Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1253529 kartus)

drunkenmaster

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2075: 2009 Gegužės 04, 11:54:23 »
nu taip as suprantu kad viso nereik , va ties kur reikia atsukt , bet man baisu bus sukt zemyn juos kad nenutruktu tie varztai ot bus bedos po to.  o kai tu tvarkiai kas tau ten buvo , ar sakute sulenkta ar sinchronizatoriai sueje ????   beje pries 3 sav keiciau silkei gr deze 2.3 motoru , tai is isvaizods deze tokia pat kaip ir pas eske 5 begiu :)  is vidaus kas skiriasi pas ju nzn :)
Is pradziu irgi norejau situos varztus atsukinet bet paskui pamaciau kad visai nebutina to daryt :V As atsukinejau tuos varztus kurie apacioj (ten kur baigiasi downpipe'as, po 3 ant kiekvieno vamzdzio) ir per viduri, kur duslintuvas susijungia (2 chamutai) ir to uzteko kad deze isimt ;)

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2076: 2009 Gegužės 04, 15:40:08 »
 (h) S4 ekspertai: gal galit patarti, į ką toliau investuoti savąjai s4, didinant variklio galią...
Idėjau čipą ir RS2 smagratį....
Turiu dabar 270HP ir 390 Nm

Žmonės kalba, kad RS2 išmetimo kolektorių ir turbiną galima dėti.... Gal kas turit pasidarę? Kokie tikėtini rezultatai po tokių paketimų?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #2077: 2009 Gegužės 04, 15:52:46 »
(h) S4 ekspertai: gal galit patarti, į ką toliau investuoti savąjai s4, didinant variklio galią...

Žmonės kalba, kad RS2 išmetimo kolektorių ir turbiną galima dėti.... Gal kas turit pasidarę? Kokie tikėtini rezultatai po tokių paketimų?
Tai cia turbut iki begalybes galima tobulinti, pvz., ismetima perdaryti (jeigu dar neperdarytas), ir didesne turbo deti ir pan. Nors ir dar gerai nepazistu turbininiu motoru, bet man atrodo kad po tokiu rimtesniu mod'u vel reiktu cipavima is naujo daryt ?? Pataisykit jei klystu :V

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2078: 2009 Gegužės 04, 16:17:36 »

nu dar taip negirdejau :D 'isidejau chipa ir..... rs2 smagrati  :-] Leiskit paklausti, a ka dave tas veik identiskas aan'ui dvieju masiu adu smagratis???  (v) Zmogai, turedami dviejumasiu smagracius, keicia anuos i vienmasius, kaip 3b ar 7a ar dar lengvesnius, o cia  :V

tuning stage1- chips & flywheel  :-] (y) 

Neprisijungęs TomasRS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2079: 2009 Gegužės 04, 17:26:39 »

nu dar taip negirdejau :D 'isidejau chipa ir..... rs2 smagrati  :-] Leiskit paklausti, a ka dave tas veik identiskas aan'ui dvieju masiu adu smagratis???  (v) Zmogai, turedami dviejumasiu smagracius, keicia anuos i vienmasius, kaip 3b ar 7a ar dar lengvesnius, o cia  :V
tuning stage1- chips & flywheel  :-] (y) 

ËË nereikia čia stumti...  :D :D :D Aš parašiau, kokie yra nukrypimai nuo standarto... O rs2 smagratis yra lengvesnis ir forumietis is kurio pirkau sakė, kad būtent ant šio smagračio gali būti tvirtinami galingesni diskatoriai (jei to prireiktų...)

Geriau parašytum, kaip galima dar AG pakelt, jei daug žinai.....  :V

STAGE 2 prašom  ;)

Neprisijungęs TomasRS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2080: 2009 Gegužės 04, 17:35:48 »

Tai cia turbut iki begalybes galima tobulinti, pvz., ismetima perdaryti (jeigu dar neperdarytas), ir didesne turbo deti ir pan. Nors ir dar gerai nepazistu turbininiu motoru, bet man atrodo kad po tokiu rimtesniu mod'u vel reiktu cipavima is naujo daryt ?? Pataisykit jei klystu :V

Tai begalybė visvien turi savo pradžią, o aš kažkur ten ir esu :)
Išmetimas kiek žinau nieko nepridės, jei stovi standartinė turbina. Išmetimą reiktų keist jei jau pakeista (didesnė) turbina ir intercooleris...

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2081: 2009 Gegužės 04, 18:03:44 »
tai bobute, kuri norejo parduot sava bulves irgi reke ant viso turgelio, kad anos bulbes pacios paciausios :D

dvieju masiu (toliau DM) smagraciai aby (s2) ir (adu) rs2 yr identiski, aan, kiek pamenu kazkas skiriasi, bet svoris veik tokis pats ;) Taip pat DM smagraciai islaiko iki 400ag ir visas situ dalyku tuning yra keitimas DM smagrati i vienos mases zymiai lengvesni ;)

Neprisijungęs TomasRS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2082: 2009 Gegužės 04, 18:28:41 »
tai bobute, kuri norejo parduot sava bulves irgi reke ant viso turgelio, kad anos bulbes pacios paciausios :D

dvieju masiu (toliau DM) smagraciai aby (s2) ir (adu) rs2 yr identiski, aan, kiek pamenu kazkas skiriasi, bet svoris veik tokis pats ;) Taip pat DM smagraciai islaiko iki 400ag ir visas situ dalyku tuning yra keitimas DM smagrati i vienos mases zymiai lengvesni ;)

Na, man pasirodė, kad tos bobutės bulvės iš tikrųjų geros buvo  :D :D

Kad pas mane ant aan buvo dvimasis smagratis aš tikrai mačiau, bet tas kurį pirkau yra vienmasis..
Dabar tik nežinau arba tu nelabai žinai koks smagratis būna ant s2/rs2 arba tas mano smagratis yra nuo kažkokio kito modelio.
Gali pažiūrėti šiuos postus - ten ir foto yra to smagračio...

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,32656.0.html

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2083: 2009 Gegužės 04, 18:32:49 »
nu taip as suprantu kad viso nereik , va ties kur reikia atsukt , bet man baisu bus sukt zemyn juos kad nenutruktu tie varztai ot bus bedos po to.  o kai tu tvarkiai kas tau ten buvo , ar sakute sulenkta ar sinchronizatoriai sueje ????   beje pries 3 sav keiciau silkei gr deze 2.3 motoru , tai is isvaizods deze tokia pat kaip ir pas eske 5 begiu :)  is vidaus kas skiriasi pas ju nzn :)
Is pradziu irgi norejau situos varztus atsukinet bet paskui pamaciau kad visai nebutina to daryt :V As atsukinejau tuos varztus kurie apacioj (ten kur baigiasi downpipe'as, po 3 ant kiekvieno vamzdzio) ir per viduri, kur duslintuvas susijungia (2 chamutai) ir to uzteko kad deze isimt ;)
nu jo snd palindau ir paziurejau kad tai biski buvo atsileidus gr dezes ausies varztas, priverziau ji tuomet is jegos jungiau begius siaip ne tiap iprasiau 2 begi , o daba ir 1 pradejo jungtis per jega, turetu biski dar prasitrint palengvet junginejimasis . dar isemiau galini amortika ir pamaciau del ko bildejo gale tiek stipriai , ta lekstute pratrunyjo ir amortikas kalbasino tiesiai i masinos rema , tai nuveziau lekstute nutekino virsu ir is vidaus idejo saiba tokios pat formos ir suvirino laikys bent 3 metus maziausiai daba :) :D

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2084: 2009 Gegužės 04, 19:15:35 »

Kad pas mane ant aan buvo dvimasis smagratis aš tikrai mačiau, bet tas kurį pirkau yra vienmasis..
Dabar tik nežinau arba tu nelabai žinai koks smagratis būna ant s2/rs2 arba tas mano smagratis yra nuo kažkokio kito modelio.

:D tai, kad tu pats nezinai koki smagrati isigijai ir vardini visokius rs2  :-]

[/quote]

Neprisijungęs TomasRS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2085: 2009 Gegužės 04, 19:43:43 »

:D tai, kad tu pats nezinai koki smagrati isigijai ir vardini visokius rs2  :-]

[/quote]

Ne, nu bet tu ir nekonkretus.... tu pats tikrai žinai, ką sakai?
Kaip matei pas mane ne DM smagratis... Bet pardavėjas sakė kad tai nuo rs2... Taip aš juo patikėjau :) (žmogiška), todėl ir vardinu...

Apšviesk jei tikrai žinai kas ir kaip  (+) , o nepūsk dumblo...  :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2086: 2009 Gegužės 04, 19:51:35 »

[/quote]

Ne, nu bet tu ir nekonkretus.... tu pats tikrai žinai, ką sakai?
Kaip matei pas mane ne DM smagratis... Bet pardavėjas sakė kad tai nuo rs2... Taip aš juo patikėjau :) (žmogiška), todėl ir vardinu...

Apšviesk jei tikrai žinai kas ir kaip  (+) , o nepūsk dumblo...  :D

[/quote]
tu geriau klaustu neabejok ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2087: 2009 Gegužės 04, 21:16:10 »
sita.. kur pirkti wastegat'o membrana? bent jau prie virsutinio vamzdelio prisijungus- nelaiko vakumo..
kolkas radau tik audi centre uz 230lt.

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2088: 2009 Gegužės 04, 22:11:36 »
bandyk skelbimuose nuo audi 200,kazkada ieskojau tai uz 20 lt buvau rades,bet neisejo susitikt ta vakara,tai teko minsko plente pirkt visa wast geita 80lt :) o pagal skelbimus kazkur 40lt kaina.tik netingek paskambinet :)

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2089: 2009 Gegužės 05, 00:19:27 »
o kaip patikrinti ar gera? nes gali nusipirkti tokia pat leva...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2090: 2009 Gegužės 05, 08:24:58 »
perki visa WG,tikrini tokiu paciu principu ir psio :)

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2091: 2009 Gegužės 05, 11:16:19 »

nepatingek atsukt ant 8 varstelius ir patikrint(jei perki is zmogaus tai manau leis) o is svalkes tai jei ka atgal nuvesi :D

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2092: 2009 Gegužės 05, 12:58:02 »
tai kad tuos 8 atsukus nieko ten nepamatysi..

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2093: 2009 Gegužės 05, 20:09:26 »
kaip ne?juk membrana bus kaip ant delno :) :)

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2094: 2009 Gegužės 05, 21:34:42 »
tai kad ir saviskiame buvau atsidares.. nieko blogo nepastebejau. bet vat ziurint vakuma, jis krenta.

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2095: 2009 Gegužės 05, 23:53:34 »
tai kad ir saviskiame buvau atsidares.. nieko blogo nepastebejau. bet vat ziurint vakuma, jis krenta.

jei membrana bus trukus tai ji tau uzputus turbinai trukcios (ziauriai) nes kompas atjungines kura ar degima,jei tau nelaiko vakumo sistema,tada ieskok kitur bedu,pvz alsuokliai buna sukieteja ir sutrunka,patikrink viska.

Neprisijungęs geduxaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2096: 2009 Gegužės 05, 23:58:52 »

jei membrana bus trukus tai ji tau uzputus turbinai trukcios (ziauriai) nes kompas atjungines kura ar degima,jei tau nelaiko vakumo sistema,tada ieskok kitur bedu,pvz alsuokliai buna sukieteja ir sutrunka,patikrink viska.

vakuma turejau omeny tai kai prie wastegat'o virsaus, kur laisvas stuceriukas yra, prijungiu vakumo matuokli ir padarau ten vakumiuka. jis pamazu krenta. arba uzmovus ten slangute ir su burna traukiu, jauciu kad atriranda is kazkur oro.

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2097: 2009 Gegužės 06, 00:17:34 »

vakuma turejau omeny tai kai prie wastegat'o virsaus, kur laisvas stuceriukas yra, prijungiu vakumo matuokli ir padarau ten vakumiuka. jis pamazu krenta. arba uzmovus ten slangute ir su burna traukiu, jauciu kad atriranda is kazkur oro.

tai kad ten dazniausiai nieko nebuna uzmauta... bent pas mane nieko nera s4,o 200 nepamenu,berods buvo kazkas... negaliu tiksliai pasakyt. o tai kas tau darosi su masina? kokios problemos?

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2098: 2009 Gegužės 06, 00:20:57 »
a tai del tos membranos gali masina trukciot labai kai turba uzpucia? pas mane panasi beda...

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2099: 2009 Gegužės 06, 00:36:03 »
a tai del tos membranos gali masina trukciot labai kai turba uzpucia? pas mane panasi beda...

pas mane kai buvo trukus,tai kartais net girdedavau metalo garsa(kai langais atidarytais vazineji),ispradziu galvojau kad pirstai ,,ciaza,, bet poto kai atsukiau tuos ant 8 varztelius pamaciau kad plisus membrana ir del to wast geito voztuvas dauzesi,toks tas ir triuksmas :) bet kai uzpusdavo turbina tai jausmas buvo mazdaug toks,leki ant pilno gazo ir kazkur ties 3500aps pradedi zaist su gazu,atleidi pilnai.. tada vel laikai dugna...pakol neuzpucia pilnai..tada vel atleidi ir vel staigiai dugna... tai vat mazdaug tokie smugiai buna kai buna plisus membrana :D jei tau tik dingsta trauka tai tada ziurek visas gumines zrneles,gal apsitepalave yra,ar parasoje tepalu... isciupinek,palanstyk ir turetu islys yla is maiso :) nors tiesa pasakius dar nezinau kokia pas tave beda,kas darosi ir kaip... galetum kazkaip paiskint,nes sunku kazka sakyt kai nezinai kas ir kaip