Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reik pagalbos s4 2,2 nedyrba 4 ir 5 cilindrai apsukos šokinėja  (Skaityta 6845 kartus)

Neprisijungęs shratas

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
tai ir jus skaitykit kad masina nepasmane aš nekašpirovskis per telika vaiku nedarau ir per atstuma mašinos neremontuoju pasakiau meistram kad pažiūrėtų ta daigtą kai reikės man rast  tai ir rasiu po kapotu.

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
tai ir jus skaitykit kad masina nepasmane aš nekašpirovskis per telika vaiku nedarau ir per atstuma mašinos neremontuoju pasakiau meistram kad pažiūrėtų ta daigtą kai reikės man rast  tai ir rasiu po kapotu.
nesinervuok, permesk roberttino ir efkito garažų temas, nuotraukų ir aprašymų tikrai yra, kaip pradžiai susipažint su automobiliu savo puikiai užteks, tik netingėk pasieškot, kitą kart ir pinigų nereiks meistram mokėt  ;)

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
nesinervuok, permesk roberttino ir efkito garažų temas, nuotraukų ir aprašymų tikrai yra, kaip pradžiai susipažint su automobiliu savo puikiai užteks, tik netingėk pasieškot, kitą kart ir pinigų nereiks meistram mokėt  ;)
dekui! aš tikrai moku neišneturėjimo kur juos dėt bet jai dar nedaryta diagnostika normali tai ir nutempiau kad padarytu padarė ir rado tai ka rado rytoj bus  aisku kuo tai baigsis ar kaip tauta siūlė komutatoriu keist ar dar koky velne žinau akd šitam auto milijonas daviklių

drunkenmaster

• Svečias

dekui! aš tikrai moku neišneturėjimo kur juos dėt bet jai dar nedaryta diagnostika normali tai ir nutempiau kad padarytu padarė ir rado tai ka rado rytoj bus  aisku kuo tai baigsis ar kaip tauta siūlė komutatoriu keist ar dar koky velne žinau akd šitam auto milijonas daviklių
Komutatoriai yra čia, dažniausiai po apsauginiu dangteliu:

Iš vienos pusės jungiasi mažesnės fiškės, iš kitos didesnės. Tas, į kurio mažesnę fiškę ateina 2 laidai, skirtas 4 ir 5 cilindrams. Taigi, gauni iš kažkur kitą komutatorių, pajungi tiesiog vietoj seno ir žiūri, kas toliau darosi ?!? O šiaip tai gali juos vietomis sukeisti. Jeigu tikrai jis blogas, tada pradės dirbti 4 ir 5, o nebedirbs 1 ir 2
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 28, 22:13:18 sukūrė roberttinas »

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
dėkingas užpagalba

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
jau priėjau iki alkuninio veleno padėties daviklio

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
jau priėjau iki alkuninio veleno padėties daviklio
idomu ka bendro turi du nedirbantys cilindrai ir G4 daviklis  :V

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
na va užvesta jau auto daviklis gerai komutatoriu irgi pakeiciau,bet vistiek inai dreba užvesta kai parkinsono liga sirktų auto dbr meta tik viena klaida 00544-fault location masximum boost pressure exceeded.Probable cause -hoses interchanged/not connected, hosesblocked/leaking.TC wastegate actuator/regulating valve,MAP sensor(in ECM) gal kam teko susidurt su šituo reiškiniu?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 30, 18:40:03 sukūrė shratas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na va užvesta jau auto daviklis gerai komutatoriu irgi pakeiciau,bet vistiek inai dreba užvesta kai parkinsono liga sirktų auto dbr meta tik viena klaida 00544-fault location masximum boost pressure exceeded.Probable cause -hoses interchanged/not connected, hosesblocked/leaking.TC wastegate actuator/regulating valve,MAP sensor(in ECM) gal kam teko susidurt su šituo reiškiniu?
nuo to ir pradek ka pats parasiai  ;)
cia lygiai ta pati sako: http://www.s2central.net/aby_ecu_codes.html
P.S. o komutatoriu nauju pakeitei ?

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
nuo to ir pradek ka pats parasiai  ;)
cia lygiai ta pati sako: http://www.s2central.net/aby_ecu_codes.html
P.S. o komutatoriu nauju pakeitei ?
tai kad as zinociau kas tai yra zinau kad kompas ir dar gofra purkstukai o kas realiausia tai nzn
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 30, 20:03:57 sukūrė shratas »

Neprisijungęs Irmizz

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
nebesuprantu...tai buvai atjunges fiskes nuo komutatoriaus? ar keitei tik siaip sau???

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
woohoo ske atgijo jau padariau test driva taigi buvo parejas alkuninio veleno padetes daviklis del komutatoriaus neaisku bet pakeiciau ir nšokus viena intercoolerio šlanga ačiū visiem už pagalba

drunkenmaster

• Svečias
Svarbiausia, kad viska gerai :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
... bb ka suprasti kas buvo is tiesu blogai..nes kad alkuninio padeties daviklis gesintu pora cilindru, arba kad del jo masina parkinsona pasigautu, tai cia laaabai sunku suprasti

Neprisijungęs Irmizz

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
na simptomai buvo komotutoriaus garantuoju.... :) na svarbu kad dabar viskas gerai ...sekmes lakstant :)

Neprisijungęs shratas

• Žiūrėti profilį
dar norėčiau sužinot kaip pypkes patikrint kai nuimiau dangtelį ir istačiau žvake tai kibirkštis yra bet jausmas kad muša viena i šona tai cilindras nenori dyrbt kartais duodi angliu lyg ir viskas ok