kiek zinau cipavimas kainuoja 1500 Lt, kompas - 400 Lt, tad kaina uz jau cipuota kompa, kuri reikia tiesiog isideti ir pasikeisti westgate spyruokle - nemanau, kad kosmosas.. Dar ivertinus kiek kuro surys kol cipuos, tai kaina galutinio varianto tikrai pasiektu didesnes aukstumas + laikas sudegintas kol suprogramuos, o jei dar negera programa padarys - tai ir variklis supleskes
noreciau pamatyti kaip 500 arkliu is standartinio kompo kas isgauna (nekeiciant purkstuku, turbo ir t.t.)
kas liecia del duju pas mane stovejo didziausi BRC purkstukai, 2x naujausi BRC reduktoriai ir visvien neismaitino.. Itariu, kad greiciausiai visvien buvo per maza.. Teoriskai galejau statyti po 2 duju purkstukus ant cilindro, daryti 2 duju vamzdynus nuo bako ir gal net trecia reduktoriu, tad gal but ir butu ismaitine, taciau duju irangos kaina taip isaugtu, kad klausimas, per kiek laiko man atsipirktu... Siaip ir standartine S-ke tikrai smagiai vaziuoja tad nusprendziau, kad man ir tiek uztex... Kam mazai standarto - prasom, kompa tik pasikeist reikia ir tada galima jau lekti