Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1253782 kartus)

Klaustas

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #400: 2008 Gegužės 09, 15:45:26 »
Idomu, kuom?

uztat, kad ten S2  :H ir dar ovants  :H

tai gal reikia palaukti kol kaina protingesne bus :V :D

manau, pardavejas paleis kaina tik tada kai praras paskutine vilti parduoti, arba Tau truks kantrybe  :D.... o jei kainos neleidzia, vadinas didelio poreikio parduoti nera jam ir jauciu, kad ji tvarkinga....matyt  zino ka turi ir kiek ans daikts kastuoja...

Pardavejas yra mados vedinas eilinis ziurzius, persedes po civico i sita :D Lauze, lauze ir matyt nebeissimoka uz tvarkymus :D Masina neblogo stovio (bent jau buvo, kai tik parvaziavo, bet tai buvo beveik pries 2m). Keleivio puses galinis sonas dauztas, durnesnio chiptuning nesu mates (24 turba uzputineja iki 1.5bar, o vazioja tai ...), visos auto dazai tokie byskiu pavarge ir siaip, mano akimis nemenkai visokiu smulkmenisku problemu, budingu senai auto. Jei sita s2 yra LABAI gero stovio- saviskei apibudinimo liaupsemis turbut nerasciau :D :D
o kuom tau tas čiptiuningas kvailokas? tuom kad oro paemimas buvo kiauras ir dėl to nevažiavo? :D :D :D :D

kiek 24kkk max  veiksnus boostas? ;) O su sita vaziavau as ir pries slangas ir po.. dar, ot, kaip durnius (kodel kaip :D) visa gala pdrstinau sitos nuo visokiu samanu :D
kaip mano vairą?  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

(+) (v) B- (i) :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #401: 2008 Gegužės 09, 15:49:18 »
gali pasidžiaugt -  vairas jau nusitrynė , turbūt nuo žiedų  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
reiks persiuvinėt........................

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #402: 2008 Gegužės 09, 16:50:42 »
tai jau kokia nors Aubi zudike gimdot  :D

Klaustas

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #403: 2008 Gegužės 09, 17:45:12 »
tikrai ne zudike  (-) Standarts kaip tik is gamyklos isejus tiesiogine ta zodzio prasme  ;)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #404: 2008 Gegužės 10, 07:00:11 »
nu va prisivazinejau su savo eske  :D  kas gali buti gr dezej jeigu 1 ir 2 begis sunkiai jungiasi vos ne per jega turiu jung kad isijungtu, o visi kiti begiai gerai junginejasi.

Neprisijungęs doncez

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #405: 2008 Gegužės 10, 09:49:28 »
nu va prisivazinejau su savo eske  :D  kas gali buti gr dezej jeigu 1 ir 2 begis sunkiai jungiasi vos ne per jega turiu jung kad isijungtu, o visi kiti begiai gerai junginejasi.
kas kas,deze keiti ir viskas :) nes restauruotis tai atsistos patikek kiek

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #406: 2008 Gegužės 10, 11:12:27 »
Pakeiti 1-2 bėgio sinchronizatorius ir fsio

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #407: 2008 Gegužės 10, 11:20:22 »
jo, nes šitų sveikų dėžių pilni pakampiai mėtosi  :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs doncez

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #408: 2008 Gegužės 10, 12:47:23 »
jo, nes šitų sveikų dėžių pilni pakampiai mėtosi  :-] :-] :-] :-]
ka tau mazai s4 ardomu? kas nori tas randa.  o restauravimas tai cia kaip paziuresi,bet niekas uz centus nedaro.nebent pats

Neprisijungęs makaule

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #409: 2008 Gegužės 10, 16:52:47 »
Atrestauravus zinosi ka turi,
o paemes is lauzo gali ir ilagai vazinet... burtai imant is lavono.

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #410: 2008 Birželio 17, 07:58:07 »
uzduosiu viena klausima... pribrendo reikalas det dujas i AAN.... yra pas mane  ale ta svilpyne kur "pshhh" daro (BlowOff valve)...  esant normaliam degiam skysciui, kuris vadinas bendzinas, ivykus slegio ismetimui per ta voztuva, salone pasijaucia bendzino kvapas  (z) Kodel ?? tai kaip bus su dujom siui atveju ? salonas bus pilnas duju ?  (z) turbut dar gerai kazko nezinau ir niekaip neissivaizduoju kaip apskritai gali jaustis salone bendzino kvapas po slegio isleidimo lauk..... gal kas minciu ?  (z) pries ta Bow'o idejima tokiu reikalu nesijaute...
...
...
...

tai, nieks nieko ?  :V

tokios mintys uzpludo:
1. Gal nesandariai uzsidaro droseline sklende ir taip misinys ispuciamas lauk, to pasekoje ir salone sededamas "niuxinu" ??  (!?)

2. Tarkim yra kazkoks tai bendzino nutekejimas ir jis aisku garuoja, kadangi po dangciu variklio gan karsta....as sakau tarkim ;) Tai gal kai ivyksta ismetimas slegio lauk, tas slegis sumaiso ora po kapotu :D ir taip kazkokiu tai budu patenka i salono ventiliatoriu ir poto i pati salona ??  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 17, 18:16:38 sukūrė Patrijotas »

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #411: 2008 Birželio 17, 21:10:35 »
pasiziurek ar neleidzia niekur benzo, nemazai yra kam buve kad prie kuro filtro rasoja,aisku ir pas mane lasejo  :f

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #412: 2008 Birželio 17, 21:37:13 »
buvo pas mane tas reikalas prie kuro filtro irgi, kad bendzinas tekejo bet senokai sutvarkyta ta beda..... dabar berots viskas tvarkoje toje vietoje.... mano akys labai jau krypsta link dros. sklendes nesandarumo....  Oo) taip gali but ?  :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #413: 2008 Birželio 18, 17:53:19 »
O bov'as atmosferinis ar recirkuliacinis?

Klaustas

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #414: 2008 Birželio 18, 18:34:49 »
pasiziurek ar neleidzia niekur benzo, nemazai yra kam buve kad prie kuro filtro rasoja,aisku ir pas mane lasejo  :f

siaip, sita vieta benzo pralaidumui, o ir masinos mirciai sudegimo budu gana pasiteisinus  (+) Esu skaites, kad del tokio 'mazmozio' zmogai turejo bedu, o ir pats kazkada savo zyylui perdarinejau ta vamzdeli  (+) .. Visada keiskit filtra ATSAKINGAI, kartu pakeisdami poverzles ir nenulauzdami vamzduko (kas labai daznai pasitaiko)

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #415: 2008 Birželio 18, 20:21:18 »
va snd palenktiniavau su 3000GT vr-4  :D nu ir ka pralosiau bet ne taip baisiai kaip tikejausi visgi (3.0 twin-t pries 2.2t)   :D  per 2 max 3 kebulus atsilikau  lekiau jau 200 jis turbut biski daugiau  :D 

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #416: 2008 Birželio 19, 00:12:37 »
va snd palenktiniavau su 3000GT vr-4  :D nu ir ka pralosiau bet ne taip baisiai kaip tikejausi visgi (3.0 twin-t pries 2.2t)   :D  per 2 max 3 kebulus atsilikau  lekiau jau 200 jis turbut biski daugiau  :D 
su cipuotu motoru lekei ir gavai? :O kur tas mitsubisihi?  Oo) :D

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #417: 2008 Birželio 19, 00:23:30 »
va snd palenktiniavau su 3000GT vr-4  :D nu ir ka pralosiau bet ne taip baisiai kaip tikejausi visgi (3.0 twin-t pries 2.2t)   :D  per 2 max 3 kebulus atsilikau  lekiau jau 200 jis turbut biski daugiau  :D 
su cipuotu motoru lekei ir gavai? :O kur tas mitsubisihi?  Oo) :D
o kas tau sake  kad pas mane  cipuotas motoras  :) pas mane stock visiskas 169 kw ;] 
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 19, 00:39:40 sukūrė Donatas »

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #418: 2008 Birželio 19, 11:27:15 »

bow'as atmosferinis (isorinis dar vadinamas berots, firma "Montoni"..) su recerkuliaciniu to reikalo nebuvo.... esant recerkuliaciniui voztuvui slegis yra grazinimas pries turba, arba gal dar galima pasakyt, kad "nuleidziamas" per oro filtra. Bent jau taip as suprantu  (v). O kadangi per oro filtra,  tai galbut del to ir kvapo anksciau nejausdavau.... dar mintys uzpludo, galbut kazkur isiurbimo kolektorius kiauras (gal tarpines, gal dar vakuumines salngutes, nors jos labai nesenai pakeistos). Nors vel blin... butu kiauras, neuzpustu turba tiek kiek reikia... bet viskas lyg norma.... Galvoju, gal dar butu bow'as tinkamai nesureguliuotas ir atsidaro per anksti, bet velgi toks dalykas priestaraujantis turbut yra, kad bovas juk neatsidarys tol kol dros.sklende neuzsidarys ir nesigaus vakuumas... o blogiausiai, kad laiko nera... taip tai eiciau ir krapstyciaus ir visgal rasciau prieko prisikabint....  (z) :E tad ir klausiu, gal dar kazkam yra taip buve..........  :/

... o ir pats kazkada savo zyylui perdarinejau ta vamzdeli  (+) .. Visada keiskit filtra ATSAKINGAI, kartu pakeisdami poverzles ir nenulauzdami vamzduko (kas labai daznai pasitaiko)

o kaip tvarkes ? galbut dejai kazkokia tai atkarpa "lankscia" armuota slanga ?? nes man tokiu mynciu yra ta vieta perdaryt, panaudojant armuota slanga...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 19, 11:34:56 sukūrė Patrijotas »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #419: 2008 Birželio 19, 12:27:53 »

bow'as atmosferinis (isorinis dar vadinamas berots, firma "Montoni"..) su recerkuliaciniu to reikalo nebuvo.... esant recerkuliaciniui voztuvui slegis yra grazinimas pries turba, arba gal dar galima pasakyt, kad "nuleidziamas" per oro filtra. Bent jau taip as suprantu  (v). O kadangi per oro filtra,  tai galbut del to ir kvapo anksciau nejausdavau.... dar mintys uzpludo, galbut kazkur isiurbimo kolektorius kiauras (gal tarpines, gal dar vakuumines salngutes, nors jos labai nesenai pakeistos). Nors vel blin... butu kiauras, neuzpustu turba tiek kiek reikia... bet viskas lyg norma.... Galvoju, gal dar butu bow'as tinkamai nesureguliuotas ir atsidaro per anksti, bet velgi toks dalykas priestaraujantis turbut yra, kad bovas juk neatsidarys tol kol dros.sklende neuzsidarys ir nesigaus vakuumas... o blogiausiai, kad laiko nera... taip tai eiciau ir krapstyciaus ir visgal rasciau prieko prisikabint....  (z) :E tad ir klausiu, gal dar kazkam yra taip buve..........  :/

... o ir pats kazkada savo zyylui perdarinejau ta vamzdeli  (+) .. Visada keiskit filtra ATSAKINGAI, kartu pakeisdami poverzles ir nenulauzdami vamzduko (kas labai daznai pasitaiko)

o kaip tvarkes ? galbut dejai kazkokia tai atkarpa "lankscia" armuota slanga ?? nes man tokiu mynciu yra ta vieta perdaryt, panaudojant armuota slanga...
Nuleistas oras yra grąžinamas prieš turbiną bet už oro matuoklės, kad, faktinė įsiurbiamo oro masė sutaptų su oro matuoklės parodymais ir neatsirastų nereikalingų mišinio riebinimo ir tt. dėl ko varikliams su oro matuoklė atmosferiniai bov'ai netinka.

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #420: 2008 Birželio 19, 13:29:10 »
tikt manau tinka, tik kompui reikia "pasakyt", kad svetimkunis yra..  (+) mano atveju nera suderinta atmosferinis bovas su kompu.. paprasciausiai kaune nieks tuom neuzsiima kiek domejausi... Aisku, as galiu grazint viska i savo vietas, bet bedos manau tas neispres... kad kvapo nejausiu, tai dar nereiskia, kad beda bus ispresta.... labiausi bijau, kad jei yra isiurbimo kolekturiuje arba sioje srityje skyliu, leis dujas i isore. O jei leis manau pasekmes turetu but visiems daukmaz zinomos... va kur visa esme....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #421: 2008 Birželio 19, 16:11:39 »
Na blin, ir kaip tu paaiskinsi kompui kur dingsta išpustas oras?
Aš techniškai, praktiškai paaiškinau reikalo esmę, bet, jei TU MANAI kad visgi tinka tai mano argumentai bejėgiai :[

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #422: 2008 Birželio 19, 16:17:28 »
Pakeiti 1-2 bėgio sinchronizatorius ir fsio
o kiek tas gali kainuoti? jei paciam ardant tai kur butu galima sinchronizatorius gauti? ir dar klausimas s4 2.2 20v deze tinka a200 2.2 20v ?

sausainis

• Svečias
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #423: 2008 Birželio 19, 16:18:42 »
Na blin, ir kaip tu paaiskinsi kompui kur dingsta išpustas oras?
Aš techniškai, praktiškai paaiškinau reikalo esmę, bet, jei TU MANAI kad visgi tinka tai mano argumentai bejėgiai :[

as tau nepaaiskinsiu, nes kai man aiskino tai as ten nieko nesupratau..... kai su komp. programavimu nebuvau susidures tai net neissivaizduoju kaip ten padaro, bet sake, kad padaro.... kiek tam reikale ar padaryme teisybes , nzn.... veinu zodziu jei isidejai isorini bow'a reikia perprogramuoti ECU... sakau tai ka man sake...  (h)

va, katik vienas geras zmogus atsiunte vilniecio numeruka, kuris tuom uzsiimineja.. Patvirtino mano liaupsias, kad tik idejus isorini bov'a ir nieko daugiau nedarius su ECU - nekoks varijantas... bet perprogramavus ECU jie susigyvena ir dirba gan neblogai. Issiaiskinta ir del tos smarves salone. Viskas del per riebaus misinio. Anksciau as jo nejauzdavau del recerkuliacinio bovo.... Ir viska suvedus i kruva preliminariai galima sakyt issiaikinta kodel nemniaus daro 17-18 ltr normaliu tempu vazinejant mieste. Tsakant reikes mastyt apie percipivima pas ta zmogu.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 19, 16:41:04 sukūrė Patrijotas »

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #424: 2008 Birželio 19, 16:46:53 »
ar turi buti ta skyle ten?
http://img156.imageshack.us/my.php?image=dsc02134xxxug7.jpg

http://img156.imageshack.us/img156/3995/audicccvh5.jpg

Ar turi tam varzte, viduj skyle? atrodo kad ten prakirsta yra su kazkuom., Ar butina uztvarkyti, o gal neturi reiksmes tokia maza skylute?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 19, 16:52:06 sukūrė Donatas »