Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1233066 kartus)

flex

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1575: 2009 Sausio 18, 19:30:50 »
pasiziurek pypkes . man trukciojo is radziu o po to is vis cilindras nebedirbo po keliu savaiciu . pamaciau pypkes visos pramustos buvo zdz , pypkes tikrinciau pirma su zvakem

nu aš netikiu, kad dėl žvakių. Cilindrai visi ok. Nes vakar laksčiau įsimetęs WG solenoid vožtuvą, tai nieko nebuvo. Sukt apsukas kaip nori, taip galima. O šiandien, kai pas meistrą išvežiau,tai pradėjo tampyt lenkiant mašiną. Teko mest aukštesnę šaibą, kad netrukčiotų kurį laiką (kol apsukos dar mažesnės) :)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1576: 2009 Sausio 18, 19:35:40 »
Turiu klausima del 2.2T variklio - ant salto variklio, dazniausiai is ryto, is duslintuvo kokias pora minuciu stipriai smirda svieziu, nesudegusiu benzu. Kai prasyla variklis, viskas normaliai. Numanau kad misini bloga paduoda i cilindra :V Ar ne ten bedu ieskot ??

flex

• Svečias
« Atsakymas #1577: 2009 Sausio 18, 19:40:46 »
Turiu klausima del 2.2T variklio - ant salto variklio, dazniausiai is ryto, is duslintuvo kokias pora minuciu stipriai smirda svieziu, nesudegusiu benzu. Kai prasyla variklis, viskas normaliai. Numanau kad misini bloga paduoda i cilindra :V Ar ne ten bedu ieskot ??

na aš irgi užuodžiu kurį laiką nuo šalto motoro užvedimo, kad eina lauk žalias benzinas :D įtariu tau bu liamda. O kaip šiaip sąnaudos? Man tai 15-16ltr smagiu važinėjimu. Manau, kad tai nėra daug :V

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1578: 2009 Sausio 18, 19:48:31 »
 :V Man tiek vasara buvo :D Dabar virs 20, tiksliai net nezinau :O

15-16ltr smagiu važinėjimu

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1579: 2009 Sausio 18, 19:51:43 »
flexi, trukcioja ? :) a, diagnostika jau pasidarei ? :) kaip oro srauto matuokles busena ?  :) nebandiai plaut ? man padejo  (+) bet labiausiai padejo liamdos keitima i kita ;)  :D trukciojimai baiges. Zinoma, gali but ir babinos ir "pyplaidziai" ir dar ir dar ir dar :)

P.S. nenervinkit manes su tokiom sanaudom blin  :-{ ir dar su palakstymais  (z) pas mane su palakstymais prasideda nuo 20 ltr  (!?) (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 18, 19:53:21 sukūrė Efkito »

flex

• Svečias
« Atsakymas #1580: 2009 Sausio 18, 20:01:19 »
flexi, trukcioja ? :) a, diagnostika jau pasidarei ? :) kaip oro srauto matuokles busena ?  :) nebandiai plaut ? man padejo  (+) bet labiausiai padejo liamdos keitima i kita ;)  :D trukciojimai baiges. Zinoma, gali but ir babinos ir "pyplaidziai" ir dar ir dar ir dar :)

P.S. nenervinkit manes su tokiom sanaudom blin  :-{ ir dar su palakstymais  (z) pas mane su palakstymais prasideda nuo 20 ltr  (!?) (!?)

matai, pas tave automatas :D pas mane mechanika :)

O trukčiot tai trukčioja ypatingai, kai numini dugną (bandant pvz užmiesty aplenktą kitą mašiną). Diagnostikos nebuvo kada daryt. Išvariau šiandien mašiną pas kėbulistą :) o oro srauto matuoklė yra graži tiesiogine to žodžio prasme :D nes kai buvo sudaužyta oro filtro dėžė, tai buvau matuoklę išsiėmęs. Tai viskas ok, jokių apnašų nesimatė. :V O kas liečia WG solenoid vožtuvą, tai be jo turbina ir variklis dirbo nepriekaištingai.

Aš jungsiu ant kompo, kai galėsiu. Dabar tik bandau teoriškai išspręst bėdą :V manau, kad gali būti  nenutrintos klaidos (įtariu pasigavo klaidą, kai buvo nuneštas WG solenoid vožtuvas ir aš jį tiesiog išmečiau, kol kitą suradau) :D tai dabar šlangutės sujungtos, bet vožtuvas pats neveikia (kol nebus nutrinta klaida). Pataisykit kas, jei galvojat kitaip :V

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1581: 2009 Sausio 18, 20:04:57 »

Pas mane dabar irgi tokios pat bet as jau susitaikiau kad ziema ir pan. :V :-{

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1582: 2009 Sausio 18, 20:08:16 »

matai, pas tave automatas :D pas mane mechanika :)

O trukčiot tai trukčioja ypatingai, kai numini dugną (bandant pvz užmiesty aplenktą kitą mašiną). Diagnostikos nebuvo kada daryt. Išvariau šiandien mašiną pas kėbulistą :) o oro srauto matuoklė yra graži tiesiogine to žodžio prasme :D nes kai buvo sudaužyta oro filtro dėžė, tai buvau matuoklę išsiėmęs. Tai viskas ok, jokių apnašų nesimatė. :V O kas liečia WG solenoid vožtuvą, tai be jo turbina ir variklis dirbo nepriekaištingai.

Aš jungsiu ant kompo, kai galėsiu. Dabar tik bandau teoriškai išspręst bėdą :V manau, kad gali būti  nenutrintos klaidos (įtariu pasigavo klaidą, kai buvo nuneštas WG solenoid vožtuvas ir aš jį tiesiog išmečiau, kol kitą suradau) :D tai dabar šlangutės sujungtos, bet vožtuvas pats neveikia (kol nebus nutrinta klaida). Pataisykit kas, jei galvojat kitaip :V

juokis juokis kol gali  :D :D :D :D :D

na taip, dabar mes cia galim pilstyt tusciai ir kiaurai. Reik diagnostikos.

bet as visitek speju, kad bus kaltas liamda arba MAF. O kai issitrins klaidos gal ir nieks nebus kaltas. Taip sakant pasitaisys viskas  ;)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1583: 2009 Sausio 18, 20:13:09 »
Efkito, kodėl tavęs nematau skypej? noriu šio bei to paklaust  (v)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1584: 2009 Sausio 18, 20:14:51 »

bijau virusu  (v)

busiu siandien, bet tik trupuciuka veliau  ;)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1585: 2009 Sausio 18, 20:17:31 »

bijau virusu  (v)

busiu siandien, bet tik trupuciuka veliau  ;)

aišku, na tiek to, rėšiu čia :) nes anksčiau kai klausiau, tai atsakymo aiškaus nemačiau (arba pražiūrėjau :V )

Pas tave gal ir taip pat, kai duodi gazo ir atleidi akseleratorių ir pro oro filtrą oras eina atgal? Labai su šituo dalyku nustebau :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1586: 2009 Sausio 18, 20:28:27 »
eina  :) ir labai neblogai girdisi. Su stock bovu (recerkuliaciniu) to nebuvo, bet itariu, kad anas negeras buvo (gal). Kai isidejau atmosferini, atsirado ir tas garsas  :V.

siaip sitoj vietoj reikia patikrint bova ir labai atidziai paziuret o dar geriau isvis pakeist vakuumine slanga bow'o. Reikia isitikinti ar netra trukes tas metalinis vamzdukas. Pas mane jis buvo trukes ir tas dalykas isaiskejo, kai isidejo atmo bow'as. Jei bovas negaus vakuumo per ta slangute, anas neatsidaryt, o poto jau manau jau nereikia minet kas gali but.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 18, 20:33:01 sukūrė Efkito »

flex

• Svečias
« Atsakymas #1587: 2009 Sausio 18, 20:32:30 »
Na už vairo ir nesigirdi. Bet aš dabar stoviu atsidaręs kapotą, buferio nėr, sparno nėr. Tai oro filtro dėžė man prieš ranką ir kai patraukiu sklendę ir atleidžiu, tai ne tik girdžiu kaip mušą orą atgal, bet ir jaučiasi, kad oras reversuojamas. Jį jau nebesiurbia, o pučia lauk tą patį oro paėmimą lauk.

ir tai vadini normalu?  :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1588: 2009 Sausio 18, 20:44:52 »
solenoido klaida nera TA,del kurios turetu kazkas neveikti ;) atminti jisai laiko ta klaida,bet atjungei solenoida-nevaziuoja-pasigauna klaida-prijungei-uzkurei is naujo-ir vaziuoji kaip nieko nebuta  ;) noriu pasakyt kad trynimas cia nelabai kokia tai reiksme tures butent siuo atveju...manyciau  ;) o siaip pas jas visada keletas bedu - zondas,maf'as,isiurbimo t sensorius,na ir uzdegimo sistema :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1589: 2009 Sausio 18, 20:54:27 »
solenoido klaida nera TA,del kurios turetu kazkas neveikti ;) atminti jisai laiko ta klaida,bet atjungei solenoida-nevaziuoja-pasigauna klaida-prijungei-uzkurei is naujo-ir vaziuoji kaip nieko nebuta  ;) noriu pasakyt kad trynimas cia nelabai kokia tai reiksme tures butent siuo atveju...manyciau  ;) o siaip pas jas visada keletas bedu - zondas,maf'as,isiurbimo t sensorius,na ir uzdegimo sistema :)

tai labai bjaurus reiškinys. Tikiuos diagnostikoj bent parodys kur žiūrėt. Nes dabar tai pražūtis  (z) nes iki šiol turbininio dar neturėjęs  :) Nes dabar bus žiauru keist viską iš eilės :D bet įtariu teks  (z)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 18, 20:59:45 sukūrė flex »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1590: 2009 Sausio 18, 21:00:15 »
to n75 voztuvo pas mane diagnostika isvis nerode, kad jis blogas  :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #1591: 2009 Sausio 18, 21:03:38 »
Bet aš labai abejoju ar gali kas nors dar ten knisti protą. Įtariu blogas N75 vožtuvas buvo :D gaus per ausį žalieji ežerai  :-]

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1592: 2009 Sausio 19, 00:41:28 »

tai labai bjaurus reiškinys. Tikiuos diagnostikoj bent parodys kur žiūrėt. Nes dabar tai pražūtis  (z) nes iki šiol turbininio dar neturėjęs  :) Nes dabar bus žiauru keist viską iš eilės :D bet įtariu teks  (z)
ir tu manai, kad diagnostika tau viska pasakys kur ka pakeist ir tu tik pakeiti ir viskas tvarkoj  :D visu pirma turi senas klaidas pratrinti, pavazineti ir vel daryti, kad kazka apciuopiamo rast galetum, o siaip reikia uzsiimt rimtesnem paieskom ir remontais, negu diagnostika

flex

• Svečias
« Atsakymas #1593: 2009 Sausio 19, 12:06:49 »
ir tu manai, kad diagnostika tau viska pasakys kur ka pakeist ir tu tik pakeiti ir viskas tvarkoj  :D visu pirma turi senas klaidas pratrinti, pavazineti ir vel daryti, kad kazka apciuopiamo rast galetum, o siaip reikia uzsiimt rimtesnem paieskom ir remontais, negu diagnostika

tai ir imsiuos remontų :) čia tiesiog buvo lyrinis nukrypimas, kad būtų neblogai, jei mašina pasiskųstų, kas jai blogai :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1594: 2009 Sausio 19, 13:30:38 »

tai ir imsiuos remontų :) čia tiesiog buvo lyrinis nukrypimas, kad būtų neblogai, jei mašina pasiskųstų, kas jai blogai :D
pasiskus,nebijok :-] o siaip tai nereikia KEISTI visko,reikia tiesiog tikrinti ir tiek.

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1595: 2009 Sausio 19, 13:48:22 »
nu siaip tokiu trukciojimu gyvenime neuzturejau Flexai  :V
plius jei be to voztuvo viskas ciki buvo tai gal ir teisinga isvada kad anas nevisai veikia gerai.
o del to garso tai ten viskas stock!  :) 
oras i sparnuote dauzosi tuo metu, ant visu tas pats,  draugo nissanas su sportiniu filtru tai tas garsas didesnis, irgi totalus stock'as
dabar kai aplaupyta masina tu ji tik girdi daugiau, kai vaziuosi nakty atsidares langa isgirsi kai ir pucia, ir kai nuleidzia  :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1596: 2009 Sausio 19, 16:04:53 »
tai as kiek suprantu tas voztuvas turi atsidaryt  kai jam paduodi 12V, jei jis veikia, nu tuomet taip ir patikrini, jei neatsidaro tai blogas voztuvas, jei atsidaro gal tada jam signalo nepaduoda arba kitur beda  8:8

flex

• Svečias
« Atsakymas #1597: 2009 Sausio 19, 18:16:23 »
tai as kiek suprantu tas voztuvas turi atsidaryt  kai jam paduodi 12V, jei jis veikia, nu tuomet taip ir patikrini, jei neatsidaro tai blogas voztuvas, jei atsidaro gal tada jam signalo nepaduoda arba kitur beda  8:8

dėkui už praktišką patarimą (+) Kaltas, kad prieš atiduodant meistrui mašiną neišbandžiau to. Kai pasiimsiu, tada parašysiu kuo baigės - ar gyvas, ar miręs N75 vožtuvas :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #1598: 2009 Sausio 19, 18:17:07 »
nu siaip tokiu trukciojimu gyvenime neuzturejau Flexai  :V
plius jei be to voztuvo viskas ciki buvo tai gal ir teisinga isvada kad anas nevisai veikia gerai.
o del to garso tai ten viskas stock!  :) 
oras i sparnuote dauzosi tuo metu, ant visu tas pats,  draugo nissanas su sportiniu filtru tai tas garsas didesnis, irgi totalus stock'as
dabar kai aplaupyta masina tu ji tik girdi daugiau, kai vaziuosi nakty atsidares langa isgirsi kai ir pucia, ir kai nuleidzia  :D

aš girdžiu šiaip ir su uždarais stiklais kaip pučia (švilpt pradeda turba) o bovo nuleidimo garso dar nesiklausiau :D

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1599: 2009 Sausio 19, 18:54:35 »
nu tai turi girdetis kazkiek manau, juk visgi tikra turba  :-]
bet man vistiek geriausias tas garsas kur uzputus atleidi pedala  :G