Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 C4 2.2tq noriu pradeti kelti :) pasidalinkit mintimis ir nuomonemis  (Skaityta 25490 kartus)

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
pradėk nuo čipo ir turbinos, jei mažai bus, tada purkštukai, velenėliai, išmetimo kolektorius  ;)

poto jei purkstukus i sucipuota det, tai vel reiks reguliuot? :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
reiks, todėl norint išvengt vieno papildomo čipavimo reikia dėt turbiną ir purkštukus, pagal purkštukus padaryt čipą  ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
S6 visko užteks stock'o su tokia galia kokios reikia autoriui, stabdžiai laiko gerai, transmisija irgi, nebent sankaba numirt gali
nu tai zinai, jei pilnai stock pakaba, tai pats supranti kas su ja bus, kai ~400hp.
Sankaba jau paminejai ;)
Stabdziai pagalvociau net apie kokius Green stuff.
Litas prie lito ir ziu jau yra :D Nors su 10k galima nemazai pridirbeti :D

jei atvitai, tai nelb suprantu, kas bus su pakaba :D :P kalbi apie amortizatorius ir spiruokles?

stabdzius suskaiciavau apie 5t litu :D :D
tai suzinosi :)
Jei senokai lindai arba isvis nelindai prie gumu,traukiu ir t.t., tai zenklus galios padidejimas jas labai gerai "ismankstina" :-]

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
S6 visko užteks stock'o su tokia galia kokios reikia autoriui, stabdžiai laiko gerai, transmisija irgi, nebent sankaba numirt gali
nu tai zinai, jei pilnai stock pakaba, tai pats supranti kas su ja bus, kai ~400hp.
Sankaba jau paminejai ;)
Stabdziai pagalvociau net apie kokius Green stuff.
Litas prie lito ir ziu jau yra :D Nors su 10k galima nemazai pridirbeti :D

jei atvitai, tai nelb suprantu, kas bus su pakaba :D :P kalbi apie amortizatorius ir spiruokles?

stabdzius suskaiciavau apie 5t litu :D :D
tai suzinosi :)
Jei senokai lindai arba isvis nelindai prie gumu,traukiu ir t.t., tai zenklus galios padidejimas jas labai gerai "ismankstina" :-]
kas tiesa tas tiesa :D

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
O aš manau, kad logiškiausia ir ekonomiškiausia būtų pradėt nuo programuojamo kompo... (jei toks tiklas išvis yra).

Paskui tobulinti ar keisti kitus mazgus.

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
pigiausias ir greiciausias yra cipas. poto jei maza bus,galesi  pasitaupyt kitiem dalikam.
beto matau,kad metu irgi turi,tai nedaug liko lakstyt :D greit suprasi,kad yra kitu daliku i kuriuos geriau sukist pinigus,negu i masina,kurios tikslas padet nukeliaut is tasko a i taska b.(saugiai)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 20, 11:22:47 sukūrė s4power »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
pigiausias ir greiciausias yra cipas. poto jei maza bus,galesi  pasitaupyt kitiem dalikam.
beto matau,kad metu irgi turi,tai nedaug liko lakstyt :D greit suprasi,kad yra kitu daliku i kuriuos geriau sukist pinigus,negu i masina,kurios tikslas padet nukeliaut is tasko a i taska b.(saugiai)
spėju tu jau baigi suprasti, ir šneki kaip mano bendradarbiai  :-] man kartais irgi jau bando lysti tokios mintys, bet aš greit jas nuveju  :D

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
teisingai man vienas zmogus sake kad tai liga nuo kurios pasveiksta nedaugelis, jei jau ibridai tai pinigine kentes ilgai.. o tau patarciau galbut rimtai pradzioj pasicipuoti, ar parsisiusti tuos simtais kepamus is ebay kokio, pavazinesi metus kitus, daugiau apsisviesi, pasigooglinsi kas po kiek, kur kodel ir kaip daroma. no offense bet matau elementariu dalyku dar nebezinai apie siuos dalykus, tada variantas vezt kokiem groundwirus, evo perform ar pns, atsegti kavalka valiutos ir nesukus sau pautu vaziuoti toliau  :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
nu tada bandysiu bent pasicipuot pradziai, bet su laiku judinsiu viska manau ;) yra ir taip kur investuot, bet masina neeiline manau, parduot neverta, nes baisu pagalvojus, kad koks vaikas nusipirktu ir nesuprasdamas nieko nudroztu :D zmona irgi ragais stoja pries ta reikala :) bet as ne is karto viska pusiu :D kur cipuot pasiulysit? :) kainos ir kokybes santykis patinka man ;) :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
daug nenusimanau apie smulkius dalykelius, zinoma :) gumeles ismankstins didesne galia, tai turbut yra ir sportiniu gumeliu? :D

beje, is tasko A i B saugiai judu kasdien :D turiu norvegiska B4 1.9tdi quattro  :D varikliukas permestas, negamino tokiu :D :D
bet jau nebe su eske, eske db stovi ir laukiu kazko apie ka mes sioj temoj ir kalbam :D

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
nu tada bandysiu bent pasicipuot pradziai, bet su laiku judinsiu viska manau ;) yra ir taip kur investuot, bet masina neeiline manau, parduot neverta, nes baisu pagalvojus, kad koks vaikas nusipirktu ir nesuprasdamas nieko nudroztu :D zmona irgi ragais stoja pries ta reikala :) bet as ne is karto viska pusiu :D kur cipuot pasiulysit? :) kainos ir kokybes santykis patinka man ;) :D
jai tik cipa tai paprasyk kolegos copy paste padaris, o zmonai tu per daug nepasakok :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
bet po tokio copy paste klaidu nemetys man kokiu nors? :D zmonai nei pasakot nereikia, pati jaucia :D :D

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
bet po tokio copy paste klaidu nemetys man kokiu nors?
bet po tokio copy paste klaidu nemetys man kokiu nors? :D zmonai nei pasakot nereikia, pati jaucia :D :D
:D zmonai nei pasakot nereikia, pati jaucia :D :D
aisku ne.

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
nu girdejau kad check lempute dega po tokiu reikalu ar nesamone? :)

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
nei pas viena is musu manau nera tokiu bajeriu ant motronico, pasiklausinek kas turi standartinius esus uzsicipave, persilituosi kompa pas koki elektrika, du socketai + epromai kainuos ~20lt, nuvezi kas turi programatoriu ir gali paskolint cipus, nukopini ir viskas

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
nei pas viena is musu manau nera tokiu bajeriu ant motronico, pasiklausinek kas turi standartinius esus uzsicipave, persilituosi kompa pas koki elektrika, du socketai + epromai kainuos ~20lt, nuvezi kas turi programatoriu ir gali paskolint cipus, nukopini ir viskas

ok, zinosiu, dekui :) o ka daro GALINGAS uz 5 kartus didesne kaina? :D

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
atlupa kilima po keleivio kojom, atsuka kelis varztus, atjungia kompa, atidare ilituoja mano minetus socketus, ir ikisa ebayini chipa, na geriausiu atveju iraso eproma paciu sukurta programa  :D vitoldas is vimotos kazkada zaide su motronicais gal pas ji kazkas bus islike bet sumokesi ne ka maziau nei galingas.lt cia ta pati saika kiek visi kalba  :) kitas atvejis kaip ir minejau isrinkt kompa, duot susigaudanciam zmogui sulituot (~40lt uz litavima + abu socketus ~12lt ), nusipirkti tuscius epromus (~8lt) na ir sukalbet su kokiu vitoldu uz atitinkama mokesti kad iklijuoti tau programas, jei jis jas turi, uztrunka ~10min

drunkenmaster

• Svečias
atlupa kilima po keleivio kojom, atsuka kelis varztus, atjungia kompa, atidare ilituoja mano minetus socketus, ir ikisa ebayini chipa, na geriausiu atveju iraso eproma paciu sukurta programa  :D vitoldas is vimotos kazkada zaide su motronicais gal pas ji kazkas bus islike bet sumokesi ne ka maziau nei galingas.lt cia ta pati saika kiek visi kalba  :) kitas atvejis kaip ir minejau isrinkt kompa, duot susigaudanciam zmogui sulituot (~40lt uz litavima + abu socketus ~12lt ), nusipirkti tuscius epromus (~8lt) na ir sukalbet su kokiu vitoldu uz atitinkama mokesti kad iklijuoti tau programas, jei jis jas turi, uztrunka ~10min
Jaučiu, jei įkalbėtum juos pačipuot eSkę, jau žygdarbis būtų :D

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį

šudas tas galingas visada sakiau http://www.vimota.lt/demesio.html

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį

fekalijų rinkinys tas galingas visada sakiau http://www.vimota.lt/demesio.html
na feisbuuuke dar turi gerbeju galingas :D

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
as vosada uz gero dalyko kopija , kai kas darysis lai priciumpa i mane kartu, mielai pasidalianciau islaidom ir galia :D

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
Jaučiu, jei įkalbėtum juos pačipuot eSkę, jau žygdarbis būtų :D

as taip nesakiau, sakau tegul paklausia gal tures uzsilikusiu programu, paduoti jam tuscius epromus, perkelia is kompo per 10min ir vsio  :)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Siulyciau pradet nuo sito:

http://www.youtube.com/watch?v=5C6Ngl6sLo0

Manau viena dalyka jau issprestum :D

:-] (aa)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

Internete yra apsisvaidymų į abi puses, Viltoldas ant Mykolo, Mykolas - ant Vitoldo :)
apie tai galite paskaityti jų forumuose :)

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį

Internete yra apsisvaidymų į abi puses, Viltoldas ant Mykolo, Mykolas - ant Vitoldo :)
apie tai galite paskaityti jų forumuose :)

maciau as mykolo mapinto subaru mapus :D nesautu man net i galva tokiu nesamoniu daryt ;)