Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1251149 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4400: 2010 Kovo 31, 16:12:13 »
Amigosai, nebuvo berods jungtas ant kompo dar :) jei užklys iki manęs, tai duomenis raportuosiu  :) matuoklėm gal apsikeisim net  :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4401: 2010 Kovo 31, 19:16:00 »
snd meginau issiaiskint kodel nedirba motoras. tai nelabai kas gavos bet siek tiek info turiu.  zodziu yra per liesas misinys rodo kompas , jeigu atjungiu osm  tai misinys pasidaro per riebus.  jei prijungiu osm per liesas.  liambda zondo skale sokineja nuo 0.25 iki 0.76  jis veikia bet kompas jo nemato, per kompa rodo lambda zondo klaida tipo kompas neusgeba susireguliuoti kuro misinio. tai ka man pirmiau pirkt ar osm kita ar lambda zonda, ka dar patartumet ziureti ?
vakar savo dusimtines osm pirma karta praploviau nes trauka suprastejus buvo, isplovus ir uzkurus pradejo purtytis saudyti, nepriimti gazo, galvojau suvariau osm siula ta, bet pakrapsciau as jos fiske ten biski ir atsigavo ff, praplovimas dadejo kokia 50 arkliu, buvo uzsinesus ziauriai. tavo atveju, jei 4 koja yra signalinis kontaktas ir ant laisvu 0.6 V, tai cia ir yra tavo lieso misinio priezastis, atjungus zonda misinys parenkamas truputi riebesnis nei su veikianciu zondu, bandyk keisti pirma osm

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4402: 2010 Kovo 31, 19:54:11 »
snd meginau issiaiskint kodel nedirba motoras. tai nelabai kas gavos bet siek tiek info turiu.  zodziu yra per liesas misinys rodo kompas , jeigu atjungiu osm  tai misinys pasidaro per riebus.  jei prijungiu osm per liesas.  liambda zondo skale sokineja nuo 0.25 iki 0.76  jis veikia bet kompas jo nemato, per kompa rodo lambda zondo klaida tipo kompas neusgeba susireguliuoti kuro misinio. tai ka man pirmiau pirkt ar osm kita ar lambda zonda, ka dar patartumet ziureti ?
vakar savo dusimtines osm pirma karta praploviau nes trauka suprastejus buvo, isplovus ir uzkurus pradejo purtytis saudyti, nepriimti gazo, galvojau suvariau osm siula ta, bet pakrapsciau as jos fiske ten biski ir atsigavo ff, praplovimas dadejo kokia 50 arkliu, buvo uzsinesus ziauriai. tavo atveju, jei 4 koja yra signalinis kontaktas ir ant laisvu 0.6 V, tai cia ir yra tavo lieso misinio priezastis, atjungus zonda misinys parenkamas truputi riebesnis nei su veikianciu zondu, bandyk keisti pirma osm
matai as ta siuleli dar su svitriniu popierium patryniau, as jo nenutraukiau bet del to gali ir nebeveikt , kaip psichadelic sake tipo patrynus siuleli galejo varza pasikeist ar pan

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4403: 2010 Kovo 31, 19:54:53 »
tiesa apie gali difa s4 , siandien supratau lyg ir taip ten visaks veikai, 2 slangutes, viena vakumo uzfiksuti, o kita kad ijungti, tai pas mane kiek supratau isvis ta dezike neveikia  nes nieko nepucia nieko netraukia...

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4404: 2010 Kovo 31, 21:29:17 »
matai as ta siuleli dar su svitriniu popierium patryniau, as jo nenutraukiau bet del to gali ir nebeveikt , kaip psichadelic sake tipo patrynus siuleli galejo varza pasikeist ar pan

spėjau dėl varžos arba vistiek kažkas pasižeidė mechaniškai :V

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4405: 2010 Kovo 31, 21:36:36 »
su svitriniu popieriu ?? :D normaliai :D

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4406: 2010 Kovo 31, 22:20:57 »
su svitriniu popieriu ?? :D normaliai :D
aisku normaliai :DDDD  is vienos puses tas siulelis spindejo is kitos toks kazkoks apsineses atrode tai ta puse kur atrode apsinesus patryniau :D

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4407: 2010 Kovo 31, 22:50:26 »
Tai ko tu benori iš jos jei su švitriniu trinei... Manau maksimum su karburatorių valykliu kokiu nupurškei atsargiai ir išdžovinai.

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4408: 2010 Balandžio 01, 01:17:12 »
obana... as prie to siulelio prisiliesti bijau, o cia su svitriniu :D :D :D maid maij daij... :)
 maximum per atstuma pruskiamu kokiu benzu ar carbkleaneriu nuplaut...

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4409: 2010 Balandžio 01, 20:50:07 »
su svitriniu  :O (!?) zodziu pirma bandyk issiaiskint su matuokle ir daugiau nesiliesk prie siulu  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 01, 20:52:21 sukūrė siomka »

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4410: 2010 Balandžio 01, 22:08:35 »
issiaiskinau snd isidejau psichadelic  oro srauto matuokle viskas pasitaise :D reiks ieskoti db pirkt deveta kokia matuokle is kur nors :)  jo tikrai kad nesiliesiu daugiau prie tu siuleliu :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 01, 22:25:49 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4411: 2010 Balandžio 01, 22:35:25 »
beto kaip raso internete, tai siulelis turi pats nusideginti siukles uzgesinus varikli. tipo ikaista iki raudonumo ir nudegina nuosedas...

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4412: 2010 Balandžio 02, 14:36:56 »
na ka liaudis.... uz valandos vaziuoju iki austrijos.. po kalnus pabimbineti su xebra...
labai tikiuosi ske nepaves :) isploviau, isblizginau.. gal supras kad as geruoju :D
Zinokit su ziguliuku, kapeika, 1973 metu vaziavau i italija... jauciausi ramiau nei dabar :/ ziguly nera kam gesti :)

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4413: 2010 Balandžio 02, 15:06:04 »
Laimingai  (h) Slidinėti ar jau kopinėti?

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4414: 2010 Balandžio 02, 15:13:50 »
Laimingai  (h) Slidinėti ar jau kopinėti?
aplankyt pazistamu, tai tuo paciu pavazineti po kalnus, pasigrozeti, pasivaikscioti.

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4415: 2010 Balandžio 02, 23:01:50 »
ar daro kokia itaka masinos traukai neweikiantis liamda zondas?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4416: 2010 Balandžio 02, 23:06:36 »
ar daro kokia itaka masinos traukai neweikiantis liamda zondas?
o kaip tau atrodo? kai neveikia zondas neislaikomas geriausias oro ir kuro santykis..

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4417: 2010 Balandžio 02, 23:26:50 »
Ar gali tureti itakos turbinos slegiui blogas MAF'as ar neveikianti liamda? Jau baigiu uzsiknisti beieskodamas bedu. Nedapucia turbina, max iki 0,7bar :E Perziuretos visos slangos ir slangeles n kartu, pakeistas N75, isardytas westgate (membrana gera). Daryta diagnostika, bet jokiu gedimu nerasta. Ka dar tikrinti, nebeisnesa galva :-{

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4418: 2010 Balandžio 02, 23:53:42 »
Ar gali tureti itakos turbinos slegiui blogas MAF'as ar neveikianti liamda? Jau baigiu uzsiknisti beieskodamas bedu. Nedapucia turbina, max iki 0,7bar :E Perziuretos visos slangos ir slangeles n kartu, pakeistas N75, isardytas westgate (membrana gera). Daryta diagnostika, bet jokiu gedimu nerasta. Ka dar tikrinti, nebeisnesa galva :-{
dek cipa, pas mane tas pats, galvojau kiauros slangos, idejau cipuota kompa, ~1,1bar viskas ciki  ;) :D

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4419: 2010 Balandžio 03, 09:38:16 »
dek cipa, pas mane tas pats, galvojau kiauros slangos, idejau cipuota kompa, ~1,1bar viskas ciki  ;) :D
o kur dejai cipa? kiek kainavo? man siulo cipuota kompa keisti i mano stock ir dar damoku 300 lt. Ar verta? Turi reiksme aftamato ar mechano kompas?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4420: 2010 Balandžio 03, 09:42:48 »
o kur dejai cipa? kiek kainavo? man siulo cipuota kompa keisti i mano stock ir dar damoku 300 lt. Ar verta? Turi reiksme aftamato ar mechano kompas?
pakolkas tik pasiskolines buvau, nu kaina priklauso nuo cipo kokybes, del mechano automato, gal palaukim kol pakomentuos zinantys tiksliai

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4421: 2010 Balandžio 03, 15:56:43 »
Labai gerą kainą tau siūlo ;)

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4422: 2010 Balandžio 03, 16:12:23 »
Labai gerą kainą tau siūlo ;)
neaisku kas ten per cipas, gal vertetu pirma isideti ir prasilekti

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4423: 2010 Balandžio 04, 00:54:15 »
na manau jei liambda neveikia, tai jis motoras turetu veikti kazkokiu tai avariniu rezimu, ty ne visu 100% galios. Tai jei tiek viska sukeitei, tai tada liamda reikia susitvarkyt, seip man buvo nekele slegio, tai n75 voztuvas buvo nepajungtas 1,6 bar ant borto kompo rode, prijungus ji 1,8 , tada diagnostika-problemos su slegiu, arba su oro srautu, praploviau oro srauto matuokle ir 2,1 bar. Tiek ziniu is mano praktikos  ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4424: 2010 Balandžio 04, 10:20:37 »
ir vel tas slegis  (z) kas vazinejat su automatu. Pas mane kai uzminu dugna ir po visu pavaru zeminimo slegis tik apie 0,8 bar., o kode ne 1,2 bar ? kai permeta begi i aukstesni tadu jau 1,2 bar. Cia pas visus taip ir tik pas mane kazas ?  ?!? kazi negali but, kad dezes 'nenuplestu' padaryta taip ....  ?!? ka manot ?