Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1233751 kartus)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5650: 2011 Vasario 14, 22:29:14 »
Sveiki,gal kas gali patrti kur beda,s4,automatas(dar kol kas),vaziuojant sukasi iki 3-3.5 st apsuku toliau nebepriima gazo paprasciausiai kiek beduodi jokios reakcijos,stovint vietoj padavus pilnai gaza variklis padirba kokias 3-5 swkundes iki ribotuvo po to krenta apsukos iki 3 stuku ir daugiau nebekyla(pastoviai laikant pilna gaza).Zvakes ,babynos keiciau vakumai patikrinti 5 kartus,slangai taip pat. ,nebezinau pats kur bedos ieskoti.
o klaidas bandei nuskaityt?

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5651: 2011 Vasario 14, 22:29:48 »

O siaip kaip ir sakiau - jei masina standartine, arba arti to - viska reikia naudoti pagal gamintojo nurodymus ir ne kitaip (+) gi jei auto nestandartinis, tai ir tas principas nelabai gal galioja :)

vaaaa , pagaliau, susisnekejom, o kadangi cia daugumos yra standartai +/- tai ir kalbam kaip yr

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5652: 2011 Vasario 14, 22:30:48 »
Sveiki,gal kas gali patrti kur beda,s4,automatas(dar kol kas),vaziuojant sukasi iki 3-3.5 st apsuku toliau nebepriima gazo paprasciausiai kiek beduodi jokios reakcijos,stovint vietoj padavus pilnai gaza variklis padirba kokias 3-5 swkundes iki ribotuvo po to krenta apsukos iki 3 stuku ir daugiau nebekyla(pastoviai laikant pilna gaza).Zvakes ,babynos keiciau vakumai patikrinti 5 kartus,slangai taip pat. ,nebezinau pats kur bedos ieskoti.

a man cia labai panasu i detonacinius nedirbancius :) cia tik mano prielaida....

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5653: 2011 Vasario 14, 22:37:18 »

a man cia labai panasu i detonacinius nedirbancius :) cia tik mano prielaida....
klaidu nera nei vienos,ryt pabandysiu pasikeisti detonacinius dekui uz minti Efkito ;)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5654: 2011 Vasario 14, 22:44:47 »
pala pala, palauk kol daugiau zinantys kazka pasakys. As tik girdejas kazka, kad jei daugiau 3-4t rpm motaras daugiau nesissuka reikia atkreip demesi i detonacinius.....

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5655: 2011 Vasario 14, 22:55:35 »
O jeigu čipuota? :V

dedi šaltesnes iridines ir važinėji ~60k km. Arba dedi paprastas kaip kamuto ar quattre ir keiti vos ne su tepalų keitimu  :D
na pvz pas visus naujus subarikus iridines zvakes priklauso ir keiciamos tik kas 105kkm, ir dar vaziuoja su tokiom be problemu  :V nzn, as susidejau bosch pagal kataloga pas save ir uzmirsau, jokiu problemu ar ji cipuota ar necipuota, svarbu jos tvarkingos, o jei suki ratus kokiam ziede ar vazineji kaip isprotejes puse valandos, tai cia jau nenormalu, o sportas, o sportui masinos ruosiamos specialiai su atitinkamos kainos ir kokybes dalimis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5656: 2011 Vasario 14, 23:03:55 »
pala pala, palauk kol daugiau zinantys kazka pasakys. As tik girdejas kazka, kad jei daugiau 3-4t rpm motaras daugiau nesissuka reikia atkreip demesi i detonacinius.....
Jau tu antras man ta pati siandien patarei,ryt pabandysiu sudet kitus yra is kur paimti pasitikrinti ir bus aiskiau,arba valins arba ne :)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5657: 2011 Vasario 14, 23:04:29 »
O jeigu čipuota? :V

dedi šaltesnes iridines ir važinėji ~60k km. Arba dedi paprastas kaip kamuto ar quattre ir keiti vos ne su tepalų keitimu  :D
Mano tempais 60 k pravažiuočiau kažkur po 6 metų :D Nemanau, kad dar turėsiu po tiek laiko šitą auto :V

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5658: 2011 Vasario 15, 08:25:02 »
Jau tu antras man ta pati siandien patarei,ryt pabandysiu sudet kitus yra is kur paimti pasitikrinti ir bus aiskiau,arba valins arba ne :)
kam keist detonacinius, jei klaidos nerodo? :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5659: 2011 Vasario 15, 08:27:33 »
dauk ko ji nerodo... pas mane net 'secondary water pump' nera, o klaidos nerodo ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5660: 2011 Vasario 15, 08:32:37 »
detonacinis jei miręs, turi rodyt

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5661: 2011 Vasario 15, 08:35:58 »
na, nesigincysiu.... tai gal i kuro siurbli mirusi panasu ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5662: 2011 Vasario 15, 08:37:16 »
TIK orginalias ir TIK tai k? numat? tau gamintojas ir joki? kit?, pana?i?, sprotini? ir kit? hujortini? tikrai nerekomenduoju ;)
gamintojas chip tuning nenumate, ir didesniu turbu, ir didesniu IC, ku tada? :D
Na tiesiog zmogaus poste nemaciau nieko nei apie tiuningus, nei perdarymus. Jei tai pasidares - zinoma kita kalba (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5663: 2011 Vasario 15, 08:39:52 »
detonacinis jei mir?s, turi rodyt
Nereikia taip aklai tiketi, labai daznai buna kad koks daviklis blogai veikia, pjauna gryba, bet jei is normu neislipa - klaidos ir nebus.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5664: 2011 Vasario 15, 09:10:22 »
TIK orginalias ir TIK tai k? numat? tau gamintojas ir joki? kit?, pana?i?, sprotini? ir kit? hujortini? tikrai nerekomenduoju ;)
gamintojas chip tuning nenumate, ir didesniu turbu, ir didesniu IC, ku tada? :D
Na tiesiog zmogaus poste nemaciau nieko nei apie tiuningus, nei perdarymus. Jei tai pasidares - zinoma kita kalba (+)
Nieko nera daryta viskas kaip turi buti orginale,o nevaziuoja,dar sakyciau visa beda prasideda kai pasiles variklis.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5665: 2011 Vasario 15, 10:14:21 »
detonaciniai pakeisti,niekas nesikeicia beda lieka ta pati,kokiu dar butu patarimu?dekoju is anksto ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5666: 2011 Vasario 15, 10:43:01 »
o ką aš sakiau, kad jie nekalti :D neatrodo, kad kuro trūksta? arba vėl koks smagratis arba davikliai susipisę   :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5667: 2011 Vasario 15, 11:46:39 »
o ką aš sakiau, kad jie nekalti :D neatrodo, kad kuro trūksta? arba vėl koks smagratis arba davikliai susipisę   :V
kuro slegis geras nekrenta idejau manometra,indukcinius daviklius dejau nuo vaziuojancios masinos-beda nedingo :-{

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5668: 2011 Vasario 15, 12:16:51 »
Labas,jei cipuota tai programai ragas  ;),apie sklendes atidarymo davikli galvoju  ?!?,ant laisvu normaliai dirba?,bet cia man i turbinos apsaugos vostuva panasu kazin ar nebus diafragmai ragas

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5669: 2011 Vasario 15, 12:25:39 »
jei diafragma plyšus apsukas ant laisvų keltu, važiuojant irgi tik atjungtų kurą trumpam, o tps tai pasitikrink

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5670: 2011 Vasario 15, 12:28:05 »
Labas,jei cipuota tai programai ragas  ;),apie sklendes atidarymo davikli galvoju  ?!?,ant laisvu normaliai dirba?,bet cia man i turbinos apsaugos vostuva panasu kazin ar nebus diafragmai ragas

pas mane kai plyšus diafragma buvo, tai jokio skirtumo nebuvo, važiavo kaip važiavus :)))

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5671: 2011 Vasario 15, 12:50:14 »

pas mane kai plyšus diafragma buvo, tai jokio skirtumo nebuvo, važiavo kaip važiavus :)))
Labas pas tave apsaugos voztuvas prisuktas kiek aina buvo ir uztai vaziavo kaip vaziavus,cia pas cipas gali but nulekes

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5672: 2011 Vasario 15, 12:59:48 »
Apsaugos vožtuvas, ta prasme kur spyruoklės įtempimas reguliuojamas westgate'e ?  :V

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5673: 2011 Vasario 15, 13:00:22 »
necipuota.

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5674: 2011 Vasario 15, 13:05:22 »
Tai tada vastengeito diafragma,jei slegis benzo nekrinta  :V