Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1207640 kartus)

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1250: 2008 Gruodžio 26, 16:17:59 »
nu tai taip... taip ir sakiau kazkur ten pirmam poste, kad apkrova pasalinama. bet riebinamas misinys tuo momentu, o kam man to reikia? del sparnuociu kazkaip bent jau kaip mano modeliui problemu negirdejau.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1251: 2008 Gruodžio 26, 16:21:27 »
nu tai taip... taip ir sakiau kazkur ten pirmam poste, kad apkrova pasalinama. bet riebinamas misinys tuo momentu, o kam man to reikia? del sparnuociu kazkaip bent jau kaip mano modeliui problemu negirdejau.

jo, apie eS6 irgi to nelabai užskaičiau :) čia pagrindė scooby forume radau (subaru berods) :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1252: 2008 Gruodžio 26, 17:40:02 »
pabandykit man,durnam,paaiskinti apkrova sparnuotei su recirkuliaciniu(t.y. gamykliniu) bovu?Ir kaip gali buti mazesne apkrova su atmosferiniu,jei ju darbo metodas is principo identiskas?  ;) Antra,standartinis motronic'as nelabai supranta kas darosi,kai dingsta jau apskaiciuotas oras pagal mafa  ;) apie tuos variantus kur cia imetet - nesnekekim - ten aiskiai variklio valdymo sistemos kiek kitokios.
Motoro darbas su recirkuliaciniu savo vietoje - gerokai sklandesnis ;)
Jei jau statot atmosferini - statykit kuo arciau gazo sklendes ?!?
Vienzo - identifikuok sebringo suma  :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1253: 2008 Gruodžio 26, 18:28:27 »
Taip, misinys riebinamas bet tik tai akimirkai, o riebesnis vis tiek geriau negu per liesas :V  Mano nuomone, jeigu jau kas ir stato atmosferini vietoj recirkuliacinio tai tik del garso ff :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1254: 2008 Gruodžio 26, 18:29:25 »
Pas mane jis idetas stock'inio vietoj -tai tipo blogai ?!? :V

Neprisijungęs Justin

• Įrašai: 319
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1255: 2008 Gruodžio 26, 19:23:51 »
drunken,kokios firmos bovas,kaip garsas?

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256: 2008 Gruodžio 26, 22:13:27 »
nenu jus cia privaret :D jau galvojau, kad as nieko nenusimanau.... paskaitinekit foruma :D kaip grismanas su Patrijotu aiskinosi del  atmo bovo, del ko jie yra blogai :D Kaip gali turbo motore nebut slegio nuleidimo voztuvo :D taigi aaaaaaaamen tada turbos sparnuotei... (apie Audi modelius cia kalbu) Vat pvz, del ko atsiranda pas turbos issilginis laisvumas asies :D taigi dazniausiai del netinkamai veikiancio bovo  (aa) dekites jus tuos bovus ir nieko nebus iskyrus tai kad kartais masina uzgesines nes misnys labai suriebeja tam tikrose situacijose. Pats naudoju bova atmosferini ir nieko visiskai, tik kartais masina uzgesta tik uzkurus, ko ankciau su recerkuliaciniu nebudavo. Tik reikia nepamirsti, kad atmo bova reikia statyti kuo toliau nuo MAF, tada maziausia tikimybe, kad sugrybaus matuokle  ;) as asmeniskai pasistates i recerkuliacinio vieta ir man po**, kad misinys suriebejas. Vaziuoju, ciaudau ir poto salone niuhinu, o po niucho gero ir galios pojutis geresnis... ir ot ne pofik, gyveni tik viena karta  :) nors jau suplanaves kaip iskelt bova kuo toliau nuo MAF.  :)
cia kazka prabegdamas ar tik netycia taip perskaiciau skubedmas, kad lyg toks klausimas buvo kiek bovas sukelia ag ??  :D  (aa) toliau nerasysiu  :-]
nedekit belekaip tu kuginiu filtru.... belekaip idesit, belekas ir bus  ;) as va isidejau pabandyt GREEN filtra i standartine deze... kazko labai ipatingai labai nepajutau  :V nors kai kas ir pagerejo  ;)
geriau investuokit i tiesiogini ismetima  (h)

ehccc, reikia cia dedes Klausto... suvartytu cia manau daugiali kaip kaciukus (tam tarpe ir mano nusisnekejimus  jauciu ) :-]  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 26, 22:44:55 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1257: 2008 Gruodžio 26, 22:17:42 »
kaip tai nera tolko,isleidzia pertekliu kad negriztu i sparnuote.kai duodi apkrovu,sukelia slegi,sparnuote bilekaip issisuka,ir kai meti begi atmosferinis ismeta o recirkuliacinis grazina. pasidomek s1 garsu panasiu i bova.

sneki tai beleka :D RR teisus. Gijuk ir recerkuliacinis nuleidzia slegi, tik tame skirtumas, kad recerkuliacinis grazina pries turba. O kaip paaiskinsi kompui kur dingo oras isleistas per atmo bova, kuri jau buvo atmatavus oro srauto matuokle, ka ?  :D ir dabar spek delko misinys pariebeje, po kiekvieno "pssssss" :D :D isidek sport filtra kugini ar ala sport  i sita s4 ar s6 su reciarkuliaciniu bovu ir turesi "panasu" bovo garsa S1 :D negirdejai kaip pas mashyli dirba recerkuliacinis bovas ? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 26, 22:32:06 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258: 2008 Gruodžio 26, 22:42:16 »
baikit galvot apie tiurlingus, geriau siūlau rimtą daiktą  (+)

modelinis galinis neržo bakas firmos Sebring, tinka s4/s6 2,2/4,2; V8 ir audi 200 20V. Atsimatavęs nupjauni originalią dusle, užmauni šitą ir užverži chamutais. Idealai atsistoja ant originalių tvirtinimų..
sugalvojau parduot  ;)

pas mane lygiai toks pat bakas galinis siuo metu stovi  (be) , tik viduriai visiskai ispjauti, turbut vokieciui kazkodel maise   (!?) ir tik kad antgaliai juodi ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 26, 22:49:24 sukūrė Efkito »

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1259: 2008 Gruodžio 26, 23:50:07 »
drunken,kokios firmos bovas,kaip garsas?
Toks va stovi pas mane http://www.automoderna.lt/?l=lt&m=3&cid=261&pid=1890
Garsas tolygus, grazus :D

Neprisijungęs Justin

• Įrašai: 319
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1260: 2008 Gruodžio 27, 00:34:26 »
efkito,po svenciu neatsigavai dar?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1261: 2008 Gruodžio 27, 09:37:04 »

:D :D :D :D viskas man gerai   

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1262: 2008 Gruodžio 27, 09:40:41 »
pabandykit man,durnam,paaiskinti apkrova sparnuotei su recirkuliaciniu(t.y. gamykliniu) bovu?Ir kaip gali buti mazesne apkrova su atmosferiniu,jei ju darbo metodas is principo identiskas?  ;) Antra,standartinis motronic'as nelabai supranta kas darosi,kai dingsta jau apskaiciuotas oras pagal mafa  ;) apie tuos variantus kur cia imetet - nesnekekim - ten aiskiai variklio valdymo sistemos kiek kitokios.

nu va blin, nemaciau sito posto rasant savus.... dabar taip gaunas, kad tapati parasiau tik dar karta kitais zodziais kai jau viskas buvo parasyta  (v) sio autoriaus .... sorry  (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 27, 09:44:59 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1263: 2008 Gruodžio 27, 11:36:58 »

nu va blin, nemaciau sito posto rasant savus.... dabar taip gaunas, kad tapati parasiau tik dar karta kitais zodziais kai jau viskas buvo parasyta  (v) sio autoriaus .... sorry  (v)
buna,pasitaiko ;)
is kitos puses-senieji Audi T motorai neturejo jokio bov'o ir nieko - gyvi ;) viskas priklauso nuo gamintojo "atsargos" gaminant agregatus :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1264: 2008 Gruodžio 27, 13:35:00 »
Citata iš: quattre
[/quote

pirksi? :)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #1265: 2008 Gruodžio 27, 15:46:18 »
Jo, idomu suzinoti apytiksle kaina, kad nuspresti, ar verta jau taupykle dauzyti :V :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1266: 2008 Gruodžio 27, 16:36:26 »
Jo, idomu suzinoti apytiksle kaina, kad nuspresti, ar verta jau taupykle dauzyti :V :D

tarp kitko, naujo kaina ~250 eurų :)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1267: 2008 Gruodžio 27, 17:19:18 »
buna,pasitaiko ;)
is kitos puses-senieji Audi T motorai neturejo jokio bov'o ir nieko - gyvi ;) viskas priklauso nuo gamintojo "atsargos" gaminant agregatus :)

bet man lyg ir slegiai tais laikais buvo mazesni  ?? ar klystu ?  :V  ?!?

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1268: 2008 Gruodžio 27, 17:47:13 »

tarp kitko, naujo kaina ~250 eurų :)

kažkas apie pusė sumos, bet dbr susiparinau ar parduot ar ne. ir sau gražus padla, bet lipdyt pjaustyt kažką reiktų kad ant vieno vamzdžio suvest  ff

Klaustas

• Svečias
« Atsakymas #1269: 2008 Gruodžio 27, 22:29:02 »
As ne dede  (-) As JaunOlis  (+) :D O vat Klaustukas tikras dede.. su usais, senas, ruko taboka  :H

o jus rasykit, rasykit :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1270: 2008 Gruodžio 28, 09:12:52 »
o tai kaip cia dabar Klaustas ??  :V ir nieko daugiau nepridursi apie musu rasliavas ?  :V cia kazkaip nepanasu i Tave butu.....

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1271: 2008 Gruodžio 28, 10:45:17 »
buna,pasitaiko ;)

bet man lyg ir slegiai tais laikais buvo mazesni  ?? ar klystu ?  :V  ?!?
kg standarte ispusdavo 0.6, 3B - 0.8. Pirmasis be bovo,antrasis - su.toks skirtumas tikrai neesminis ;)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1272: 2008 Gruodžio 28, 10:55:35 »
As ne dede  (-) As JaunOlis  (+) :D O vat Klaustukas tikras dede.. su usais, senas, ruko taboka  :H

o jus rasykit, rasykit :D
rasom :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1273: 2008 Gruodžio 28, 11:36:02 »

kg standarte ispusdavo 0.6, 3B - 0.8. Pirmasis be bovo,antrasis - su.toks skirtumas tikrai neesminis ;)

jaaasna  ?!?

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1274: 2008 Gruodžio 30, 17:03:25 »
cia visai nesunku namuose pasidaryt gi  :D

http://www.youtube.com/watch?v=lExqLYXs5IU&feature=related