Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 2.2t cipuotas kompas, keiciu arba parduodu, reikia originalaus (necipuoto)  (Skaityta 21039 kartus)

Neprisijungęs vyshnius

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz pastebejima del WG :)

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
na, as gal visu kainu tikrai nzn kokios vaiksto rinkoje, tad paklausiu gal kiek kitaip - kas noretu pirkti mano cipuota kompa ir kiek pasiruose moketi? tada galesiu ivertinti, ar isvis man apsimoka parduoti, ar pasilaikyti iki geresniu laiku kaip muziejaus eksponata :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
na, as gal visu kainu tikrai nzn kokios vaiksto rinkoje, tad paklausiu gal kiek kitaip - kas noretu pirkti mano cipuota kompa ir kiek pasiruose moketi? tada galesiu ivertinti, ar isvis man apsimoka parduoti, ar pasilaikyti iki geresniu laiku kaip muziejaus eksponata :D
galiu pasakyt, kad tuoj tas eksponatas bus salyginai bevertis :V
Kas vazineja su stockais ir jiem gerai - i toki neziures, kas nori realaus perfomance'o - arba programuoja arba ima programuojama kompa.

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
siaip juk aisku vienas dalykas - kam deti programuojama kompa i S6, jei visvien su tokia sunkia masina per daug kazko nepadarysi (na bent drage)... kur kas lengviau imti lengvesne masina ir tada jau jai ziureti ka galima daryti.. Tad koks tolkas imti programuojama kompa, moketi uz ji bapkes? Realiai, ne sportui, uztenka pilnai ir standartiniu kompu modifikaciju (na nebent del saves norint pasidaryti daug kumeliu) :D.. Siaip jau draguose tokios S4/S6 nelabai vaziuoja, svoris neduoda norimu rezultatu.. Tas, kas nori lengvu modifikaciju ir truputi daugiau adrenalino - pilnai uztenka to, kas mano kompe padaryta (manau, pas dauguma cipuotu kazkas panasiai padaryta)..

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Buk geras, nesigincyk  :D
pats pasakei:
na nebent del saves norint pasidaryti daug kumeliu

Darosi zmones,ir darosi ivairiai, ir darosi SAU, o ne dragui. Is to isplaukia kad dedasi ivairius velenelius,purskalus,turbas,kolektorius IC ir t.t.
Vis dar manai protingas klausimas - kam programuojamas kompas?  ;)

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
siaip juk aisku vienas dalykas - kam deti programuojama kompa i S6, jei visvien su tokia sunkia masina per daug kazko nepadarysi (na bent drage)... kur kas lengviau imti lengvesne masina ir tada jau jai ziureti ka galima daryti.. Tad koks tolkas imti programuojama kompa, moketi uz ji bapkes? Realiai, ne sportui, uztenka pilnai ir standartiniu kompu modifikaciju (na nebent del saves norint pasidaryti daug kumeliu) :D.. Siaip jau draguose tokios S4/S6 nelabai vaziuoja, svoris neduoda norimu rezultatu.. Tas, kas nori lengvu modifikaciju ir truputi daugiau adrenalino - pilnai uztenka to, kas mano kompe padaryta (manau, pas dauguma cipuotu kazkas panasiai padaryta)..
Labai daug kam apetitas kyla bevalgant :D,dedasi cipuota kompa arba cipuojasi po to reikia dar dar ir dar galios nes vis mazai,protingai mastantis zmogus ziurintis i prieki tikrai nesides cipo o iskart ims programuojama kompa ir tures perspektyvos ateiciai,bet kada ta programuojama kompa gali issiimti ir deki i bet kokia kita masina.Kas liecia draga tai niekur RIMTAME drage nera quatriniu bolidu,visi vaziuoja tik galu varomais bolidais.

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
del programuojamo kompo tikrai nesigincysiu - tai kas gali sau leisti toki malonuma - laimi daug.. :) Jei ruosciau sportui - tai beabejones tik programuojamas kompas, nors esu girdejas, kad sie s-kiu kompai rimti aparatai ir gudrus zmogus gali su jais daryti tikrai didelius rezultatus..  Kas liecia del dragu - jo, rimtuose draguose, kurie vyksta ne LT ir kur danga normali ir dar purskiama klijais tai su 4wd tikrai niekas nevaziuoja.. Na, bet mes esame LT ir turime ka turime.. Mums kol kas geriausias variantas yra butent 4wd.. Siaip ar taip nukrypome stipriai nuo temos :D Zodziu, jei ka domina cipuotas kompas - rasykite kiek zadate moketi ir tada svarstysiu ka cia daryti (kol kas vis dar mastau, kad suma nurodziai normalia..) :)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
del programuojamo kompo tikrai nesigincysiu - tai kas gali sau leisti toki malonuma - laimi daug.. :) Jei ruosciau sportui - tai beabejones tik programuojamas kompas, nors esu girdejas, kad sie s-kiu kompai rimti aparatai ir gudrus zmogus gali su jais daryti tikrai didelius rezultatus..  Kas liecia del dragu - jo, rimtuose draguose, kurie vyksta ne LT ir kur danga normali ir dar purskiama klijais tai su 4wd tikrai niekas nevaziuoja.. Na, bet mes esame LT ir turime ka turime.. Mums kol kas geriausias variantas yra butent 4wd.. Siaip ar taip nukrypome stipriai nuo temos :D Zodziu, jei ka domina cipuotas kompas - rasykite kiek zadate moketi ir tada svarstysiu ka cia daryti (kol kas vis dar mastau, kad suma nurodziai normalia..) :)

vaziuoja ir galu varomos normaliai :) reikia tiesiog ratu normaliu :DDD

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
,nors esu girdejas, kad sie s-kiu kompai rimti aparatai ir gudrus zmogus gali su jais daryti tikrai didelius rezultatus..
Taip yra gudriu zmoniu-patys buvom gariunuose ant stendo ir sukom eske su cipukais,kai priejom liepto gala prireike gudraus zmogaus,jis atvaziavo bet kai pasake kad kiekvienas jo prisijungimas ir programos pakoregavimas-300 lt,tai ne kaip skamba,o prisijungimu gali buti daug..... :V

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
pas mane pasirodo turbo standartine buvo, ne hibridas.. (cia kai westgate spyruokle keiciau issiaiskinau).. Man perkant bachuriukas sake, kad hibridas, tai turbut, kad graziau skambetu.. Kas liecia del programavimo - tai faktas, jei noresi padaryti kokiu pakeitimu - tai reikes perprogramuoti, as ta pati buvau mastes norint sugrizti prie standarto, taciau man pigiau buvo uz 400 lt nusipirkti kompa, nuimti imobilaizeri (200 Lt), spyruokle gavau nemokamai, tai viso 600 Lt vietoj 1500 Lt programavimo, stendo nuomos, kuro deginimo ir sugaisto laiko... Kas liecia del kompo idejimo i kita masina ir ar veiks kitoje - as paprastai pasikeiciau kompa i standarta tad lygiai taip pat turi buti ir perprogramuotas kompas.. Idejus jau cipuota kompa keistusi variklio parametrai ir fsio (westgate atsuktu pilnai turba, o kompas sureguliuotu visas likusias sistemas, kad tinkamai veiktu..).. Kas liecia del kainos 150 lt + 400 uz kompa - sekmes surasti kas perprogramuos uz tokia kaina... :) PVZ Kaune Vimota net uz 1500 Lt nenori imti - benzu nebedaro.. Vilniuje - manau tikrai kazkas yra, tad sekmes susitarti uz 550 Lt (kai dyzelius daro uz minimum 800 Lt) :D

kas liecia del kainos tai as kaip ir sakau, busi laimingas zmogus jei uz tiek parduosi  :D

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
DEl RW varomu ir normalaus vaziavimo - nzn ka reiskia normalus vaziavimas, taciau kai atvaziavo tikri dragstarai i LT pas kuriuos po kapotu po 1500 kumeliu - nelabai ka parode... galas varomas pavede.. Musu LT Corrado laika geresni rode, nors neturejo net 1000 arkliu ir dar iki galo nesustyguota (savo akimis maciau zajezda).. O jei girdejote kaip i normalia trasa Anglijoje tautietis nusiveze ubagike qw ir kai luzta pusasiai, dezes, sankabos starto metu - tai jo, tada kam tas qw, kai gali su rw rezultatus pasiekti grazius... Del laimes - ziuresiu kas kiek siulo.. asmeniskai jei masina man butu ne kasdienine transporto priemone tai isvis nedeciau duju ir buciau palikes sita kompa ir smaginesis gatvese... Deja, reikia man su ja kasdiena vazineti ir su tokiomis kuro sanaudomis ir ypac musu degalu kainomis teisiog negaliu sio malonumo sau leisti  :-{

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
Kamuto tau paiskintu smulkiau jei noretu kas kaip su lempos kvatrova ant kliju buvo, kodel jurka taip ir ne kitaip vaziuoja ir kaip veikia galas vs q palei 9 ir maziau sec. jei nori kazkiek sitam reikale pasisviest uzsuk i DR foruma  ;)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
o realiai yra taip, sitas kompas dedamas i kita auto, jei jis kazkiek buvo derintas esamai/buvusei, yra tik cipo kopija ir ne kas kitas, o kiek kopija kainuoja pas mc2? 200lt (jei neklystu) uz cipus berods, + kompas, tegu buna kosminiai 400lt, sumoj 600lt, busi laimingas pardaves uz 500lt.

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
Na, kaip ir minejote, uz 1500 Lt padarytu individualie programa, taciau manau, kad tos programos ne itin skiriasi viena nuo kitos... Viskas priklauso ko nori is masinos... Pas mane su kompu jauciasi, kad spaustas maksimumas ir be tolimesniu modifikaciju nemanau ar galima dar ka isspausti (vien tai, kad purkstuku atsidarinejimo laikas padarytas daugiau nei 30ms ir stock turbo pute iki 1,6 BAR)... Na, kadangi tingiu zaisti ir laukti kol atsiras pirkejas, paklausysiu jusu komentu ir stumsiu uz 600 Lt su kompa (kad bent pasidengti stockinio kompo pirkimo islaidas+imobilaizerio nuemima).. geriau uz tuos pinigus ka nors dar naudingo padarysiu savo S-kei :) gal ka domina?

Neprisijungęs B i t u r b o

• Įrašai: 160
    • Žiūrėti profilį
Na, kaip ir minejote, uz 1500 Lt padarytu individualie programa, taciau manau, kad tos programos ne itin skiriasi viena nuo kitos... Viskas priklauso ko nori is masinos... Pas mane su kompu jauciasi, kad spaustas maksimumas ir be tolimesniu modifikaciju nemanau ar galima dar ka isspausti (vien tai, kad purkstuku atsidarinejimo laikas padarytas daugiau nei 30ms ir stock turbo pute iki 1,6 BAR)... Na, kadangi tingiu zaisti ir laukti kol atsiras pirkejas, paklausysiu jusu komentu ir stumsiu uz 600 Lt su kompa (kad bent pasidengti stockinio kompo pirkimo islaidas+imobilaizerio nuemima).. geriau uz tuos pinigus ka nors dar naudingo padarysiu savo S-kei :) gal ka domina?
mane gal ir domintu tavo kompas,bet reiketu dar kad parasytum part numeri kompo.Nes jis eitu i S2 ABY 1995m, pasidomeciau ar tiktu.Kaip suprantau pas tave AAN variklis?

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
jo, variklis AAN.. paziuresiu namie koks nr ir parasysiu..

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
idedu kompo ir spyruokles foto

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
kazkokia nesamone meta... neleidzia ikelti foto... :( jei kam rekes, atsiusiu tiesiai i pasta.. kas liecia del kodo - ju cia ne vienas.. kodo prie barkodo nemanau, kad reikia, tad liko kiti 2: 15.08.94 26SA3549 1231 00 61 ir kitas kodas 4A0 907 551 C

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
jei ką domina, turiu piktą čipą 400lt

drunkenmaster

• Svečias

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
jei ką domina, turiu piktą čipą 400lt

į pm, ką jis atsuka ir kokio setupo reikia? :)