Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1258878 kartus)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4000: 2010 Kovo 12, 14:01:24 »
Ant bloko 24mm jei neklystu isuktas daviklis vienu laidu,buvo man kazkada ji pramuse kai spyriau per tapke iki redline geras puslitris tepalo tada isbego  ff
meginsiu nusipirkti tepalo isipilt uzvest ziuret pro kur bega reik tiketis kad matysis.  kaip tvarkiai ta davikli ??? kita pirkai ar kaip ? atvirai pasakius ta versija kuria tu pasakei del to daviklio siuo metu labiausiai tikiu. nes galvos tarpine yra aukstai iskart po isiurbimo koliku ten kaip ir sausa atrode daugmaz. slapia zemiau viskas yra
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 12, 14:09:22 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs ramus1

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4001: 2010 Kovo 12, 14:11:12 »
Bus tepalo siurblio salnikas kaltas

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4002: 2010 Kovo 12, 14:16:26 »
Bus tepalo siurblio salnikas kaltas
o kur tas randas jeigu pirmas varijantas nepasitvirtintu ??? gal turi foto ar ka nors kaip jis atrodo ? :)

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4003: 2010 Kovo 12, 14:16:55 »
Tik nereikia gasdinti zmogaus,parodyk nors viena salnika sone bloko  :D davikliai nesitvarko kai pramusa,issuki sena davikli ir isuki nauja  ;)

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4004: 2010 Kovo 12, 14:24:11 »
o daviklis pvz nuo bet kokios audi tinka 5 cilindru ??  :)

Neprisijungęs s4-lines

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4005: 2010 Kovo 12, 15:11:49 »
dabar tai pripratau tai kazkaip netraukia man. tai ir noriu truputi galios pakelt

jeigu tik cipa irasyt ir idet tai manau apie 200lt cia bet kas gali padaryt.jei nori kad sureg pagal tavo masina tai bus daugiau pinigu.bet iki tiek arkliu tai manau neverta sukt galvos,tik pas garazinius irgi nelek.yra cia kazkas,kas ta galetu padaryt.

tai kaip man ka rast kad pacipintu mano varikli?  gal kas galit padet? mazdauk kokia kaina butu?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4006: 2010 Kovo 12, 15:32:36 »
dabar tai pripratau tai kazkaip netraukia man. tai ir noriu truputi galios pakelt

jeigu tik cipa irasyt ir idet tai manau apie 200lt cia bet kas gali padaryt.jei nori kad sureg pagal tavo masina tai bus daugiau pinigu.bet iki tiek arkliu tai manau neverta sukt galvos,tik pas garazinius irgi nelek.yra cia kazkas,kas ta galetu padaryt.

tai kaip man ka rast kad pacipintu mano varikli?  gal kas galit padet? mazdauk kokia kaina butu?

žmogau, interneto neturi ar žmona į google eit neleidžia?  :D www.chiptuning.lt ; www.galingas.lt ; www.vimota.lt (čia jau sunkus atvejis).

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4007: 2010 Kovo 12, 19:31:41 »
cia daug zmoniu apie sanaudas blevizgoja... tai va galiu pasakyt kad ar su 400ag ar su 800ag tau gali trasoj ryt ~8ltr mieste tarkim ~14ltr juk kuras proporcingai orui riebinamas. ir jei tu nespausi ji tau nieko neris,bet jei uzspausi ir turbina ims pust automatiskai kura pila visiem 800ag.tada jau gal ir 60ltr suvalgis. beto kad ramiu tempu vazinejant pas turbintas ima maziau negu pas stock,galima pasakyt taip,kad visos turbintos yra pilnai perinktos ir varikliai buna beveik idealiam stovija. netgi pats edma is groundvirus su savo bocka turedamas ~700ag sake jog pas ji ryja 8ltr trasoj.juk kompas salone,perjungei sau liesa rezima,jokio putimo ir vazinek.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4008: 2010 Kovo 12, 22:30:26 »
Su žigulioku iki ~60 km/h klasėje iki ~2.0l (awd ir rwd) prie sankryžų yra daug nuskausmintų  :G
Nesistebiu, kad ir tave buvo aplenkę  ;)
Tipo nesugundyti palenktyniauti toks užrašas?  :D
jauciu susigundyciau dabar :D poto laiko ir mane padariusio zigono as labai labai apsiraminau su bulke ir jos 1,8 litro varikliu :D :D :D

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4009: 2010 Kovo 12, 23:03:29 »
Su žigulioku iki ~60 km/h klasėje iki ~2.0l (awd ir rwd) prie sankryžų yra daug nuskausmintų  :G
Nesistebiu, kad ir tave buvo aplenkę  ;)
Tipo nesugundyti palenktyniauti toks užrašas?  :D
jauciu susigundyciau dabar :D poto laiko ir mane padariusio zigono as labai labai apsiraminau su bulke ir jos 1,8 litro varikliu :D :D :D

draugelis labai pasineses ant ziguliu :) turejo det turbina,bet nezinau kaip ten jam sekesi :) siaip supranta ir ne viena yra padares turbo :) bet zigulis bus pirmas :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4011: 2010 Kovo 13, 09:46:36 »
va cia tai visiska nesamone  (-)

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4012: 2010 Kovo 13, 10:34:58 »
na apie zigulius tai jau pries keleta menesiu ziagas su turba mano garaze buvo sutvertas....
1.8 gte, corado stumai, comon reilas ir ecu. kolikas custom, turba kazkokios seno dyzelio lancios.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4013: 2010 Kovo 13, 14:11:39 »
va, kaip buna kai begi nuo vilko ir uzbegi unt meskos :D siandien vat ieskojau NGK R5671A-9 zvakiu vietoj turimos platinos. Pradejau pirma kaip nekeista nuo turgaus Alkesoto :D galvoju, zvake uz 7 lt tikrai tures. Pakisu koda o ans ziuri i mane ir sako, ko tu cia nori dabar is manes. Nu jo galvoju. Tada varau i juta - neturi. Tada varau i Autopaslauga. Sako uzsimaniai tu cia zavkiu nuo Mitso GT3000  (z) va sakau blin. Sako greiciau nusipirksi platina nei kazkur surasi sitas zvakes :D tai vat taip va :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4014: 2010 Kovo 14, 01:35:18 »
gal patikimu dazytoju kaune ir aplink zinot? noriu visa perdazyt :)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4015: 2010 Kovo 15, 08:46:24 »
gal kas turit parekomenduot kur geros pagrindinių ir generatoriaus diržų kainos ? 2,2t

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4016: 2010 Kovo 15, 10:24:20 »
gal kas turit parekomenduot kur geros pagrindinių ir generatoriaus diržų kainos ? 2,2t
prisidedu prie requesto.. reiktu dirza pasikeisti, kas dar keiciasi komplekte?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #4017: 2010 Kovo 15, 10:36:09 »
prisidedu prie requesto.. reiktu dirza pasikeisti, kas dar keiciasi komplekte?

Na, įtempėjo guolis turbūt dar :) Arba, kaip mano atveju, ir alkūninio veleno škyvas :D

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4018: 2010 Kovo 15, 14:27:06 »
Geriau jau pasikeist visą komplektą :)

Diržas, guolis įtempėjo, generatoriaus diržą, roberttino minėta šponkė ant apatinio škyvo (žvaigždutė), termostatą, vandens pompą ir prie to pačio vožtuvų gumeles, jei nebuvo keistos :)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4019: 2010 Kovo 15, 15:07:37 »
vyrai, gal esate susidure su galiniu stabdziu suportu restauracija-remontu? Gal zinot koki manuala ar kaip kas ten darosi? esmeje beda rankinis... vienoi pusese stringa, ardyt neardziau, kiek sutepiau su wd 40 :D ir spyruokle itempiau apsukes , efektas taspats uztrauki ir palieka uzsirtaukes :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4020: 2010 Kovo 15, 15:10:04 »
vyrai, gal esate susidure su galiniu stabdziu suportu restauracija-remontu? Gal zinot koki manuala ar kaip kas ten darosi? esmeje beda rankinis... vienoi pusese stringa, ardyt neardziau, kiek sutepiau su wd 40 :D ir spyruokle itempiau apsukes , efektas taspats uztrauki ir palieka uzsirtaukes :D

O tai tau tiksliai suportas nevaikšto? Gal trosas kaltas, pirma įsitikink. Dėl suportų restauravimo tai nieko ten sudėtingo visiškai, tik nusipirk prieš tai remontinį komplektą suportui.

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4021: 2010 Kovo 15, 15:27:02 »
trosas ne prie ko, stabdziai veikia, ty suportas vaiksto, bet ta svirtis kur rankini uztrauki uzstringa ir tik su plaktuko pagalba galima ja atsatyt atgalios :)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4022: 2010 Kovo 15, 15:27:43 »
Geriau jau pasikeist visą komplektą :)

Diržas, guolis įtempėjo, generatoriaus diržą, roberttino minėta šponkė ant apatinio škyvo (žvaigždutė), termostatą, vandens pompą ir prie to pačio vožtuvų gumeles, jei nebuvo keistos :)
tu man rodos sergantis esi.. dar ziedus pasikeisk tuo paciu ;)

Neprisijungęs Mindis S4

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4023: 2010 Kovo 15, 15:59:22 »
Sveiki. Prasidejus ziemai nuvaziavau uzsimontuoti zieminiu padangu auto Audi S4 92m. Buvo uzdetos R16/55/205 ,kadangi vazinieju dauguma ne plentais nusiveziau kad uzmautu R16/60/235 pasake kad netilps kad neko gero is to nebus. Reikia patarimo  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 15, 19:40:08 sukūrė Mindis 200 »

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #4024: 2010 Kovo 15, 16:03:33 »
trosas ne prie ko, stabdziai veikia, ty suportas vaiksto, bet ta svirtis kur rankini uztrauki uzstringa ir tik su plaktuko pagalba galima ja atsatyt atgalios :)
Siūlyčiau dar kartą pažiūrėti trosus, pas mane irgi panašiai buvo, trosas išoriškai atrodė normalus, bet nuėmus jį pasirodė, kad suplyšęs vienoj vietoj ir nevaikščiojo gerai ;) Aš sau neseniai galinius suportus abu perrinkau, bet dabar vis tiek atleidus rankinį iš karto iki galo neatleidžia kaladėlių, tik pavažiavus kelis km pilnai atsileidžia, bet labai dėl to nepergyvenu ;) Beje, trosai abu irgi pakeisti