Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 2.2t cipuotas kompas, keiciu arba parduodu, reikia originalaus (necipuoto)  (Skaityta 21047 kartus)

Neprisijungęs vyshnius

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
tema peraugo i cipavima :) ir cipu keitima... sprendimas jauciu mano paprastas - imu kita kompa ir issprendziu daug problemu... parasysiu kaip sekesi (jei viskas OK jauciu cipuota kompa parduosiu..)

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
standartinis kompas bedos neissprende :( dabar tik dar blogiau - su benzu nevalina... zodziu, paieskos tesiasi.. :)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
standartinis kompas bedos neissprende :( dabar tik dar blogiau - su benzu nevalina... zodziu, paieskos tesiasi.. :)
:-]

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
na, pagaliau pasijaungiau standartini kompa, lyg ir kol kas viskas gerai veikia... reikejo Webast'o spyruokle pasikeisti taipogi i standartine, nes ideta buvo daugiau nei dvigubai didesne... galia, aisku, tikrai pasikeite (krito daug), taciau dabar kaip zmogus vaziuoju ir masinos, manau, taip nelauzysiu.. :) Zodziu, dar truputi pasivazinesiu su standartu ir jei viskas bus gerai, parduosiu cipuota kompa..

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
na, pagaliau pasijaungiau standartini kompa, lyg ir kol kas viskas gerai veikia... reikejo Webast'o spyruokle pasikeisti taipogi i standartine, nes ideta buvo daugiau nei dvigubai didesne... galia, aisku, tikrai pasikeite (krito daug), taciau dabar kaip zmogus vaziuoju ir masinos, manau, taip nelauzysiu.. :) Zodziu, dar truputi pasivazinesiu su standartu ir jei viskas bus gerai, parduosiu cipuota kompa..
webasto tai sildo, o wastegate'as slegi reguliuoja. OK? ;)

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
:D jo, cia skeliau gerai... :D Westgate spyruokle keiciau :D gal kas ieskote cipuoto kompo (siulau tiems, kurie vazineja benzinu ir neplanuoja deti duju)..?

Neprisijungęs s4

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
1200 Lt kartu su westgate spyruokle.. Standartinis variklis smagiai pasikeistu :) bet tik tiems, kas vazineja be duju (kaip ir prasidejo topikas, keiciu del to, kad su dujomis nevaziuoja (dujos neismaitina piko metu)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
As manau kad pas tave buvo slegis is turbinos perdidelis pagal duju tiekiama is reduktoriaus, ko pasekoje tau ir neismaitino, nes neispusdavo reikiamo kiekio duju. Nes wastegate'as reguliuoja turbino uzpuciama slegi....

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį

drunkenmaster

• Svečias
Už tokią kainą iškart 500 kumelių po kapotu turėtų atsirast :O :V

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
zmogus turbut biski pasikarsciavo su kaina arba nenori jo parduoti  :D

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
na tevai cia uzlenkei  :D cia gal kartu su turbaku atiduodi? ar auksine spyruokle wg ten?

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
kiek zinau cipavimas kainuoja 1500 Lt, kompas - 400 Lt, tad kaina uz jau cipuota kompa, kuri reikia tiesiog isideti ir pasikeisti westgate spyruokle - nemanau, kad kosmosas.. Dar ivertinus kiek kuro surys kol cipuos, tai kaina galutinio varianto tikrai pasiektu didesnes aukstumas + laikas sudegintas kol suprogramuos, o jei dar negera programa padarys - tai ir variklis supleskes :) noreciau pamatyti kaip 500 arkliu is standartinio kompo kas isgauna (nekeiciant purkstuku, turbo ir t.t.) :) kas liecia del duju  pas mane stovejo didziausi BRC purkstukai, 2x naujausi BRC reduktoriai ir visvien neismaitino.. Itariu, kad greiciausiai visvien buvo per maza.. Teoriskai galejau statyti po 2 duju purkstukus ant cilindro, daryti 2 duju vamzdynus nuo bako ir gal net trecia reduktoriu, tad gal but ir butu ismaitine, taciau duju irangos kaina taip isaugtu, kad klausimas, per kiek laiko man atsipirktu... Siaip ir standartine S-ke tikrai smagiai vaziuoja tad nusprendziau, kad man ir tiek uztex... Kam mazai standarto - prasom, kompa tik pasikeist reikia ir tada galima jau lekti :D

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
beje, turbo pusdavo pas mane iki 1.55 BAR... Kompa pakeitus - max 0.9 (su overboostu)

drunkenmaster

• Svečias
Už 1500 jau galima būtų suprogramuot kompą individualiai kiekvienam varikliui pagal jo mod'us, įskaitant ir  ne vieną prasukimą ant stendo (čia maždaug primetu CAT'o kainas, nes galima išsinuomot stendą ir pigiau rast :D) Jei pas tave taip buvo čipuota tai OK, bet ar gali garantuoti, kad su tavo čipu kitas variklis irgi taip pat važiuos ??

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
jei tu 1500 mokesi uz chipavima na tai galiu pasakyt mazu maziausiai bus kvaila, nes pirma: bet kada sugalvosi kazka keist ir ka vel mokesi 1500?, antra: tavo chipas vapse niftemu nes darytas ant hibrido ir tai neaisku kokio, na ir trecia: c'mon cia LIETUVA samapalnu samachodu krastas is kur tokios kainos?!? :D taip kad drasiai gali must nuli nuo 1500 pridet ta kompo kaina 400, vel matyt paziurejus i skelbima su auksciausia kaina ir isvedus vidurki ir tiketis vieno kito pirkejo ;)

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
pas mane pasirodo turbo standartine buvo, ne hibridas.. (cia kai westgate spyruokle keiciau issiaiskinau).. Man perkant bachuriukas sake, kad hibridas, tai turbut, kad graziau skambetu.. Kas liecia del programavimo - tai faktas, jei noresi padaryti kokiu pakeitimu - tai reikes perprogramuoti, as ta pati buvau mastes norint sugrizti prie standarto, taciau man pigiau buvo uz 400 lt nusipirkti kompa, nuimti imobilaizeri (200 Lt), spyruokle gavau nemokamai, tai viso 600 Lt vietoj 1500 Lt programavimo, stendo nuomos, kuro deginimo ir sugaisto laiko... Kas liecia del kompo idejimo i kita masina ir ar veiks kitoje - as paprastai pasikeiciau kompa i standarta tad lygiai taip pat turi buti ir perprogramuotas kompas.. Idejus jau cipuota kompa keistusi variklio parametrai ir fsio (westgate atsuktu pilnai turba, o kompas sureguliuotu visas likusias sistemas, kad tinkamai veiktu..).. Kas liecia del kainos 150 lt + 400 uz kompa - sekmes surasti kas perprogramuos uz tokia kaina... :) PVZ Kaune Vimota net uz 1500 Lt nenori imti - benzu nebedaro.. Vilniuje - manau tikrai kazkas yra, tad sekmes susitarti uz 550 Lt (kai dyzelius daro uz minimum 800 Lt) :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
wastegate, žmogau, ne westgate  ?!? o dyzelių čipavimo kainos tikrai ne nuo 800 prasideda  (h)

drunkenmaster

• Svečias
Matau mažai domėjaisi čipavimo kainomis, 1500 gal kažkas ir mokėdavo, kai buvo viena kita tuo užsiimanti firma (pvz., GZ). Vimota tikrai ne vienintelė kontora :V Beje, jie nenori užsiimti greičiausiai dėl to, kad daug lengviau suprogramuot porą naujesnių dyzelių nei vieną seną eSkę :D Ir tai jie padarytų programą be stendo :) O jeigu įdomu Vilniuj kainos, tai aš savo stock ECU pasikeičiau į čipuotą ir primokėjau 300 Lt. Už tą patį Vimotoj kaip sakei 1500 nori :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
vyshniau, tavo teise rinktis kokia kaina nustatyt, bet jei manai kad kazkas pirks kazin koki suchipinta kompa, su velniai zino kokiais parametrais (slegiai,degimas,kuro nustatymai) uz 1500 smoto, tai manau ilgai truksi, tiksliau amzinai :) Cia siaip, pastebejimas is sono ;)

drunkenmaster

• Svečias
o ir siaip, prie ko ten tokie skaiciai 500ag ir pan.. nesamones :D
Šiaip iš lempos sugalvojau :D Kaip ir kompo kaina :D

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
1200 Lt kartu su westgate spyruokle.. Standartinis variklis smagiai pasikeistu :) bet tik tiems, kas vazineja be duju (kaip ir prasidejo topikas, keiciu del to, kad su dujomis nevaziuoja (dujos neismaitina piko metu)
:O,truputi tikrai perlenkei su  kaina,asmeniskai as dar dasideciau  truputi ir isidedu programuojama kompa. :D

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
VEMS zmones is daliu renkasi berods uz 800lt, o cia uz toki kompa...
Kam imobilaizeri nuiminet reikejo... ir dar 200lt, butu kas pririses uz max 80.
O kompas 400lt irgi kosmosas, nebandei ieskot tikriausiai.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
kiek zinau cipavimas kainuoja 1500 Lt, kompas - 400 Lt, tad kaina uz jau cipuota kompa, kuri reikia tiesiog isideti ir pasikeisti westgate spyruokle - nemanau, kad kosmosas.. Dar ivertinus kiek kuro surys kol cipuos, tai kaina galutinio varianto tikrai pasiektu didesnes aukstumas + laikas sudegintas kol suprogramuos, o jei dar negera programa padarys - tai ir variklis supleskes :) noreciau pamatyti kaip 500 arkliu is standartinio kompo kas isgauna (nekeiciant purkstuku, turbo ir t.t.) :) kas liecia del duju  pas mane stovejo didziausi BRC purkstukai, 2x naujausi BRC reduktoriai ir visvien neismaitino.. Itariu, kad greiciausiai visvien buvo per maza.. Teoriskai galejau statyti po 2 duju purkstukus ant cilindro, daryti 2 duju vamzdynus nuo bako ir gal net trecia reduktoriu, tad gal but ir butu ismaitine, taciau duju irangos kaina taip isaugtu, kad klausimas, per kiek laiko man atsipirktu... Siaip ir standartine S-ke tikrai smagiai vaziuoja tad nusprendziau, kad man ir tiek uztex... Kam mazai standarto - prasom, kompa tik pasikeist reikia ir tada galima jau lekti :D
pas mane pasirodo turbo standartine buvo, ne hibridas.. (cia kai westgate spyruokle keiciau issiaiskinau).. Man perkant bachuriukas sake, kad hibridas, tai turbut, kad graziau skambetu.. Kas liecia del programavimo - tai faktas, jei noresi padaryti kokiu pakeitimu - tai reikes perprogramuoti, as ta pati buvau mastes norint sugrizti prie standarto, taciau man pigiau buvo uz 400 lt nusipirkti kompa, nuimti imobilaizeri (200 Lt), spyruokle gavau nemokamai, tai viso 600 Lt vietoj 1500 Lt programavimo, stendo nuomos, kuro deginimo ir sugaisto laiko... Kas liecia del kompo idejimo i kita masina ir ar veiks kitoje - as paprastai pasikeiciau kompa i standarta tad lygiai taip pat turi buti ir perprogramuotas kompas.. Idejus jau cipuota kompa keistusi variklio parametrai ir fsio (westgate atsuktu pilnai turba, o kompas sureguliuotu visas likusias sistemas, kad tinkamai veiktu..).. Kas liecia del kainos 150 lt + 400 uz kompa - sekmes surasti kas perprogramuos uz tokia kaina... :) PVZ Kaune Vimota net uz 1500 Lt nenori imti - benzu nebedaro.. Vilniuje - manau tikrai kazkas yra, tad sekmes susitarti uz 550 Lt (kai dyzelius daro uz minimum 800 Lt) :D

Tave ryškiai kažkas apipiso tiek su mašina tiek su čipavimu :D galiu įdėt pas tave tik kompą čipuotą 4x pigiau ir abejoju ar tu pajaustum skirtumą važiuojant su tais čipais ;)