Citata iš: Donatas 2009 Kovo 19, 09:40:09 sneket ce galima belekiek , vistiek is kalbu ce nieko nesuzinosi . noresi zinot kiek stoke yra isuktas , gausi visitek pas ka nors ardyt , bet jei jus nenorit to daryt tai reiskias tiek ir tenorit ta varzta pastatyt i vieta :DDD nelabai supratau kodel ji ardyt reiktu. Jei turi galvoje, kad gali but keista spyruokle tai tada gal ir taip, gal ir reiktu ardyt del visisko isitikinimo. Bet siaip manau, kad pakaktu ir is isores ji pamatuot turiu jau slankmati, siandie vakare tik pamatuosiu gyli, nes daba auto servise (keiciamos spyruokles).
sneket ce galima belekiek , vistiek is kalbu ce nieko nesuzinosi . noresi zinot kiek stoke yra isuktas , gausi visitek pas ka nors ardyt , bet jei jus nenorit to daryt tai reiskias tiek ir tenorit ta varzta pastatyt i vieta :DDD
Citata iš: flex 2009 Kovo 19, 10:09:00 Na o aš buvau apšauktas, kad slėgį per didelį pasakiau, tai pamokė, kad realiai tėra 0.6 bar Kaip tai??? Kazkas nori pasakyti kad standatine s4 k24 turba tepucia 0.6bar? Toks slegis sutikciau kompresoriui yra beveik virsus, bet ir tai ~0.8. standartiniame 3B ar aan motore su standartine k24 turba turi but apie 1.0 bar.
Na o aš buvau apšauktas, kad slėgį per didelį pasakiau, tai pamokė, kad realiai tėra 0.6 bar
P.S. Si puslapi turi mintinai zinot,kad ir prikeltas is graziu sapnu vidury nakties... http://www.sjmautotechnik.com
Citata iš: Efkito 2009 Kovo 19, 23:38:49 P.S. Si puslapi turi mintinai zinot,kad ir prikeltas is graziu sapnu vidury nakties... http://www.sjmautotechnik.com tiksliau pasakius jau turėjai žinot mintinai PRIEŠ perkant C4 S4
jei norit pagaut teisingą gamyklinę wg varžto vietą, tai atjungiat solenoido fyškę ir pralekiat su auto, matuojat slėgį. Turi pakilt 0,4, tai ir atsireguliuojat. Bus net teisingiau nei gamyklinis. Paskui fyškę atgal. Visi kiti matavimai yra vakrug da okala
jo, reik ardyt ir ieškot sliekų. abejoju ar tiks 10v spyruoklė
Citata iš: vienzo3b 2009 Kovo 22, 11:12:09 jo, reik ardyt ir ieškot sliekų. abejoju ar tiks 10v spyruoklė patikrinta...teko kaitaliot pries koki pora savaiciu
Citata iš: S2 2009 Kovo 22, 11:17:52 Citata iš: vienzo3b 2009 Kovo 22, 11:12:09 jo, reik ardyt ir ieškot sliekų. abejoju ar tiks 10v spyruoklė patikrinta...teko kaitaliot pries koki pora savaiciuna nzn kas ten kaip pas jus,bet 10v spyruokle yra siek tiek siauresne
s2 - sakei pakalbesi del tos spyruokles kaip ka tawo zmogai ten sureguliawo.. pasnekejai?
nu pagaliau pamatavau nuo varsto galvos iki wastegat'o virsaus yra ~2.2mm. Nuo varsto galvos apacios iki wastegate'o virsaus ~9mm.
Pradėjo meikas Dyzeliniai varikliai
Pradėjo Darius44 Dyzeliniai varikliai
Pradėjo CTAPblK Dyzeliniai varikliai