Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1262429 kartus)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3075: 2009 Spalio 19, 23:53:49 »
Su S6 reduktorium gal bus geresnis pravazumas ant sniego, kaip vienzo sake :V Bet maziau "fun" :D

nemasone, kuom geresnis? argumetai? Jei s6 uzsiblokuoja automatiskai, o cia tapati i sniegyna ivaziaves su knopka padarai, tai koks skirtumas ant pravazumo? Cia man rodos mes gincijames kur saule skaisciau sviecia Mažeikiuose ar Vilniuje  :D

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3076: 2009 Spalio 20, 07:56:06 »
matau nemechanikas tu. esmė kiek sukimo momento naudingai perduodama į ratus..

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3077: 2009 Spalio 20, 10:03:50 »
matau nemechanikas tu. esmė kiek sukimo momento naudingai perduodama į ratus..

Na gerai, argumentu duokit , tada sutiksiu , as tai savo issakiau  ;) bet jei argumentas skambes panasiai kaip kas pas s6 geresnis pravazumas uz s4 del to jog 6 daugiau uz 4 tai tada PARDUOKIT MAN S8 LIPDUKA  :-]

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3078: 2009 Spalio 20, 12:01:39 »
nzn kazkokias nesamones snekat.. kaip gali perdavimai pasikeist vien reduktoriu galini pakeitus, kurioj vietoj tie perdavimai pasidalija? priekis galas? ar kaip?

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3079: 2009 Spalio 20, 14:32:18 »
na nežinau kaip veikia S6 reduktorius, tačiau jeigu vienzo3b sako, kad pagerins pravažumą, vadinasi sukimo momentą skirsto tarp ratų. Kai 100% sublokuotas reduktorius, tai abu ratai sukasi vienodu greičiu, ir jeigu yra skirtingos paviršių tekstūros, didelė tikimybė, kad vienas iš ratų buksuos (t.y. neturės sukibimo). S6 reduktorius (bent aš taip manau) turėtų reguliuoti sukimo momentą tarp ratų, taip kad užvažiavus ant skirtingų paviršių ir esant skirtingiems mechaniniams trinties koeficientams, mažesnę trintį turinčiam ratui turėtų būti paduodama mažiau sukimo momento, tam kad ratas neužsikastų, o turėtų didžiausią įmanomą sukibimą. Beros torseno veikimo principą čia aprašiau taip ūkiškai.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #3080: 2009 Spalio 20, 14:52:30 »
na nežinau kaip veikia S6 reduktorius, tačiau jeigu vienzo3b sako, kad pagerins pravažumą, vadinasi sukimo momentą skirsto tarp ratų. Kai 100% sublokuotas reduktorius, tai abu ratai sukasi vienodu greičiu, ir jeigu yra skirtingos paviršių tekstūros, didelė tikimybė, kad vienas iš ratų buksuos (t.y. neturės sukibimo). S6 reduktorius (bent aš taip manau) turėtų reguliuoti sukimo momentą tarp ratų, taip kad užvažiavus ant skirtingų paviršių ir esant skirtingiems mechaniniams trinties koeficientams, mažesnę trintį turinčiam ratui turėtų būti paduodama mažiau sukimo momento, tam kad ratas neužsikastų, o turėtų didžiausią įmanomą sukibimą. Beros torseno veikimo principą čia aprašiau taip ūkiškai.
O tai pas S4,  jeigu neblokuosi specialiai reduktoriaus, ne taip pat veikia ??

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3081: 2009 Spalio 20, 15:36:32 »

pas S4 yra diff lock mygtukas ir sublokuoja berods 100% differencialą iki 30km/h greičiu (aišku jeigu nepadarai tiuningo), o kitu atveju argi jis nelaisvas tampa?  :V
aišku jeigu kalbam apie S4 C4 kėbule
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 20, 15:38:04 sukūrė Egiux »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3082: 2009 Spalio 20, 16:28:25 »

pas S4 yra diff lock mygtukas ir sublokuoja berods 100% differencialą iki 30km/h greičiu (aišku jeigu nepadarai tiuningo), o kitu atveju argi jis nelaisvas tampa?  :V
aišku jeigu kalbam apie S4 C4 kėbule
vat butent kad jis priesingu atveju yra "laisvas" ;)
Taip, KIETAS blokavimas yra gerai offroad'o salygom(kas neypatingai reikalinga audi), o paprastom salygom geriau tarpasinis torsenas+ gale torsenas ;) ta, kaip suprantu, bando pasakyt ir vienzo ;) beje,ta pacia sistema turejo ir v8 mechanines :V

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3083: 2009 Spalio 20, 16:41:38 »
na jeigu torsenui vienas ratas iš vis neturi jokio sukibimo (tarkim pakimba ore) (nors kažkur skaičiau, kad yra minimalus reikalavimas pasipirešinimui), tuomet jis elgiasi kaip laisvas difas. Dėl to man atrodo ofroadui jis ir netinkamas

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3084: 2009 Spalio 20, 16:58:20 »
na jeigu torsenui vienas ratas iš vis neturi jokio sukibimo (tarkim pakimba ore) (nors kažkur skaičiau, kad yra minimalus reikalavimas pasipirešinimui), tuomet jis elgiasi kaip laisvas difas. Dėl to man atrodo ofroadui jis ir netinkamas
jo su s6 buvau pakabines viena rata i ora per kalniuka vaziuodamas atbulom ir sustojau, nebejo atbulom vaziuot :D is pradziu galvojau kad subiro kas nors bet pameginau i prieki vaizuot tai i prieki vaziavo tai gavau biski atsibeget kad persokciau ta kalniuka. offroadui siaip ne lengvoji masina kaip s4 ar s6 yra tinkama, dzipai tam reikalui skirti :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3085: 2009 Spalio 20, 17:10:44 »
jo su s6 buvau pakabines viena rata i ora per kalniuka vaziuodamas atbulom ir sustojau, nebejo atbulom vaziuot :D is pradziu galvojau kad subiro kas nors bet pameginau i prieki vaizuot tai i prieki vaziavo tai gavau biski atsibeget kad persokciau ta kalniuka. offroadui siaip ne lengvoji masina kaip s4 ar s6 yra tinkama, dzipai tam reikalui skirti :)
Tai va tokiu atveju galima truputeli spustelt stabdzius ar rankini truktelt (priklausomai nuo situacijos), kad duoti torsenui pasipriesinima  :)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3086: 2009 Spalio 20, 17:19:42 »
Tai va tokiu atveju galima truputeli spustelt stabdzius ar rankini truktelt (priklausomai nuo situacijos), kad duoti torsenui pasipriesinima  :)
Ooo dekui zinosiu kita karta :) 

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3087: 2009 Spalio 20, 18:08:14 »
as uz tai kad valdyt geriau paciam,o ne elektronikai patiket :) sukirtai difa,ir leki per pusnis(jei to reikia) :-] arba pakabinsi arba pravaziuosi :D

Neprisijungęs ogimeras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3088: 2009 Spalio 20, 18:42:57 »
jeckuteliau ka priraset tai ir pasimeciau. Taigi kodel as galvoju kad skirtumo nera: todel, kam galvoju jog pavaru dezes s4 ir s6 vienodos, tatpasinio torseno santykis 75 % ir 25 % , skiriasi galinis reduktorius, kuris isijungia arba su knopka arba automatiskai kai s6. jei butu galima pataisykyte mane. S8 taip sutinku viskas tvarkoje, gale stovi torsenas (manual gerboxe) tai ten jau jau ir skiriasi ratu prasisukimas ir visa kita. na zodziu laukiu tikrai griezto mano minciu pataisymo :)   

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3089: 2009 Spalio 21, 13:40:35 »
jeckuteliau ka priraset tai ir pasimeciau. Taigi kodel as galvoju kad skirtumo nera: todel, kam galvoju jog pavaru dezes s4 ir s6 vienodos, tatpasinio torseno santykis 75 % ir 25 % , skiriasi galinis reduktorius, kuris isijungia arba su knopka arba automatiskai kai s6. jei butu galima pataisykyte mane. S8 taip sutinku viskas tvarkoje, gale stovi torsenas (manual gerboxe) tai ten jau jau ir skiriasi ratu prasisukimas ir visa kita. na zodziu laukiu tikrai griezto mano minciu pataisymo :)  

tai ir bandom tau pasakyt - v8 manualas turejo gale torsena. Anot Vienzo - ta pati turi ir s6. Dezes, ir tarpasinis torsenas cia ne prie ko. O jei torsenas neturi pasipriesinimo - jam ji reikia sukurti vienu ar kitu budu.
Hummeris h1 turi abu tarpratinius torsenus ir vazineja, ir nieko - pravazumas LABAI geras :-] tiesa,tam jis turi "protinga" stabdziu sistema ;)

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3090: 2009 Spalio 26, 13:36:32 »
labas, norejau cia tokio dalikelio pasiklaust noriu masiniuka paimt pasidraskyt  taigi ziurejau cia viana s4 92m 2,2T cipuota bet nzn kazkaip ji man buka isvis isvietos pasirode visas pagreitis mazdaug nuo 4000 apsuku, cia taip turi but? nes palyginus su mano a8 tai kazkaip ji isvis nevaziuoja.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3091: 2009 Spalio 26, 15:10:08 »
labas, norejau cia tokio dalikelio pasiklaust noriu masiniuka paimt pasidraskyt  taigi ziurejau cia viana s4 92m 2,2T cipuota bet nzn kazkaip ji man buka isvis isvietos pasirode visas pagreitis mazdaug nuo 4000 apsuku, cia taip turi but? nes palyginus su mano a8 tai kazkaip ji isvis nevaziuoja.
neaisku ka ziurejai ir kaip ziurejai, bet cipinta eske turi biski judet, ir tas biski - is esmes ne blogiau nei 4.2 ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3092: 2009 Spalio 26, 15:11:10 »
o tai tu tikejaisi kazko zymiai geriau is 2.2 T ir tik plius estrella lyginant su 4.2 ? manau suklydai biskiu jai taip....

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3093: 2009 Spalio 26, 16:19:54 »
nu kadangi nezinau tai ir klausiu cia.

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3094: 2009 Spalio 26, 16:30:59 »
mano nuomone reiktu ieskot kazko lengvesnio nei 'cieske' su panasiu varikliu arba 'didesniu' jei 'palakstymam' (arba bombint tada eSa daugiau nei cipas). Aisku dar niaisku, kas turima galvoj 'palakstymam'....
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 26, 16:33:54 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3095: 2009 Spalio 26, 16:48:51 »
na nzn, normaliai pacYpintas esas, normaliai ir vaziuoja :) ir dinamika neatsilieka, o ir lenkia 4.2. Turejo kolega s4 2.2, su tvarkingu chipu (270ag ant stendo) su g-meteriu 5.9  0-100. Manau ok ;)
O ir ketvirti mylios stampuodavo atrodo ~14.1-2s, kas yra labai norma tokios mases auto su tiek ag :) su 4.2, tektu dar pasistengt tokiems rodikliams :)
Taip kad viskas priklauso ant kiek gyvas auto ;)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3096: 2009 Spalio 26, 16:55:27 »

va sita kam nors zinoma???

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3097: 2009 Spalio 26, 18:05:35 »
------> quattre <------as nesakau, kad ieSas nevaziuoja gerai pacipintas. Bet nemanau, kad labai bus jauciamas skirtumas tarp 4.2 ir cipuotos ceskes (arba tada as isvis nieko nemates ir isvis pas manY variklis aMen :D ). Nu tas svoris jos irgi nemazas. Tai va dar karta pasikartosiu, kad neaisku, ka woodoo turi galvoj pasilakstymus. Tik siaip gatvem nervus kazkam patampyt nuo svieskies ar tik siaip mandrai palakstYt tarp juostu, slalomas ar dar kazkas panasaus ar kaZkas rimciau...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3098: 2009 Spalio 27, 08:41:30 »
------> quattre <------as nesakau, kad ieSas nevaziuoja gerai pacipintas. Bet nemanau, kad labai bus jauciamas skirtumas tarp 4.2 ir cipuotos ceskes (arba tada as isvis nieko nemates ir isvis pas manY variklis aMen :D ). Nu tas svoris jos irgi nemazas. Tai va dar karta pasikartosiu, kad neaisku, ka woodoo turi galvoj pasilakstymus. Tik siaip gatvem nervus kazkam patampyt nuo svieskies ar tik siaip mandrai palakstYt tarp juostu, slalomas ar dar kazkas panasaus ar kaZkas rimciau...
viskas cia ok.Tiesiog uzkliuvo toks pasakymas : "nes palyginus su mano a8 tai kazkaip ji isvis nevaziuoja". Nu kad normalus cipintas esas isvis nevaziuotu lyginant su 4.2, tai kazkas ne taip :D vienok optine apgaule (ar tai butu garsas,ar kiti ispudziai) - labai apgaulingas dalykas :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3099: 2009 Spalio 27, 08:55:05 »
viskas cia ok.Tiesiog uzkliuvo toks pasakymas : "nes palyginus su mano a8 tai kazkaip ji isvis nevaziuoja". Nu kad normalus cipintas esas isvis nevaziuotu lyginant su 4.2, tai kazkas ne taip :D vienok optine apgaule (ar tai butu garsas,ar kiti ispudziai) - labai apgaulingas dalykas :)

aaa, tai zinoma, kad vaziuoja  (+) tik as supratau is to pacio pasakymo autoriaus, kad jis tikejosi stipriai apciuopemai jauciamo skirtomo