Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1251421 kartus)

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #425: 2008 Birželio 19, 20:17:47 »
ar turi buti ta skyle ten?
http://img156.imageshack.us/my.php?image=dsc02134xxxug7.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/3995/audicccvh5.jpg

Ar turi tam varzte, viduj skyle? atrodo kad ten prakirsta yra su kazkuom., Ar butina uztvarkyti, o gal neturi reiksmes tokia maza skylute?

ogo.... :O na tu baxuras ir pavarai... turbut kas kilometra ji sukineji? cia s4 ar 200?

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #426: 2008 Birželio 19, 21:36:53 »

Ar turi tam varzte, viduj skyle? atrodo kad ten prakirsta yra su kazkuom., Ar butina uztvarkyti, o gal neturi reiksmes tokia maza skylute?

ogo.... :O na tu baxuras ir pavarai... turbut kas kilometra ji sukineji? cia s4 ar 200?
1. as to varzto ne karto nesukinejau :) ce is italijos parejo jau su nusuktu tuo varztu . 2. pas mane s6 96 2.2tq. gal ta skylute su salta svarke truputi uztept nestipriai as manau kad tos skylutes nebutu ;] matyt italui nesisukiojo varztas tai pakale su kuo nors ir prakirto .
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 19, 21:38:32 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #427: 2008 Birželio 19, 21:55:18 »
Na blin, ir kaip tu paaiskinsi kompui kur dingsta išpustas oras?
Aš techniškai, praktiškai paaiškinau reikalo esmę, bet, jei TU MANAI kad visgi tinka tai mano argumentai bejėgiai :[

as tau nepaaiskinsiu, nes kai man aiskino tai as ten nieko nesupratau..... kai su komp. programavimu nebuvau susidures tai net neissivaizduoju kaip ten padaro, bet sake, kad padaro.... kiek tam reikale ar padaryme teisybes , nzn.... veinu zodziu jei isidejai isorini bow'a reikia perprogramuoti ECU... sakau tai ka man sake...  (h)

va, katik vienas geras zmogus atsiunte vilniecio numeruka, kuris tuom uzsiimineja.. Patvirtino mano liaupsias, kad tik idejus isorini bov'a ir nieko daugiau nedarius su ECU - nekoks varijantas... bet perprogramavus ECU jie susigyvena ir dirba gan neblogai. Issiaiskinta ir del tos smarves salone. Viskas del per riebaus misinio. Anksciau as jo nejauzdavau del recerkuliacinio bovo.... Ir viska suvedus i kruva preliminariai galima sakyt issiaikinta kodel nemniaus daro 17-18 ltr normaliu tempu vazinejant mieste. Tsakant reikes mastyt apie percipivima pas ta zmogu.
Ziuriu tau kokia gamykline Vag enciklopedija priesh nosi pakishi ir isaiskinsi kas kur kaip, bet tu vistiek vadovausiesi tuoka kad tau kazkas kazkur aishkino, kur tu nieko nesupratai bet visgi tikriausiai manytai kad yra tai o ne kitaip  :D :[

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #428: 2008 Birželio 19, 22:43:57 »

1. as to varzto ne karto nesukinejau :) ce is italijos parejo jau su nusuktu tuo varztu . 2. pas mane s6 96 2.2tq. gal ta skylute su salta svarke truputi uztept nestipriai as manau kad tos skylutes nebutu ;] matyt italui nesisukiojo varztas tai pakale su kuo nors ir prakirto .

na gali ir uzklijuot... :) bet negeriau butu ji pakeist kitu? svalkese apie 80lt kainuoja,beto gal kada prireiks reguliuojant slegi :) bent jau as tai juo reguliuoju... ir tikrai daug duoda :)

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #429: 2008 Birželio 20, 08:11:34 »
gal ir geriau butu,  bet kol kas man reikia vairo stiprintuvo siurblio  :) nes jis parejes , o kaip zinai jis sudaro spaudima ir stabdziams , tai pirmoi eilej ieskau siurblio. be to as is kretingos  ;] o svalkes kiek suprantu yra kaune ar vilniuj ? ;]

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #430: 2008 Birželio 20, 15:54:44 »
Ziuriu tau kokia gamykline Vag enciklopedija priesh nosi pakishi ir isaiskinsi kas kur kaip, bet tu vistiek vadovausiesi tuoka kad tau kazkas kazkur aishkino, kur tu nieko nesupratai bet visgi tikriausiai manytai kad yra tai o ne kitaip  :D :[

:D :[ Jus ponas turbut  kertat enciklopedijas ir aiskinat teoriskai sioje situacijoje ;) Na teorijos zinoma reikia ir ji yra gerai, bet dar yra ir praktika. Kadangi as VAG knygyno neturiu ir praktikos sioje vietoje tuomet as pasikliauju zmogumi, kuris tai padares praktiskai ir kuris tuom uzsiimineja  (be) Jei pasakytum, kad esi pats kazka panasaus padares ar bandes daryt kad suderint isorini bow'a ir MAF ir nepavyko ar dar kazkas, tuomet dar dar.... tokiu atveju as uzsiciaupiu ir galbut susitaikysiu, kad tai yra tiesa  (+)   ff  (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 20, 16:07:29 sukūrė Patrijotas »

Neprisijungęs doncez

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #431: 2008 Birželio 20, 16:16:17 »
hmmm
1) atmosferinis bovas ir isaugusios kuro sanaudos? - nesamone.
2) jei wg virsuj yra skyle,ir tu nezadi keist slegio valdymo (ko manau ir nebus) ,tai palieki ramyj ta skyle,tau inai netrukdo...
3) kas cia vilniuj programina? dainius? zmogus teisingas,bet kad kompa ismokyt pazinti atmosferini bova tai cia hmm.nebent jis tau mafa panaikins ;)

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #432: 2008 Birželio 20, 16:20:17 »
hmmm
3) kas cia vilniuj programina? dainius? zmogus teisingas,bet kad kompa ismokyt pazinti atmosferini bova tai cia hmm.nebent jis tau mafa panaikins ;)

vardo as jo nezinau  (-) nesisake ka jis padarys, bet sita reikala atlikt gali  (+)

Klaustas

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #433: 2008 Birželio 20, 16:33:41 »
 :D Nu va, ir 'visaziniai' akis draskyt pradeda 'moderui'  :-] :[ :-]

Galima perprogramuot ecu, kad mazesne itaka butu nuo atmosferinio bovo, bet visiskai panaikint bludinimus (kaip po uzgesinejimus karts nuo karto metant laisva ar riebu misini) nera imanoma- nebent ismest maf'a, ivirinant ecu papildomu navarotu.. Bet ar verta visa tai del pshhhhhh?  :V Geriau jau neoninius purkstukus susidet :D

o siaip, ir toliau tai laikyt- linksma  :D :D

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #434: 2008 Birželio 20, 16:44:31 »
:D Nu va, ir 'visaziniai' akis draskyt pradeda 'moderui'  :-] :[ :-]
o cia draskymas akiu skaitos ??  (!?) kazkada ir Tu buvai manau 'visazinium' :D

o siaip, ir toliau tai laikyt- linksma  :D :D
kam linksma, o kas bent gabaleli info nori suzinot  :E
Galima perprogramuot ecu, kad mazesne itaka butu nuo atmosferinio bovo, bet visiskai panaikint bludinimus (kaip po uzgesinejimus karts nuo karto metant laisva ar riebu misini) nera imanoma- nebent ismest maf'a, ivirinant ecu papildomu navarotu.. ...
va dar vienas zmogus papasakokjo beveik zodis zodin ka ir tas vilnietis pasakojo.  (+) jis irgi pasake, kad nebus idealu, bet "susigyvens" gan neblogai. Tik jis nepaminejo nieko apie neoninius purkstukus ;)
Taigi sakau, aciu uz info ir turbut teks mest ta daikta kur pshhhhh daro nors ir patiko jis man...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 20, 20:43:21 sukūrė Patrijotas »

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #435: 2008 Birželio 20, 18:32:07 »
sveiki (h)
gal kas zinot, kaip patikrint s6tq 95m. tepalo lygi greiciu dezej?  8:8

Neprisijungęs s4power

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #436: 2008 Birželio 20, 18:41:58 »
sveiki (h)
gal kas zinot, kaip patikrint s6tq 95m. tepalo lygi greiciu dezej?  8:8
automatas ar mechanika?

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #437: 2008 Birželio 20, 19:46:02 »
mechanika

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #438: 2008 Birželio 20, 19:48:25 »
gal kas parduodat s vaira? :P

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #439: 2008 Birželio 20, 19:50:47 »
kas siauliuose su s4 juoda laksto? :D

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #440: 2008 Birželio 20, 20:45:40 »
nu tu cia ir prirasei..autopliuse yra eso vairas uz 500lt

Neprisijungęs andreika

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #441: 2008 Birželio 20, 21:13:26 »
jei su avantu tai gal as  :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #442: 2008 Birželio 21, 15:56:39 »

nu caravanas juodas :) vakar vaikiausi architektu gatvej biski, poto strigau statoile :D ne tu? :P

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #443: 2008 Birželio 21, 15:59:25 »
pirma begiu kaukia deze pas mane, visais kitais gerai viskas, kas gali but? :P

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #444: 2008 Birželio 21, 16:03:26 »
nepergyvenk pas mane pirmu begiu irgi kazkoks garsas yra kitais begiais ne garselio nera ;]  nieko tokio del to

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #445: 2008 Birželio 21, 22:04:48 »

nu caravanas juodas :) vakar vaikiausi architektu gatvej biski, poto strigau statoile :D ne tu? :P
tada ne as :)

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #446: 2008 Birželio 21, 22:25:59 »
nepergyvenk pas mane pirmu begiu irgi kazkoks garsas yra kitais begiais ne garselio nera ;]  nieko tokio del to
donatai tu gal is vilniaus ir anksciau turejei s4?

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #447: 2008 Birželio 22, 09:55:21 »
ne as siaip is palangos bent registruotas esu , bet dabar kretingoi gyvenu;] o anksciau turejau ceske juoda 2.6 , po to pilka 2.8 quattro ceske ir dabar tamsiai melyna eske

Neprisijungęs andreika

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #448: 2008 Birželio 22, 10:05:36 »
ne as siaip is palangos bent registruotas esu , bet dabar kretingoi gyvenu;] o anksciau turejau ceske juoda 2.6 , po to pilka 2.8 quattro ceske ir dabar tamsiai melyna eske
tada sumaisiau nes galvojau gal taspats donatas is kurio as pirkau s4 :)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #449: 2008 Birželio 27, 10:10:47 »
Gal kam teko keisti S4 2.2T mechaninei dezei tepala? koki butent naudoti ir kokio kiekio reikia?