Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1236218 kartus)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4750: 2010 Birželio 29, 20:59:14 »
gal kas netingit ir norit man padėt įmint mįslę "kas bilda". Sukiojant vairą be stiprintuvo atrodytų traukė vienareikšmiškai, bet kodėl su stiprintuvu garsas dingsta + kiek žiūrėjau ir klibinau nepanašu kad būtų parėjus. Garsas iš priekio,panašu kad iš po kapoto. Bet sunku tiksliai pasakyt. Plaukiojimo po kelią nėra. Panašiausia kad garsas būtų kažkur link tos vietos kur traukės  su kalonėle susijungia.
*važiuojant bilda per duobes,nelygumus.
*neseniai darytas suvedimas, iki tol pakabą spėjo apžiūrėt 3 meistrai.
*bildesys atsirado gana staiga, rimtų duobių neapturėta.
gal atraminį kaltint čia?
kas įmins +2 respekto  ff

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4751: 2010 Birželio 30, 00:15:31 »
gal kas netingit ir norit man padėt įmint mįslę "kas bilda". Sukiojant vairą be stiprintuvo atrodytų traukė vienareikšmiškai, bet kodėl su stiprintuvu garsas dingsta + kiek žiūrėjau ir klibinau nepanašu kad būtų parėjus. Garsas iš priekio,panašu kad iš po kapoto. Bet sunku tiksliai pasakyt. Plaukiojimo po kelią nėra. Panašiausia kad garsas būtų kažkur link tos vietos kur traukės  su kalonėle susijungia.
*važiuojant bilda per duobes,nelygumus.
*neseniai darytas suvedimas, iki tol pakabą spėjo apžiūrėt 3 meistrai.
*bildesys atsirado gana staiga, rimtų duobių neapturėta.
gal atraminį kaltint čia?
kas įmins +2 respekto  ff
Pas mane panasi beda jau antri metai ir vis iminti negaliu, beveik viska pakeiciau. Liko tik atraminiai neliesti....mastau kad visvien iveiksiu sita galvosuki, nes pabodo tas neaiskus bildejimas  (z)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4752: 2010 Birželio 30, 01:38:37 »
na man su vaziuokle 2 bedos yra buve: atsukusi ampole-amortikas ir atsisuko vairo kolonele :D nu daugiau nieko nezinau  :) tiesa dabar stabdant tai pradejo bildesys atsirast is po priekinio ratao, tai ryt meginsiu aiskintis kame kampas  :)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4753: 2010 Birželio 30, 01:51:53 »
amortikai ar prisukti peržiūrėjau - atrodo viskas vietose. Reiks pažėt ar viskas norma su išmetimo laikikliais. Jei nieks nepadės - teliks toliau tobulint garso izoliaciją  ;)

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4754: 2010 Birželio 30, 13:29:23 »
turiu bedike, greiciau vaziuojant uzsidega sauktukas borto kompe, ka tai reiskia? skyciu yra. bet to turiu vag laida, taciau prie abs neprijungia. ten pas mane yra dar trecia fyske (melyna) gal kas esat bande jungt? bijau ka nesupleskinu ko nors...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4755: 2010 Birželio 30, 13:34:08 »
Vag'as nieko neparodys.

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4756: 2010 Liepos 02, 14:40:22 »
tai va del tos variklio temp , kokiu minciu kas dar gali ka pasiulyti . beda ta pati per klimos 51 kanala rodo tik 68 laipsnius vandens temp  su salyga kad peciukas isjungtas. jei ijungtas viskas ok laikosi 88 laipsniai.  sendiena patikrino dacika kur is motoro galo prie galvutes isuktas yra su balta fiskute, tai ijugus degima pamatavo rode po 0.4 v lygtais . sake meistrelis tipo gerai  0.4 kai rodo tipo motoro siluma apie 80 laipsniu kazkur yra. ( ce gerai ar blogai  nezinau bet jis man taip sake kad viskas ok )   dabar dacikas kur po isiurbimo koliku yra jis su 3 laideliais yra ar gali is jo eit blogas signalas i ecu ir rodyk klimoi nesamones del to ???  ar gal kas tiksliai zinot is kur klima ima vandens temp is kokio daviklio tiksliai ,   buciau dekingas :)  spidometre vandens temp dacikas rodo visuomet 90  seniau klima rode irgi stabiliai 88 laipsnius , dabar pradejo grybauti tik.   ir prie to pacio kai ijungi degima borto kompe chekas supypsedavo , dabar jis nutilo nebeskleidzia jokio garso  ar tas garsiakalbis yra paciam skydelyje ar kur ??? :)

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4757: 2010 Liepos 02, 15:19:55 »
tai va del tos variklio temp , kokiu minciu kas dar gali ka pasiulyti . beda ta pati per klimos 51 kanala rodo tik 68 laipsnius vandens temp  su salyga kad peciukas isjungtas. jei ijungtas viskas ok laikosi 88 laipsniai.  sendiena patikrino dacika kur is motoro galo prie galvutes isuktas yra su balta fiskute, tai ijugus degima pamatavo rode po 0.4 v lygtais . sake meistrelis tipo gerai  0.4 kai rodo tipo motoro siluma apie 80 laipsniu kazkur yra. ( ce gerai ar blogai  nezinau bet jis man taip sake kad viskas ok )   dabar dacikas kur po isiurbimo koliku yra jis su 3 laideliais yra ar gali is jo eit blogas signalas i ecu ir rodyk klimoi nesamones del to ???  ar gal kas tiksliai zinot is kur klima ima vandens temp is kokio daviklio tiksliai ,   buciau dekingas :)  spidometre vandens temp dacikas rodo visuomet 90  seniau klima rode irgi stabiliai 88 laipsnius , dabar pradejo grybauti tik.   ir prie to pacio kai ijungi degima borto kompe chekas supypsedavo , dabar jis nutilo nebeskleidzia jokio garso  ar tas garsiakalbis yra paciam skydelyje ar kur ??? :)
is kur ten V radote to daciko? varza omais matuoti reikia.. sitam psl http://www.sjmautotechnik.com/ buvo parasyta kaip tikrinti.. pasiskaityk

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4758: 2010 Liepos 02, 20:19:42 »
nu as ne meistras nezinau ka jis ten matavo . zodziu maciau skaicius 3 juose stulpeliuose ir visuose buvo 0.4 kazkas ir viskas . pasake tipo kad  normaliai jis veikia , aisku lt neeme uz ta paziurejima . reiks kitur dar kur nulekt kad patikrintu . kiek paziurejau tame puslapyje , aisku anglu gerai nesuprantu bet man rodos kad rase lygu tas dacikas kur po isiurbimo koliku yra 3 kontaktu kai pareina ir itakoja pastovia neigiama temperaturos koficienta .
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 02, 20:41:04 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4759: 2010 Liepos 04, 17:18:00 »
sita, kaip ten su ta grandine ties paskirstymo veleneliais. Ji gali turet laisvuma ar turi but kaip styga itemta ?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4760: 2010 Liepos 04, 18:42:19 »
sita, kaip ten su ta grandine ties paskirstymo veleneliais. Ji gali turet laisvuma ar turi but kaip styga itemta ?

Jinai labai laisva neturi būti. Man keitė. Pas mane truputį skersai klibėjo netgi jos. O nauja to klibėjimo neturi. Naujos kaina Febio 25lt  :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4761: 2010 Liepos 05, 00:18:11 »
skias, riekia pasikeist.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #4762: 2010 Liepos 05, 23:01:41 »
Gal kas turit minčių kur pas mane gali būti bug'as pasisplėpęs ?? Žodžiu, nuo pavasario kažkur neveikia vairo stiprintuvas ant laisvų apsūkų (davus gazo pradeda veikti). Blogai, kad nepastebėjau, kada tiksliai jis sugedo :E  Siurblys švarus, neapibėgęs, išbandytos jau 4 stabdžių kriaušės :V Neseniai buvau uždėjęs kitą siurblį, bet viskas tas pats, tai nemanau, kad jame problema, nors... ?!? Tiesa, pakeitus siurblį pradėjo šauktukas pastoviai degt skydelyje, bet užgesinus variklį pedalas nusispaudžia apie 20 kartų iki sukietėjimo. Dar yra toks dalykas, kad prieš mane buvo piltas universalus skystis, kai keičiau išbėgo juodas, reiškia, kažkokias gumines tarpines suėst kažkur galėjo :V Dabar jau skystis švarus, žalias :D Vairo kolonėlė irgi neapibėgus ir šiaip skystis niekur nebėga, lygis nekinta. Kas kokių minčių turit ?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4763: 2010 Liepos 06, 00:36:35 »
Gal kas turit minčių kur pas mane gali būti bug'as pasisplėpęs ?? Žodžiu, nuo pavasario kažkur neveikia vairo stiprintuvas ant laisvų apsūkų (davus gazo pradeda veikti). Blogai, kad nepastebėjau, kada tiksliai jis sugedo :E  Siurblys švarus, neapibėgęs, išbandytos jau 4 stabdžių kriaušės :V Neseniai buvau uždėjęs kitą siurblį, bet viskas tas pats, tai nemanau, kad jame problema, nors... ?!? Tiesa, pakeitus siurblį pradėjo šauktukas pastoviai degt skydelyje, bet užgesinus variklį pedalas nusispaudžia apie 20 kartų iki sukietėjimo. Dar yra toks dalykas, kad prieš mane buvo piltas universalus skystis, kai keičiau išbėgo juodas, reiškia, kažkokias gumines tarpines suėst kažkur galėjo :V Dabar jau skystis švarus, žalias :D Vairo kolonėlė irgi neapibėgus ir šiaip skystis niekur nebėga, lygis nekinta. Kas kokių minčių turit ?
pasimatuok slegi kolonelej

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #4764: 2010 Liepos 06, 05:27:05 »
Kaip jį ten pamatuot ??

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4765: 2010 Liepos 06, 10:44:13 »
gal kas turit aan indeklus(naujus) reiktu siandien :) atpirkciau arba litus atiduociau :)

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4766: 2010 Liepos 06, 22:07:22 »
kas zinot kas yra Nr 1?

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4767: 2010 Liepos 06, 23:03:15 »
kas zinot kas yra Nr 1?

jei gerai iziuriu,tai varzu blokelis, reguliuoti ausinimo ventiliatoriaus greicius. 3 varzos - 3 ventiliatoriaus greiciai.
Dabar kaip tik turiu beda su juo,metosi bagazinej,prasosi pakeiciamas. Nusprogsta varzos, dingsta tam tikri greiciai.
Kadangi turejes tik a100/200 tai ant ju tik ir temates,statosi ant kairio lonzerono priekyje. Bet turi tureti ir bulkos,eskes ir t.t. :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4768: 2010 Liepos 06, 23:04:05 »
o kas yra nr2? :V

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4769: 2010 Liepos 07, 08:54:45 »
kas zinot kas yra Nr 1?

jei gerai iziuriu,tai varzu blokelis, reguliuoti ausinimo ventiliatoriaus greicius. 3 varzos - 3 ventiliatoriaus greiciai.
Dabar kaip tik turiu beda su juo,metosi bagazinej,prasosi pakeiciamas. Nusprogsta varzos, dingsta tam tikri greiciai.
Kadangi turejes tik a100/200 tai ant ju tik ir temates,statosi ant kairio lonzerono priekyje. Bet turi tureti ir bulkos,eskes ir t.t. :V
oo tai gerai, galima mest lauk ta daikta, nes jis man maiso, o ventiliatorius padarytas pas mane ne auto, o mech  ijungiamas, ant max
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 07, 08:56:50 sukūrė S2 »

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4770: 2010 Liepos 07, 15:41:35 »
o kas yra nr2? :V
nr 2 vandens ipurskimas

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #4771: 2010 Liepos 07, 20:21:24 »
Tai gal kas pasakys, kaip tas slėgis kolonėlėj matuojasi ?? Nes pirmą kartą girdžiu apie tai ?!?

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4772: 2010 Liepos 07, 20:35:08 »
vyrai gal kas turit begiu perjungimo svirti parduot, ta kur bumbulas sukasi , ryciagas liaudiskai vadinas  ;)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4773: 2010 Liepos 07, 23:12:33 »
Tai gal kas pasakys, kaip tas slėgis kolonėlėj matuojasi ?? Nes pirmą kartą girdžiu apie tai ?!?
pasijungi manometra ir matai :)

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4774: 2010 Liepos 09, 21:03:19 »
prisipazinkite, kas is vilniaus pardavete cd-1200 kabeli i mazeikius  ;)