na per 50 puslapiu mikroschemu skilty tikrai neieskosiu, eina 28 pinu, po 14 is abieju sonu, kainuoja ~6lt vienas tarkim va mazdaug isivaizdavimui

tiesiog nueini ir sakai reikia 28pinu mikroschemos auto programai - chipui, dauguma pardaveju iskarto supranta apie ka kalba
nu negaliu patiketi. zinai kiek rusiu yra situ 28pinu atminties? nori pasakyti betkuri man tiks???? as taip nemanau. ir reik deti tai kas buvo, o kas buvo as nezinau.
taip, pas mane per ta adapteri ideta. adapretyje yra mikroschema uzlieta epoksidke.
as tiesiog sakau kaip pats darau, giedrius is gz sako nuvaryk nusipirk tokius epromus kad perkopijuociau, pasiimiau kaip pvz savo viena nuejau nusipirkau uz kelis litus ir viskas buvo ok, poto po keliu menesiu be jokiu pvz nuvariau ir vel dave toki koki reik, kartu su socketais mokedavau iki 20lt
nu tu cia nusisnekejai tai konkreciai, tai kam tiek rusiu gaminti, jei dedi bet kokia ir veikia? bent jau 200 20v skiriasi ju talpa, viena 64mb kita 256k, tokiu paprasciausiai lemonoj net nera jau seniai, nes atgyvene tokie eeprom, buvau paemes berots 512k surase programas ir B- nesikuria, skiriasi koju adresai ir t.t., s6 gal chipai naujesni ir lengviau ju gauti, bet tikrai netinka bet kokie, tau gal tiesiog pasiseke pataikyti reikiamas ir perrasomi eeprom kainuoja ne kelis litus
nu tai ka tu sneki jei as tau sakau kad pirkau ir prie manes viska perputinejo, ir tas buvo ne pries metus ar daugiau. rytoj jei gausis pasiimsiu sita savo originala ir uzleksiu i lemona