Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1250037 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #725: 2008 Spalio 16, 13:55:05 »

ir kaip jums šitai, eSkininkai  :D

AAN Aluminum Engine covers, 3 peice set that includes the airbox cover, the connector cover on the fire wall and a CNC machined cover for the fuel injectors/fuel rail that also has the Audi rings machined into it. Brand new, never installed. $250 plus shipping

Donizz

• Svečias
« Atsakymas #726: 2008 Spalio 16, 16:56:07 »
cia ne tas tiuning o orginalus, kuris stovi virs turbo ir ant jo virsaus  stovi regulivimo varztas (+)

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #727: 2008 Spalio 16, 17:37:41 »
del to viskas gerai,ten westgate   vadinamas daiktas lygtais,jai per daug prisuksi tau atjungines kompas ,nes bus per didelis slegis,reikia ieskot kitur bedos

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #728: 2008 Spalio 16, 18:22:15 »

AAN Aluminum Engine covers, 3 peice set that includes the airbox cover, the connector cover on the fire wall and a CNC machined cover for the fuel injectors/fuel rail that also has the Audi rings machined into it. Brand new, never installed. $250 plus shipping

a ta kur ant purkstuku sukas tai priglausciau....

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #729: 2008 Spalio 16, 18:24:56 »
Jei perskaitytum visa sita tema nuo pirmojo puslapio nekiltu tau tokiu klausimu :)  as tau siulyciau isimti tuos savo bovo "tiuningus" kad nepridaryt zalos daugiau.
P.S. kaip tu gali paverzt bova????

Jisai aiskiai bova sumaise su "Wastegate" kaip vaidosius sako.

P.S.S o gal tas tavo "putimas" tai kiauro slangyno pasekme????

vyyyyysiskai ir man taip svieciasi  (+)

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #730: 2008 Spalio 16, 18:38:58 »
sveiki, toks ydomus klausimas, pas mane audi s4 tq 2.292 metu. tai va tokia beda kai ysijungia turbo tai girdi visa gatve kai vaziuoju, tai galvojau kad orginalus bovas per mazai uzspaustas, tai paverziau ir ydejau papildoma spyruokle, tai taip paciai svilpia bet kai ysijungia tai pradeda trukcioti?gal tai vadinamas fuel cut?kaip sprest ta beda ir pamaikinti ta fuel cut?padekit?dekuj kad tiek ilgai skaitet :)

tu ne bova spaudi o wast geita.todel ir atjungia kompas kura,nes jis iki galo suspaustas ir negali normaliai slegio susireguliuot. ziurek savo visas slangas,jei kur rasi apsitepalavusia vieta,ja idemiai apziurek,o jei turi galimybe,pasikelk ant pakelejo ir kokiu 2 begiu prilaikydamas stabdziu uzpusk,ties 3000 aps jau turetum girdet kur svilpia...

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #731: 2008 Spalio 16, 18:40:42 »

is kur toki grozi gavai?  :s

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #732: 2008 Spalio 16, 21:42:27 »
is kur toki grozi gavai?  :s
aš tai jo neturiu, bet Amerikė didelis šalis, ir ten daug ko yra  ;) tik kad baksas paskutiniu metu ne į gerą mums pusę
pradėjo eit  :-{ :-{

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #733: 2008 Spalio 17, 08:26:52 »
cia ne tas tiuning o orginalus, kuris stovi virs turbo ir ant jo virsaus  stovi regulivimo varztas (+)
   Jei nors keik myli masina vesk pas zmones kurie nesumaiso vesto nuo bovo  ;) . Jie tau paaskins kaip maziausiai pinigu isleidziant padidint galia. Vien varzto reguliavimu daug naudos neisgausi.

Donizz

• Svečias
« Atsakymas #734: 2008 Spalio 17, 08:31:03 »
DEKUJ UZ INFO o_o (n)

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #735: 2008 Spalio 17, 08:42:58 »
Manau nesuklysiu pasakes kad pati pradzia variklio "gerinimo" turetu but suskilusio ismetimo kolektoriaus keitimas i sandaru (nes smirdi salone ir prarandama galia) ir turbinos centravimas (labai pasijaucia trauka nuo mazesniu apsuku ir maziau tepaliuko reikia dapilinet).

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #736: 2008 Spalio 17, 09:32:11 »
Butu idomu suzinoti, kokius tepalus pilate i savo varikli? Pas mane 2.2T, buves savininkas naudojo Liqui Moly 10W60 (jam tipo sake kad reiktu pilti dar "skystesnius" :V), as irgi jau viena karta situos pyliau keisdamas, nors LM katalogas siulo pvz., 5W40 arba 0W40 (z)
10-60 VR1 Valvoline. 5-40 is mano patirties per skystas.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #737: 2008 Spalio 17, 10:16:53 »
Butu idomu suzinoti, kokius tepalus pilate i savo varikli? Pas mane 2.2T, buves savininkas naudojo Liqui Moly 10W60 (jam tipo sake kad reiktu pilti dar "skystesnius" :V), as irgi jau viena karta situos pyliau keisdamas, nors LM katalogas siulo pvz., 5W40 arba 0W40 (z)
10-60 VR1 Valvoline. 5-40 is mano patirties per skystas.
(+) (+) (+) o 0w40 dar ir valgo :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #738: 2008 Spalio 17, 10:52:56 »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #739: 2008 Spalio 17, 11:00:29 »
ka manot apie si aparata? http://autogidas.lt/skelbimas.html?01.13011415
nejamčiau tik dėl to kad dar ufo stabdžiai ir kondišino tipas senas.......ir airbagų dar nėr........

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #740: 2008 Spalio 17, 11:37:17 »
man tai svarbu variklis o ne kondisnikai visokie ir airbagai ;p ;]    visai neblogai atrodo 

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #741: 2008 Spalio 17, 11:41:54 »
tik to suoliuko galetu nebut :D gal reiks nuvaziuot apciupinet  :V

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #742: 2008 Spalio 17, 12:07:59 »
man tai svarbu variklis o ne kondisnikai visokie ir airbagai ;p ;]    visai neblogai atrodo 

nu ten tie kondisinia ir airbag tai jo, bet  i UFO tai reiktu atkreipt demesi, kad jie ten yr....  ir tai kazi ar tokiu metu masinai butu dar sveikas airbag.... Pas mane jis yra bent jau vaire, bet kazkodel abejoju ar jis dar ten suveiktu  :/

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #743: 2008 Spalio 17, 12:11:07 »
nejamčiau tik dėl to kad dar ufo stabdžiai ir kondišino tipas senas.......ir airbagų dar nėr........
o koks dar kitoks gali būt tas kondišinas pas C4 ?? čia suprantu apie valdymo ekraną kalba eina  :V

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #744: 2008 Spalio 17, 18:50:51 »
o 10w60 ziemai nebus per tirstas? nes db supilti 5w40 tai tepalu temperatura netoli 120,o po palakstymo tepalo slegis apie 1,7bar..? gal pats tas butu 10w60?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #745: 2008 Spalio 17, 19:22:45 »
o koks dar kitoks gali būt tas kondišinas pas C4 ?? čia suprantu apie valdymo ekraną kalba eina  :V
šneka vyksta apie freono tipą........

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #746: 2008 Spalio 17, 19:33:40 »

nu ten tie kondisinia ir airbag tai jo, bet  i UFO tai reiktu atkreipt demesi, kad jie ten yr....  ir tai kazi ar tokiu metu masinai butu dar sveikas airbag.... Pas mane jis yra bent jau vaire, bet kazkodel abejoju ar jis dar ten suveiktu  :/
man regis airbagus reik tikrint kas 10ar 15 metu nepamenu, bent pas mane masinoj taip parasyta :D. pas mane audi200 airbag yra vaire sveikas, bet ar suveiktu tai klausimas dar :V

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #747: 2008 Spalio 17, 19:35:27 »
stoikes vln 1000 lt o jei ketini perdaryt su nupjovimu,tai kainos tanagroj mazdaug tokios(be nuolaidu) stupica s6 apie 80lt ir guolis panasiai 80lt,o gal ir pigiau,(nepamenu)kalades apie 400lt,stabdziu diskas 1vnt 314mm 370lt berods,na ir suportai nuo a8,svalkej 100lt na ir dar zarneles,kainos nezinau.tai nuo tokiu kainu noras atsoko paciam daryt... komplektas imt apsimokiau,bet poto kalades po ~400lt keist :A man kaladziu 2men uztenka,tai per prabangu butu :O
Dar vienas kvailas klausimas: kas yra vadinama "stupica"? Kiek as suprantu tai cia tik ta dalis prie kurios prisisuka stabdziu diskas? :V (z)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #748: 2008 Spalio 17, 19:43:50 »
stoikes vln 1000 lt o jei ketini perdaryt su nupjovimu,tai kainos tanagroj mazdaug tokios(be nuolaidu) stupica s6 apie 80lt ir guolis panasiai 80lt,o gal ir pigiau,(nepamenu)kalades apie 400lt,stabdziu diskas 1vnt 314mm 370lt berods,na ir suportai nuo a8,svalkej 100lt na ir dar zarneles,kainos nezinau.tai nuo tokiu kainu noras atsoko paciam daryt... komplektas imt apsimokiau,bet poto kalades po ~400lt keist :A man kaladziu 2men uztenka,tai per prabangu butu :O
Dar vienas kvailas klausimas: kas yra vadinama "stupica"? Kiek as suprantu tai cia tik ta dalis prie kurios prisisuka stabdziu diskas? :V (z)
lietuviskai stebule, dalis kurioje yra guolis

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #749: 2008 Spalio 17, 19:45:22 »

lietuviskai stebule, dalis kurioje yra guolis
O kaip tada reiketu vadinti ta dali, kuri prispaudzia guoli, ir prie kurios sukasi diskas? :V