Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1233841 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1701: 2009 Sausio 28, 12:54:07 »
kodus aš žiūrėjau pagal elcats.ru
beje s6 ceškės diskai 314mm o kaladžių kodą duoda kaip s8 323 mm.
s6+ diskas vėl truputį didesnis nei paprastos bet kaladės vel kaip s8  ..

gal kas žino kuom skiriasi a8 ir s8 '97 priekinės kaladėlės? iš pažiūros lyg tas pats, kode paskutinė raidė skiriasi 4D0698151E vs 4A0698151B. S6 irgi kaip s8 nors disko diametras 314 mm kaip a8  :V
skiriasi ne tik paskutine raide, bet ir antrąja, taigi kaladėlės pagal pirmą kodą yra ant 314 diskų, t.y. A8,
o pagal antrą kodą - ant 323 diskų ir tai būtų S8  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1702: 2009 Sausio 28, 17:51:48 »
turėjo ir 312.......amerika........
Na turėjo A8 4,2 o amerikinių S8 iki 99 kaip  tokių bent jau pagal katalogą nebuvo, po 99 jau buvo ir buvo su diskais, kaip priklauso.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1703: 2009 Sausio 31, 16:37:41 »
Beje, klausykit, kaip ten su dėžės aušinimu? Toks gyvatukas pačiam prieky, tai jis į dėžę einaa ?  :V nes įtariu, kad su dėžės aušinimu gali būt nekas (varva tepalas)  :V

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1704: 2009 Sausio 31, 22:55:28 »
varva tepalas is kur ?

flex

• Svečias
« Atsakymas #1705: 2009 Sausio 31, 22:58:53 »
varva tepalas is kur ?

neina pasakyt, lauke šalta, o garažo neturiu. Kiek pasišviečiau, tai atrodo, kad (iš priekio žiūrint) dešinioji radiatoriaus pusė apačioj sudrėkusi. Bet galiu klysti. Nes skystis, kurį užticharindavau buvo toks kaip tepalas, kvapas lyg ne antifryzo. Toks gan skaidrus (kaip koks siuvom mašinos tepalas).

:V

Ryt bandysiu domkratu pasikelt ir užsimetęs kokia vatinką ir palysti  :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1706: 2009 Sausio 31, 23:05:18 »
i radijatoriu  (keleivio puseje) turetu i apacia ir i virsu to radijatoriaus ateiti du vamzdeliai (bent jau taip pas mane kaip automate). Jie jungiasi staciai i radijatoriu. Kartais ne is ten lasa ? pas mane buvo ta beda... ateinu karta ryte, ziuriu prilaseja po masinos priekiu tepalo  :O paimu ant pirstu galiuku, skaidrus skystis ir toks kaip tepalas... paragaunu, nugi tikrai tepalas :D  (z) nu va galvoju  (z) bet poto problema isprendziau pakeisdamas tarpine gumine, atsukes ta vamzdeli ir viskas susitvarke uz 4 lt ;) o ten buvo greiciu dezes teplas.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1707: 2009 Sausio 31, 23:12:00 »
i radijatoriu  (keleivio puseje) turetu i apacia ir i virsu to radijatoriaus ateiti du vamzdeliai (bent jau taip pas mane kaip automate). Jie jungiasi staciai i radijatoriu. Kartais ne is ten lasa ? pas mane buvo ta beda... ateinu karta ryte, ziuriu prilaseja po masinos priekiu tepalo  :O paimu ant pirstu galiuku, skaidrus skystis ir toks kaip tepalas... paragaunu, nugi tikrai tepalas :D  (z) nu va galvoju  (z) bet poto problema isprendziau pakeisdamas tarpine gumine, atsukes ta vamzdeli ir viskas susitvarke uz 4 lt ;) o ten buvo greiciu dezes teplas.

pas mane iš kitos pusės (vairuotojo pusėje) ta problema :) ir mechaninės greičių dėžės aušinimas ir pas mane yra ;) o tai ta tarpinė turi omeny, kur prisisuka tas vamzdelis ? :) tik va baisu, kad nėra greičių dėžės tepalo indikatorius. :) nes neina suprast dabar, kur mažėja. Tarp kitko, kai užsiminiau apie tai, man iš kitos pusės varva. Kadangi nedideliais kiekiais (kokia iki 5 kv.cm plote).
Aš džiaugčiaus, kad būtų tai antifryzas :D taip logiškai mąstant, jei antifryzas laša nedaug, tai spalvos nenustatysi, kai įsigeria į plyteles. Tokiu atveju ramu, bet jei dėžės tepalas kartais ten nubėga, tai kosmosas tada, nes neaišku, kiek tepalo beliko :O

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1708: 2009 Sausio 31, 23:17:29 »
jo, ta tarpine, kur vamzdelis prisisuka. O tai kaip indikatoriaus nera ? taigi lendi po apacia ir atsuki kontrolini varsta  ?!? ar ne taip.... As tai uzsakiau is audi centro matuokle greicius dezes pagal greiciu dezes koda (60 lt kainavo), o kaip pas tave tai nzn......  :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #1709: 2009 Sausio 31, 23:24:31 »
jo, ta tarpine, kur vamzdelis prisisuka. O tai kaip indikatoriaus nera ? taigi lendi po apacia ir atsuki kontrolini varsta  ?!? ar ne taip.... As tai uzsakiau is audi centro matuokle greicius dezes pagal greiciu dezes koda (60 lt kainavo), o kaip pas tave tai nzn......  :V

ir kur ji stovės? į saloną atvestas? ar vistiek reiks palįsti ir žiūrėt lygį? :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1710: 2009 Sausio 31, 23:35:59 »
kaip suprast kur ji stoves ? taigi eiline matuokle kuri kisasi i greiciu deze.... tik ji priestai buvo nulauzta ar dar kazkas.... koks tai kamstis buvo ikistas raudonas i ta vamzdeli kur turetu but matuokle.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1711: 2009 Sausio 31, 23:40:32 »
kaip suprast kur ji stoves ? taigi eiline matuokle kuri kisasi i greiciu deze.... tik ji priestai buvo nulauzta ar dar kazkas.... koks tai kamstis buvo ikistas raudonas i ta vamzdeli kur turetu but matuokle.

aaaa, aš maniau, kad kažkokią modifikuotą dėsi :D aš ten to varžto nežiūrėjau. Jis daugiakampis? :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1712: 2009 Sausio 31, 23:55:57 »
kiek pamenu tai jo...  :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #1713: 2009 Vasario 01, 00:02:01 »
kiek pamenu tai jo...  :V

dėkui, jau žinosiu, kur žvilgsnį nukreipt :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį

drunkenmaster

• Svečias

flex

• Svečias
« Atsakymas #1716: 2009 Vasario 03, 23:07:51 »
aš irgi noriuuuuuuu  :-] bet dabar į kitas sferas lendu. vienzo, nenorėtum už mėnesiuko susirast antrą ir prakalt keliem, biznis ore  :-]

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1717: 2009 Vasario 04, 13:47:44 »

pas mane iš kitos pusės (vairuotojo pusėje) ta problema :) ir mechaninės greičių dėžės aušinimas ir pas mane yra ;) o tai ta tarpinė turi omeny, kur prisisuka tas vamzdelis ? :) tik va baisu, kad nėra greičių dėžės tepalo indikatorius. :) nes neina suprast dabar, kur mažėja. Tarp kitko, kai užsiminiau apie tai, man iš kitos pusės varva. Kadangi nedideliais kiekiais (kokia iki 5 kv.cm plote).
Aš džiaugčiaus, kad būtų tai antifryzas :D taip logiškai mąstant, jei antifryzas laša nedaug, tai spalvos nenustatysi, kai įsigeria į plyteles. Tokiu atveju ramu, bet jei dėžės tepalas kartais ten nubėga, tai kosmosas tada, nes neaišku, kiek tepalo beliko :O
vairo stiprintuvas......

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1718: 2009 Vasario 04, 14:02:24 »
ir dabar du turiu :-]

aš irgi noriuuuuuuu  :-] bet dabar į kitas sferas lendu. vienzo, nenorėtum už mėnesiuko susirast antrą ir prakalt keliem, biznis ore  :-]

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1719: 2009 Vasario 04, 14:12:07 »
nebent susigundytum pirkt quattro dėžę su priekinio difo blokiruotę, tai atsirastų proga įkišt ir smagratį :-]

siūlau gėrį  (h)
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=32656.0
Ir kodel butent dabar :V :[

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1720: 2009 Vasario 04, 14:33:15 »
nebent susigundytum pirkt quattro dėžę su priekinio difo blokiruotę, tai atsirastų proga įkišt ir smagratį :-]
O tai jeigu paprasta deze tai netiks? Ar kaip ??

flex

• Svečias
« Atsakymas #1721: 2009 Vasario 04, 16:38:27 »
vairo stiprintuvas......

teisingas pastebėjimas, Klaustuk ;) šiandien pasikėlėm eSkę ir radom varvantį vairo stiprintuvo skystį (chamutas miręs buvo) :D sutvarkyta :)

Dabar ta proga pasikėlusią apžiūrėjau, bėdos dar yra su reduktoriaus salnyku - truputį leidžia :O

Neprisijungęs vienzo3b

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1722: 2009 Vasario 04, 17:02:24 »
O tai jeigu paprasta deze tai netiks? Ar kaip ??

tai dėžės juk vienodos .. čia tik šiaip ;)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1723: 2009 Vasario 04, 17:13:05 »
norėčiau tokio daikto  :-{ :-{  bet liko galinis reduktorius ir motoras,  kol dar dar netrūko :O tik kaži kiek ilgai bebus tokie teisingi daiktai  (o)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1724: 2009 Vasario 04, 21:20:18 »
vairo stiprintuvas......

teisingas pastebėjimas, Klaustuk ;) šiandien pasikėlėm eSkę ir radom varvantį vairo stiprintuvo skystį (chamutas miręs buvo) :D sutvarkyta :)

Dabar ta proga pasikėlusią apžiūrėjau, bėdos dar yra su reduktoriaus salnyku - truputį leidžia :O

O kaip tu jo ankščiau namie ieškodamas gedimo nepastebėjai? :V