresai ir turetu gautis bug'u perrasius, nebent turi smegenu kaip viska pakoreguoti teisingai, bet cia jau reik rast toki zmogu, kuris ta sugebetu ir kaina turetu but atitinkama, kaip tik turiu tokia dilema, kur gauti tokiu senu mikruskiu arba kas galetu perrasyti i siuolaikines, jei pazystat tokiu zmoniu, nesikuklinkit  :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Neatsibodo dar? Tokiu temu yra n+belekas skaicius kokia nori kalba.  ;)
Tu gal snekek su tais zmonem, kurie tau tau gali padaryti, t.y.ipust tavo auto laifo :D klausimas is tavo puses turetu buti - "kas gali padaryti tarkim 400hp.ir uz kiek"?!
Apie Vitolda-viskas butu gut, jai jis ABSIIMTU! Oi kaip senai tai buvo  zzz
No offence  :)
:D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
na dabar reiktų pas unlimitą kreiptis su dar didesnėm investicijom  :D

bandysiu uzkalbint :D :D dekui

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
kitas atvejis kaip ir minejau isrinkt kompa, duot susigaudanciam zmogui sulituot (~40lt uz litavima + abu socketus ~12lt ), nusipirkti tuscius epromus (~8lt) na ir sukalbet su kokiu vitoldu uz atitinkama mokesti kad iklijuoti tau programas, jei jis jas turi, uztrunka ~10min

ko tais man atrodo, kad nevisai viskas taip paprasta, kaip atrodo, jei pas s'ke eepromas kaip pas 3b, tai kur tu gausi tuscia eeproma uz 8lt, kuriu seniai nebegamina? kitas dalykas siuolakiniai eepromai keturis kartus talpa didesne ir perpuciant programa keiciasi adresai ir turetu gautis bug'u perrasius, nebent turi smegenu kaip viska pakoreguoti teisingai, bet cia jau reik rast toki zmogu, kuris ta sugebetu ir kaina turetu but atitinkama, kaip tik turiu tokia dilema, kur gauti tokiu senu mikruskiu arba kas galetu perrasyti i siuolaikines, jei pazystat tokiu zmoniu, nesikuklinkit  :)
mc stock mikruske 128 o nupirkau nauja dvigubai talpesne 256 ir viskas ok, tik du kartus iraso ta pati. t.y. 128 eprome 16mb binas, o 256 32mb. kokia talpa epromo 3b/ann?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį

mc stock mikruske 128 o nupirkau nauja dvigubai talpesne 256 ir viskas ok, tik du kartus iraso ta pati. t.y. 128 eprome 16mb binas, o 256 32mb. kokia talpa epromo 3b/ann?
tiesa, berods nera taip svarbu eprom dydis, ecu berods daugiau ir nemato :)

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį

siomka, as kalbejau apie kopijavima cipu, epromas tarkim is lemonos uz 8lt (jie visi buna kazko prirasyti) kisasi i programatoriu yra istrinamas ir irasoma kopija. man sita dalyka atliko per kelias min, kopijavausi abt chipa is efkito

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
pas efkito abt chipas kiek zinau ane? :) kaip rezultatai su kopija, pasidalinkit kas nusikopine  ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
nedekit labai dauk vilciu i ta cipa is manes .

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
nedekit labai dauk vilciu i ta cipa is manes .
jam visiskai nera ko deti vilciu nes speju mexanika, nuo automato netinka

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
tikt tai manau tinka, tik nelabai prasmes yr kai gali dagiau isdrost su normaliu cipu :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
tai sakai lievas kazkuom abt taviskis? :)

drunkenmaster

• Svečias

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
siomka, as kalbejau apie kopijavima cipu, epromas tarkim is lemonos uz 8lt (jie visi buna kazko prirasyti) kisasi i programatoriu yra istrinamas ir irasoma kopija. man sita dalyka atliko per kelias min, kopijavausi abt chipa is efkito
as taip pat apie kopijavima, lemonoj buvau pigiausiai 15 lt pasiule, 4 kartus talpesne, kiek tiksliai talpos pas 3b nzn, pakalbejau su pazystamais, kurie kazkiek susije su programavimu, sako paprastai nepavyks perpust, o kaip yra is tikro nzn, ne mano sritis tokie chipai, todel jei zinot kaip ta padaryti, mielai isklausyciau
p.s. eepromuose naujuose nera nieko prirasyta, jie tusti buna  :V

tai taip iseina, kad tereikia tuscia vieta uzpildyti kelis kartus ta pacia programa ir turi veikti?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį

o as rasiau kad jis lievas kazkur ?  :)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį

tai taip iseina, kad tereikia tuscia vieta uzpildyti kelis kartus ta pacia programa ir turi veikti?

Taip bent jau aiškino tas žmogus kuris man perrašinėjo.

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį

o as rasiau kad jis lievas kazkur ?  :)

na supratau kad nelabai patenkintas juo esi :P :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį

Taip bent jau aiškino tas žmogus kuris man perrašinėjo.
as ir esu girdejes kazka, kad pora kartu perrasai ta pacia programa ir lyg veikia, reiktu tiksliau pasidomet ?!?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį

o as rasiau kad jis lievas kazkur ?  :)

na supratau kad nelabai patenkintas juo esi :P :)

nei patenkintas nei nepatenkintas :) kadangi kitokio cipo neciupinejas tai nezinau jis lievas nelievas. Bet kadangi jis kazkas apie tik 191kw (bent jau taip raso) tai ir sakau ant mechankes nelabai apsimoka tokio det kai su "galingesniu" cipu gali tikrai daugiau isdrost esant mechaniniai dezei....

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį

nei patenkintas nei nepatenkintas :) kadangi kitokio cipo neciupinejas tai nezinau jis lievas nelievas. Bet kadangi jis kazkas apie tik 191kw (bent jau taip raso) tai ir sakau ant mechankes nelabai apsimoka tokio det kai su "galingesniu" cipu gali tikrai daugiau isdrost esant mechaniniai dezei....
[/quote]

Efkito, ar imanoma gauti is taves cipo kopija? Pas mane irgi aftamatas....

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
o tai ant mechankių čipų nieks nestumdo?  :D