Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1237161 kartus)

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4700: 2010 Birželio 10, 22:13:13 »
nu geresnio klausimo nesugalvojai :D uzsiputimai nuo faziu nuo kubaturu priklauso, kolektoriu  ismetimu ir pan..
Ne nu.... vadinasi paklausk paprasto klausimo....  ff, vat, is patirties buvo standarte aan k24, pūst pradedavo prie 2500rpm, pastačiau k26/27 - pučia nuo 3600, bet iki galo visais bėgiais, kai k24 jau perjungus is 2 i 3 išsikvėpia.
Tai kiek aš girdėjau, tokio tipo "ball bearing" turbos pradeda "pūst" jau nuo 1800rpm. Reik suprast - turba dinamiška. Taigi jau vien į standartą ją pastačiuos turėtų atsirast pagyvėjimas. O fazių derinimas, kolektorius, išmetimas ir t.t. papildomai padės turbai išnaudoti pilną resursą.
Šiaip kokios nors objektyvios nuomonės tikėjaus išgirst apie šią turbą...
Beje rs2 kolektorius jau pakeliui ;) Ir velenų fazės bus paderintos :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 10, 22:16:53 sukūrė TomasRS6 »

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4702: 2010 Birželio 11, 00:42:18 »
ar tik pas mano vieną esą taip girdisi kai perjunginėji pavaras (penkiaganginė) ? ta prasme kad ir aikštelėj maltis su atviru langu, tai girdis labai normaliai  *). Dėžė veikia no problem,tepalų yra  :D

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4703: 2010 Birželio 12, 21:48:00 »
nu geresnio klausimo nesugalvojai :D uzsiputimai nuo faziu nuo kubaturu priklauso, kolektoriu  ismetimu ir pan..
Ne nu.... vadinasi paklausk paprasto klausimo....  ff, vat, is patirties buvo standarte aan k24, pūst pradedavo prie 2500rpm, pastačiau k26/27 - pučia nuo 3600, bet iki galo visais bėgiais, kai k24 jau perjungus is 2 i 3 išsikvėpia.
Tai kiek aš girdėjau, tokio tipo "ball bearing" turbos pradeda "pūst" jau nuo 1800rpm. Reik suprast - turba dinamiška. Taigi jau vien į standartą ją pastačiuos turėtų atsirast pagyvėjimas. O fazių derinimas, kolektorius, išmetimas ir t.t. papildomai padės turbai išnaudoti pilną resursą.

Ka reiskia iskvepia?
Pas mane k24,  ziurint i borto kompa slegis uzsipucia nuo 3000 rpm, 2,1 bar pagal borto kompa ir taip laikosi iki 6000 rpm taciau galia nekrinta iki ribotuvo. Tiek sedynes testu paremta tiek isbegejimu iki 200 km/h ;) , va o kas link uzputimo, ar ne kompiuteris su n-75 voztuvu sureguliuoja uzputimo laika, nes kibo uzmetus maza ar kintamos geometrijos sraige nelabai tiketina kad kompas leistu ant 1800 rpm uzkelt staiga slegi. Be to idomus reikalas dar vis niekaip neprisiverciu paeksperimenuti... uzkisti nuo n75 voztuvo slegio grazinima i turbina, manau kad slegio uzkelimas automatiskai turetu pagreiteti, tik va neiasu kaip su kuro misiniu kas pasidarys... nors kazkas yra minejes kad yra isimete kranus, taciau kas ir kaip daugiau ir nepasakoja  :) 

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4704: 2010 Birželio 13, 00:32:05 »
ogimerai, k24 tikraja to zodzio prasme issikvepia nuo ~5.5-6k, toliau ten yra ne trauka, o tiesiog pagreicio palaikymas ;) tiesiog taip yra :)

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4705: 2010 Birželio 13, 17:22:14 »
ogimerai, k24 tikraja to zodzio prasme issikvepia nuo ~5.5-6k, toliau ten yra ne trauka, o tiesiog pagreicio palaikymas ;) tiesiog taip yra :)
butent  :) ir ne jautimo budu tai irodyta o dyno kreivem. jinai pucia prie aukstu sukiu bet naudos is to putimo mazai  :D

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4706: 2010 Birželio 15, 10:11:06 »

Ka reiskia iskvepia?
Pas mane k24,  ziurint i borto kompa slegis uzsipucia nuo 3000 rpm, 2,1 bar pagal borto kompa ir taip laikosi iki 6000 rpm taciau galia nekrinta iki ribotuvo. Tiek sedynes testu paremta tiek isbegejimu iki 200 km/h ;) , va o kas link uzputimo, ar ne kompiuteris su n-75 voztuvu sureguliuoja uzputimo laika, nes kibo uzmetus maza ar kintamos geometrijos sraige nelabai tiketina kad kompas leistu ant 1800 rpm uzkelt staiga slegi. Be to idomus reikalas dar vis niekaip neprisiverciu paeksperimenuti... uzkisti nuo n75 voztuvo slegio grazinima i turbina, manau kad slegio uzkelimas automatiskai turetu pagreiteti, tik va neiasu kaip su kuro misiniu kas pasidarys... nors kazkas yra minejes kad yra isimete kranus, taciau kas ir kaip daugiau ir nepasakoja  :) 

Išsikvėpia - kaip tu ir parašei galia nekrinta...bet ir nekyla (manau kW kreivė toj vietoj horizontali).  I dar, manau, kad remtis borto kompo slėgio parodymais labai netikslu, bo tas yra labai lėtas ;)
Dėl kompo, tai programa bus perdaryta, kad leistų pūst kuo anksčiau, svarbu, kad turba tuo metu jau būtų sugeneravusi.
O su n75 užkimšimais tai žiūrėk atsargiai eksperimentuok   :) .

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4707: 2010 Birželio 16, 00:35:00 »
o tai va kas link programavimo, a cia visur taip popygiai kainuoja 1000lt ar yra kur pigiau kas kokia programa padaro?

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4708: 2010 Birželio 18, 15:50:14 »
boogaloo -->>> sita, ziurek, pasirodo as tave biskiu apgavau su cipais. Pas mane abu cipai "ABT" pasirodo sudeti. VAkar teko ardyt ECU ir pasirodo ten jie abu ABT. Vienas su "o" zymejimu, kitas su "u" zymejimu (kazin ka cia reiskia  ?!?). Tai va as tau buvau daves tik su '"o" zymejimu. Bet as nekaltas, nes man Vimota tik viena atidave ir as galvojau, kad tik vienas pas mane  :V :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4709: 2010 Birželio 19, 12:35:25 »

dar apie zvakes. Vistik pas mane liesas misinys  :/ (z)

va cia apie tai
http://avtobazar.com/pages/sparks.htm

kodel jis pas mane liesas ?  ?!? oro srauto matuokle ?  ?!?
jau sutariau su zmogum. Matuosim su Wideband'u ryt ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 19, 12:50:54 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4710: 2010 Birželio 19, 12:53:26 »
kad kaip tik riebokas tas tavo mišinys, gi suodžiais apaugusios žvakės.

На фото №2 типичный пример свечи от двигателя с повышенным расходом топлива. Центральный электрод покрыт бархатисто-черным нагаром. Причин тому несколько: богатая воздушно-топливная смесь (неправильная регулировка карбюратора или неисправность инжектора), засорение воздушного фильтра.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4711: 2010 Birželio 19, 12:58:01 »
as kaip suprantu suodziai atsiranda del ko kito. Esme yra keramikos spalvoj, o ji pas mane tikroveja ir yra kaip tik sviesiai pilka kas rodo liesa misini. Nesiaip sau man matyt ir tas variklis toks karstas buna
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 19, 13:00:17 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4712: 2010 Birželio 19, 15:10:50 »
Efkito isradyk ir pakopink tu juos abu,pajamsim uz protinga kaina  ;) i tau gerai ir mes pagreitesim  :D

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4713: 2010 Birželio 19, 16:58:40 »
efkito o tai slegis tavo standartinis, tai kas ten galejo but koreguota idomu?!  :V

Efkito isradyk ir pakopink tu juos abu,pajamsim uz protinga kaina  ;) i tau gerai ir mes pagreitesim  :D

tau nelabai manau tiks nes pas mus automatai..

beje turiu dar viena beda su deze, nustacius 2begi startuojant is 2 i 3 permeta kaip ant draivo ~5.5k, ijungus 3 jau galiu iki redlaino mynt nepermeta i 4.. BET jeigu ijungtas 2 begis ir minu jau judedamas na tarkim nuo 10km/h tada antra galiu smaugt iki redlaino, automatiskai nepermeta.. kame reples?  :D pas tave efkito nera tokiu bajeriu? ir kitas dalykas dar kad ant laisvu pakelus apsukas ir ijungus tarkim draiva masina beveik uzgesta

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4714: 2010 Birželio 20, 12:38:49 »
slegis lyg kaip ir standarto, bent kolkas. Tik neaisku ar jis toks ir turi but koks dabar yra. Cia lenda visokiu negeru reikalu daba su tuo mano kevalu.....

as po miesta daznai su 2-tra saiba palakstau. Tsakant esant 50-60 km/h greiciui yra apie 2500-3000 rpm antra saiba. Tsakant pats tas turbai staigiai uzsiputinet esant reikalui  :D bet tokiu sposu kaip pas tave pas mane kolkas dar nera.  (-)

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4715: 2010 Birželio 21, 16:54:02 »
koks yra optimalus liabda zondo veikimo rezimas, ty kiek voltu turi rodyt kad skaitytusi optimalus misinys?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4716: 2010 Birželio 21, 17:04:00 »
siaip tai ten itampa kinta pastoviai, sokineja kazkur nuo 0,2 V iki 0,8 V(1V). Pastoviai buna tarkim vientas kai uzmini tapke arba arciau nulio pastovi reiksme kai pvz vaziuoji nuo kalno kokio su ijungta pavara visiskai atleides gazo pedala, o siaip itampa sokineja pastoviai (bent jau pas mane taip vyksta - patikrinta )

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4717: 2010 Birželio 22, 13:46:00 »
Efkito tavo misinys pagal foto tai idealus, kitaip tariant mksimaliai riebus , t.y ta riba kai dar viskas dirba gut  ;) Zvakiu krastai juodi, vidurys raandandonas...

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4718: 2010 Birželio 22, 14:02:54 »
tai va kad ta foto nera visai tiksli.... siaip keramika pas mane sviesiai pilka  :V nuotraukoj ji kazkokia i geltonuma nesa. nugi su muiline fotikinta ir dar prie kaitrines lempos arti padetos  :V

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4719: 2010 Birželio 23, 02:12:21 »
gerb s-ų savininkai ar ir pas jus sankabos kietos lyg nebūtų hidraulinės? Nekreipiau dėmesio iki kol teko pakeist darbinį cilindrą ir įplyšusią šlangą. Dabar minkštesnė čiut,bet vistiek kietoka. 

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4720: 2010 Birželio 23, 02:25:58 »
gerb s-ų savininkai ar ir pas jus sankabos kietos lyg nebūtų hidraulinės? Nekreipiau dėmesio iki kol teko pakeist darbinį cilindrą ir įplyšusią šlangą. Dabar minkštesnė čiut,bet vistiek kietoka. 

Taip, jinai kietesnė, nei pvz ceškėj su 2.0 motoru  :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #4721: 2010 Birželio 23, 05:24:24 »
Gal kam teko keisti vairo stiprintuvo siurblį S4 2,2T? Vakar pirmą kartą išvažiavau po siurblio keitimo, tai iš pradžių visai neveikė, paskui pradėjo veikti sukėlus apsukas, ant laisvų neveikia ?!?

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4722: 2010 Birželio 23, 08:48:04 »
Gal kam teko keisti vairo stiprintuvo siurblį S4 2,2T? Vakar pirmą kartą išvažiavau po siurblio keitimo, tai iš pradžių visai neveikė, paskui pradėjo veikti sukėlus apsukas, ant laisvų neveikia ?!?
panašu buvo vairo kalonėlę pakeitus, para pavažinėjus susitvarkė.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4723: 2010 Birželio 23, 10:25:46 »

em greiciausiai uzsiorinus sistema, uzvesk masina atsuk stiprintuvo skyscio bakeli ir sukeles apsukas pasukinek < > turetu normalizuotis :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4724: 2010 Birželio 23, 11:16:56 »
o kam ji sukt jei jis ir taip su voztuvu  ;) siaip kiek man paaiskino tai ta kaip ir orinimo reikala atlieka va tas va metalo gabalas esantis unt slangos tarp siurblio ir vairo kalionkes

as ir galvoajau prasisuksiu pigiai su naujai zvieziai pagaminta slanga, bet issiduriau..... zmogus nebuvo labai garantuotas ar ten tikrai tai yra nuorinimo taskas, bet minejo, kad panasiausiai  i tai  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 23, 11:20:06 sukūrė Efkito »