Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1235856 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5400: 2010 Gruodžio 23, 23:01:28 »
Problema išspręsta. Buvo šlangynas praplyšęs. Nepaprastai, o visas pirštas lindo į skylę.

P.S. dabar trauka, tai kuda yvo na...  :O 2.5bar kaip įkalta bortkompyje  (z)

jasna, as tai savo ismeciau nahren :) nes užsinešęs truputį buvo. Bet vistiek neatradau pro kur man šnypščia. Pakeičiau šlangas, kurios buvo irgi pavargusios, sudėjau naujas, suveržiau chamutais. Turiu įtarimą, kad šnypščia iš variklio kompo pačio. Gal tas slėgio sensorius prakiuro ar kas ten nutiko?

Simptomai tipiniai, fuelcut'ai ties kai borto kompe pasiekiamos 1.5bar. Pavažiuot neina, netraukia, žodžiu, ups :D užp|soooo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5401: 2010 Gruodžio 23, 23:16:03 »
Problema išspręsta. Buvo šlangynas praplyšęs. Nepaprastai, o visas pirštas lindo į skylę.

P.S. dabar trauka, tai kuda yvo na...  :O 2.5bar kaip įkalta bortkompyje  (z)

jasna, as tai savo ismeciau nahren :) nes užsinešęs truputį buvo. Bet vistiek neatradau pro kur man šnypščia. Pakeičiau šlangas, kurios buvo irgi pavargusios, sudėjau naujas, suveržiau chamutais. Turiu įtarimą, kad šnypščia iš variklio kompo pačio. Gal tas slėgio sensorius prakiuro ar kas ten nutiko?

Simptomai tipiniai, fuelcut'ai ties kai borto kompe pasiekiamos 1.5bar. Pavažiuot neina, netraukia, žodžiu, ups :D užp|soooo

Še tau ir po panele pučia... :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5402: 2010 Gruodžio 23, 23:30:11 »
Pas mane ta pati bėda buvo, dar prieš kelis puslapius buvau aprašęs ir foto įdėjęs ?!? Tik pūtimas aiškiai girdėjosi iš po kapoto :V :D :D

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5403: 2010 Gruodžio 24, 02:43:24 »
čia matyt audi būdas primint kaip ji traukia, atrandi ją iš naujo po tokių bairių  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5404: 2010 Gruodžio 24, 02:58:30 »
čia matyt audi būdas primint kaip ji traukia, atrandi ją iš naujo po tokių bairių  :D

Patikėk, jinai dar nėra taip traukusi ant sauso asfalto, kaip dabar velka ant slidžios dangos :D tikrai maloniai nustebino :) kažkaip net ir pardavinėt nebesinori :D

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5405: 2010 Gruodžio 24, 04:14:51 »

P.S. dabar trauka, tai kuda yvo na...  :O 2.5bar kaip įkalta bortkompyje  (z)

man rodos reiks patikrint tavo kompa ant manosios :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5406: 2010 Gruodžio 24, 14:02:33 »

Patikėk, jinai dar nėra taip traukusi ant sauso asfalto, kaip dabar velka ant slidžios dangos :D tikrai maloniai nustebino :) kažkaip net ir pardavinėt nebesinori :D
o programa kieno?
Matai, sakiau kad negali salone but :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5407: 2010 Gruodžio 24, 14:45:38 »
Na bet nepatikėsi, garsas buvo kaip iš saliono :D

O programa kieno tai net nežinau :) su tokia jau daugiau kaip du metai važinėjuosi :) buvau kompą atsiardęs, bet ten nieko išskirtinaus nepamačiau  :)

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5408: 2010 Gruodžio 25, 16:51:52 »
Na bet nepatikėsi, garsas buvo kaip iš saliono :D

O programa kieno tai net nežinau :) su tokia jau daugiau kaip du metai važinėjuosi :) buvau kompą atsiardęs, bet ten nieko išskirtinaus nepamačiau  :)
kur skylė buvo ?  :) pas mane ir šnypščia, nevažiuoja kaip turėtų, prie turbinos, iki ic,pats ic, nuo ic pakeistos šlangos, viskas lyg čiupinta n kartų, bet niekur skylės nerandu  :-{

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5409: 2010 Gruodžio 25, 17:35:42 »
kur skylė buvo ?  :) pas mane ir šnypščia, nevažiuoja kaip turėtų, prie turbinos, iki ic,pats ic, nuo ic pakeistos šlangos, viskas lyg čiupinta n kartų, bet niekur skylės nerandu  :-{

Nuo turbos kur eina šlanga iki plastikinio sujungimo apačioj. Į tą šlangą jungiasį bov'as :) buvo įplyšę ties tuo vadinamu trainyku.  Pažymetas Nr 12.

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5410: 2010 Gruodžio 26, 19:48:55 »
Kada man pasiseks rasti beda... (-) borto kompas tik 1,6 teparodo....vis dar neprarandu vilties

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5411: 2010 Gruodžio 26, 20:02:03 »
n75 voztuvas tikrai tvarkoj ?

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5412: 2010 Gruodžio 26, 20:33:42 »
n75 voztuvas tikrai tvarkoj ?
psychadelic-sveika ta šlanga pas mane.. na n75 kiek žinau turi klaksėt, bet neteko to pas save girdėt, atjungęs pavažinėjau lyg skirtumo nepakjaučiau, reiks rytoj dar pažaist. Kas keisčiausia, manoji iš gamyklos be borto kompo išriedėjo, nežinau kiek ir užpučia. turbiną klibinau, na vos vos yra laisvumo..

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5413: 2010 Gruodžio 26, 20:37:46 »
nu pas tave nezinau, kas :) as Martux uzminiau apie n75, nes pas mane kazkada buvo toks reikalas, kad daugiau kaip 1,6-1,8 nepusdavo. Kaltas buvo n75 ;)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5414: 2010 Gruodžio 26, 20:39:53 »
turiu lysna n75 30lt.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5415: 2010 Gruodžio 27, 13:22:44 »
Žodžiu atsitiko tokia bėda: prieš porą savaičių 7dienį atvažiavau prie Siemenso pasidraskyt ir po poros gerų "saulučių" sustojus ataušint variklio, pradėjo nebepūst karšto oro ant laisvų apsukų. Pakeli apsukas iki kokių 3000, pradeda pūst karštą, bet atleidus per kelias minutes vėl šaltą pučia. Norėčiau išgirst patarimų, kame reikalas? Ar kažkas su pečiuku, ar galėjo tarpinę kažkur prapūst? Vandens pompa ir termostatas atkrenta :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5416: 2010 Gruodžio 27, 13:25:58 »
Gal vandens pompa....?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5417: 2010 Gruodžio 27, 13:28:53 »
Gal vandens pompa....?
Buvo tokia mintis, pakeičiau pompą ir termostatą kartu, bet tas pats :V Sena pompa gera buvo

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5418: 2010 Gruodžio 27, 13:32:11 »
buvo pas mane taip, pas mane peciaus keitimas padejo. Beto dar pasitikrink ir ta vakuumine sklende kur uzdarineja i peciu vandens patekima.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5419: 2010 Gruodžio 27, 13:38:05 »
buvo pas mane taip, pas mane peciaus keitimas padejo. Beto dar pasitikrink ir ta vakuumine sklende kur uzdarineja i peciu vandens patekima.
Veikia ta sklendė, žiūrėjau, nes teko keist pečiaus nuorinimo žarną.

P. S. Tu pečių keitei, ar jo radiatorių?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 27, 13:41:16 sukūrė roberttinas »

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5420: 2010 Gruodžio 27, 16:38:01 »
Dar atrodo, kad šiek tiek per daug garuoja pro duslintuvą, bet kai dabar šalti orai tai nelabai ką suprasi per daug, ar ne :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5421: 2010 Gruodžio 27, 16:58:09 »
Dar atrodo, kad šiek tiek per daug garuoja pro duslintuvą, bet kai dabar šalti orai tai nelabai ką suprasi per daug, ar ne :V
pas mane ne siek tiek garuoja, nu tiesa LPG, bet varo tai gausiai.
p.s. antifryzas nedingineja, ir nedinginedavo stipriai visus 6 metus :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5422: 2010 Gruodžio 27, 17:11:29 »
pas mane ne siek tiek garuoja, nu tiesa LPG, bet varo tai gausiai.
p.s. antifryzas nedingineja, ir nedinginedavo stipriai visus 6 metus :D
Kad su LPG gausiau garuoja, tai faktas ?!? Bet tokiu oru ne taip lengva suprast, per daug, ar ne per daug

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5423: 2010 Gruodžio 27, 20:31:25 »
Efkito, gali daugiau papasakot kas tam tavo pečiui buvo? Užsikišęs, sugedęs ar kas?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5424: 2010 Gruodžio 27, 22:41:32 »
taip iseina kad uzsikises. Nes kai pakeiciau ar vaziuoji ar vietoj stovi - lyg ir vienodai sildo. Anksciau budavo sustoji ir siluma po biskiu vesta puciamo vejalio.

ir sian susitvarkiau trukciojimus  ff . Pasirodo buvo kaltos zvakes....