Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 2.2t cipuotas kompas, keiciu arba parduodu, reikia originalaus (necipuoto)  (Skaityta 21500 kartus)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Skiriasi ir vidui, komplektacijos 1.9 irgi nekokios, be to originaliai isvis 66kW :-] rimciausias treaktorius buvo 3.3 :)
Shudiniausias traktorius koki tik sukure audi inzinieriai... 3.3TDI

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
tema ne apie tai, bet vistiek... Esme, kad tvarkingas 3.3 tikrai gan malonus daiktas, dirba tyliai, ne koks 2.5, padorus V8 murkimas duodant gazo, su nemaza kubatura ir sukimo momentas neblogas, aisku visada gali buti ir geriau, bet kaip pirmas blynas sakyciau neblogas, juk remontuoti kazkada viska reikia, ir gaminama ne del remonto, i tai niekad nieks neatsizvelgia. Esme vistiek, kad automobiliai pas mus patenka tik po ilgu tarnavimo kilometru, o dyzeliai ypac, nes juos juk del ekonomijos ima, nes daug kilometru prasuka, taip ir gaunasi blogos nuomones apie motorus ;) ir tiesa manau sudinesnis traktorius yra pirmasis 2.5 V6, kur neapgalvota tepimo ir besisukanciu daliu sistema :-]

Neprisijungęs vyshnius

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
jo, perejejom is S-kiu i traktorius :D Zodziu, dar reikes jauciu viena baeri bandytis - pas mane turbo hibridas, nors realiai ne daug ka ten skiriasi nuo standarto... Zodziu reikes issimatuoti kiek realiai pas mane pucia, nes, kiek zinau, ka kompas ten rodo tai nesamone (kai gerai uzminu kompas parodo iki 2.2, o man aiskino, kad reikia atimti -1, tad nemanau, kad mano turbo iki 1.2 bar pucia... kazkaip nerealu, nors ir neblogai vaziuoja)... teks issimatuoti, tada su duijininkais sneketis koks duju slegis paduodamas... Siaip jau pavargau truputi ieskoti kas negerai, draugas pries tai turejo standarta su dujomis, smagiai vaziavo ir bedu nemate, o as va knisuosi jau beveik metus ir realiai normaliai su dujimus negaliu vaziuoti (jei uzminu gaza tai kai turbo pradeda rimtai suktis atrodo, kad variklis net vapse sustoja, tad reikiamu momentu nieko neturiu, tad norint vaziuoti, privalau jungti and benzo, o tai gyvenimo tikrai nepalengvina...)... Dar mintis - gal kas zino protingu dujininku Kaune? Maniskis lyg ir nedurnas (dirba Kaune prie RC trasos garazuose), taciau nebus blogiau, jei ir pas kita pasikonsultuociau.. Gal sumastys kas negerai padaryta...

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
taip, ka rodo skydelis reik -1. kas nerealu kad tavo pustu 1.2? originalas rodos pucia iki 1.1, o jei cipas tai dar ir daugiau.

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
tai pala pradzioj iskarto reikejo sakyt kad pas tave hibridas  :) kas konkreciau kryzminta, ar jau chipuota su juo ir pirkai?

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
jau pirkau cipuota su hibridine turbo... kas liecia del turbo putimo - kiek zinau tai originalas pucia iki 0.7 bar, tad tai ka rodo skydelis - manau pjauna gryba.. siaip pasiaiskinau, kad 60ms purstukai atsidarinetu - nerealu (jau i 3 takta piltu), kiek zinau cipuojant purkstukus daro apie 25 ms.. na, aisku nzn kas ten pas mane pridaryta... zodziu, pirmiausiai jauciu matuosiuos kiek realiai pucia turbo, tada lembda zonda pasikeisiu (itariu, kad ne visiskai dirba teisingai ir riebina misini) ir tada ziuresiu kaip elgiasi.. ar kas nors vazinejate su cipuota ir dujomis? ar viskas tinkamai dirba? kazkaip manau, kad vistik reikia ziureti ar viskas OK su dujomis, nes nera jau pas mane toks zveris, kad nesugebetu dujos ismaitinti..

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
, stockine eske su k24 pucia su overbustu 1.2 baro  arba kitaip skydelije rodo 2.2 po to krenta ivairiai kartais 1 bar laikos ( 2.0 ) arba 0.9 ( 1.9) vsio . pas tave jei butu in cipuota tai turetu pust 1.4 ar 1.5 bar  tai yra ( 2.4 arba 2.5 )
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 10, 14:07:25 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
o nepaprasciau, temos autoriau, tau butu supusti standartinio Ecu programas i naujus epprom'us, o cipuotus parduoti? ir nekiltu bedu del imobilo

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
o nepaprasciau, temos autoriau, tau butu supusti standartinio Ecu programas i naujus epprom'us, o cipuotus parduoti? ir nekiltu bedu del imobilo

kokio tipo cipai dedasi?
 27c512 ?

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
jau pirkau cipuota su hibridine turbo... kas liecia del turbo putimo - kiek zinau tai originalas pucia iki 0.7 bar, tad tai ka rodo skydelis - manau pjauna gryba.. siaip pasiaiskinau, kad 60ms purstukai atsidarinetu - nerealu (jau i 3 takta piltu), kiek zinau cipuojant purkstukus daro apie 25 ms.. na, aisku nzn kas ten pas mane pridaryta... zodziu, pirmiausiai jauciu matuosiuos kiek realiai pucia turbo, tada lembda zonda pasikeisiu (itariu, kad ne visiskai dirba teisingai ir riebina misini) ir tada ziuresiu kaip elgiasi.. ar kas nors vazinejate su cipuota ir dujomis? ar viskas tinkamai dirba? kazkaip manau, kad vistik reikia ziureti ar viskas OK su dujomis, nes nera jau pas mane toks zveris, kad nesugebetu dujos ismaitinti..
Pas mane stovi chipai. tokia atvaziavo is prancuzu. dujom vaziuoja. pats susimontavau :)

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
tikrai neatsakysiu, kokie cipai stovi... Tokia jau pirkau.. masina taipogi is prancuzu, taciau pirkau is Vilniaus ir ten bachuriukas, dirbantis turbo centre (jis man pardave), viska padares... deje, tel nebeturiu jau jo ir pasiklausti negaliu... Masciau apie originaliu programu suputima, taciau jauciu pigiau gausis man kompus keisti... dar bandysiu ieskoti esamam variante ieskoti bedu, nera pas mane toks jau zveris, kad neismaitintu duju, tad jauciu, kad tiesiog niekas neranda bedu.. gal lembda zondas nusprogo ir paprasciausiai uzriebina ziauriai misini, gal kazkas ne taip su dujomis padaryta (reikia susirasti dar veina tikrai gudru dujininka, kad pasiziuretu)... man siaip patinka, kaip masina vaziuja su benzu (ypac ziema  Oo) ), bet jei normaliai negaliu vaziuoti, tai koks tada tolkas?  :V ; zodziu, turiu ka veikti... Jau metai laiko negaliu iki galo isspresti atrodo menkos bedos... :)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
tikrai neatsakysiu, kokie cipai stovi... Tokia jau pirkau.. masina taipogi is prancuzu, taciau pirkau is Vilniaus ir ten bachuriukas, dirbantis turbo centre (jis man pardave), viska padares... deje, tel nebeturiu jau jo ir pasiklausti negaliu... Masciau apie originaliu programu suputima, taciau jauciu pigiau gausis man kompus keisti... dar bandysiu ieskoti esamam variante ieskoti bedu, nera pas mane toks jau zveris, kad neismaitintu duju, tad jauciu, kad tiesiog niekas neranda bedu.. gal lembda zondas nusprogo ir paprasciausiai uzriebina ziauriai misini, gal kazkas ne taip su dujomis padaryta (reikia susirasti dar veina tikrai gudru dujininka, kad pasiziuretu)... man siaip patinka, kaip masina vaziuja su benzu (ypac ziema  Oo) ), bet jei normaliai negaliu vaziuoti, tai koks tada tolkas?  :V ; zodziu, turiu ka veikti... Jau metai laiko negaliu iki galo isspresti atrodo menkos bedos... :)

nemanau kad pigiau gausis kompa pirkt, nesamoninga kaina kompu kokia cia rase ...  dar pririst ji reik, dar kazkam moket, kad kompa pasijungtu ...
jei cipai tokie kaip sakiau, tai turint org programa, + cipai 20-30lt, + perrasymas, niekaip 100lt neperzengi. Tik beda, is kur dabar nuskaityt org programa.

Neprisijungęs vyshnius

• Žiūrėti profilį
kompo kaina man pasake srote Vilniuje, sake dar viena turi... jei as rasciau org kompa (manau skirtumo nera, ar S4 ar S6), kaip suprantu galetum padeti (Veil) del programu perrasymo ar bent nurodytum kur kreiptis... ? siap pradziai noreciau pabandyti sustiguoti viska kaip yra ir, jei viskas veiktu kaip priklauso, tai tada tikrai smagiau butu cipuotas nei originalus... va beda tik ta, kaip viska tinkamai sutvarkyti... na, reikia daryti ir ziureti kas gausis..

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
kompo kaina man pasake srote Vilniuje, sake dar viena turi... jei as rasciau org kompa (manau skirtumo nera, ar S4 ar S6), kaip suprantu galetum padeti (Veil) del programu perrasymo ar bent nurodytum kur kreiptis... ? siap pradziai noreciau pabandyti sustiguoti viska kaip yra ir, jei viskas veiktu kaip priklauso, tai tada tikrai smagiau butu cipuotas nei originalus... va beda tik ta, kaip viska tinkamai sutvarkyti... na, reikia daryti ir ziureti kas gausis..

del perrasymo padeciau.
Bet nebuk toks tikras, kad S4 ir S6 kompai vienodi, nusirasyk koda nuo savo kompo, ir ieskok tokio pacio.

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
originaliu programu bin failus buvau rades internete. taip kad manau originalias programas galima rasti nesunkiai. BET kiek domejausi niekas neturi tokiu chipu i kuriuos irasyti.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Nebuvau issiardes s6 ecu, bet 3b ecu chipu tusciu turiu  :V

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
originaliu programu bin failus buvau rades internete. taip kad manau originalias programas galima rasti nesunkiai. BET kiek domejausi niekas neturi tokiu chipu i kuriuos irasyti.

negalibut, kad neturi, jei ne LT, tai ebay yra.
mc2 turi zinot kokie cipai, arba atidarykit kompa ir ant cipu paziurekit.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
yra tu cipu ir kaune, tik reikia zinot i ka kreiptis, man kai reikejo tai gavau per viena toki veikeja, kokie s6 eina nzn, reik issiardyt ir paziuret

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
isardzius nepamatysim nes ten jau ne stokiniai stovi. ieskau info internete, nes ten buvo ir failai ir chipu modeliai.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
isardzius nepamatysim nes ten jau ne stokiniai stovi. ieskau info internete, nes ten buvo ir failai ir chipu modeliai.
tai koks skirtumas originalus ar ne, jei yra ideti, reiskia tinka ir gali deti tokius pacius

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį

kaip nepamatysit, ant kiekvieno cipo yra uzrasai su jo tipu/modeliu ir tt., ne detales kodu, o cipo gamintojo uzrasai.

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
nu nzn. pas mane cipas pvz ikistas per adapteri, skirta informacijos perkodavimui, kad jo negaletu kopijuoti.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
nu nzn. pas mane cipas pvz ikistas per adapteri, skirta informacijos perkodavimui, kad jo negaletu kopijuoti.
nufotkink kas pas tave ten per adapteris, nes kazkaip apie tokius negirdejau

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
man irgi kosmosas atrodo :D

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
man irgi kosmosas atrodo :D
na ne kosmosas, kompo dabar neardysiu kad nufotkinti. kazkada ieskojau kas tai, tai yra atskira firma kuri tuos adapterius daro ir tiekia chipavimo firmoms. tas adapteris tipo apsaugo programa nuo kopijavimo. nukopinus tik programa ir idejus i kita cipa, nenaudojant adapterio- neveiks.