Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1509996 kartus)

Neprisijungęs MrCyBoRg

• Įrašai: 766
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2550: 2014 Vasario 09, 21:05:47 »
o čia kalbama apie MMI softo atnaujinimą, tad kita kalba truputuką ir eina 3 kompaktai :)

(v) :goodboy:

Neprisijungęs aadvokatas

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2551: 2014 Vasario 12, 21:23:33 »
Pas mane C6 avante sumesta sportine vaziuokle, raudoni amortikai ir t.t. Ziauriai stabili bet blyn tas kietumas kaip vezimu vaziuojant su limo masina jau pabodo (-) Sakau gal amortikus pakeistus i paprastus komforta pajusciau ar geriau ieskot kokiu devetu kartu su spyruoklemis...bo kainos ciuju naujo komplekto kandziojasi, gal kas jau ka panasaus darete?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2552: 2014 Vasario 12, 21:37:40 »
Srotas pades su kainomis. Ieskok iprastos ir ne sline pakabos. O seip visa kaifa gautum jei pasikeistum i orine pakaba, bet cia manau ir kainuotu srote ir veiklos nemazai butu.

P.s. amortiku, spyruokliu spalvos nieko nesako, tai joks standartas. Kas kaip nori, tas taip is gamintoju dazo. Tad kiekvienas gamintojas turi savo zenklinima, kaip ir audine originaliai kitaip zymi. Na bet kieta ji, tas suprantama :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 12, 21:39:15 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2553: 2014 Vasario 13, 01:28:02 »
Pas mane C6 avante sumesta sportine vaziuokle, raudoni amortikai ir t.t. Ziauriai stabili bet blyn tas kietumas kaip vezimu vaziuojant su limo masina jau pabodo (-) Sakau gal amortikus pakeistus i paprastus komforta pajusciau ar geriau ieskot kokiu devetu kartu su spyruoklemis...bo kainos ciuju naujo komplekto kandziojasi, gal kas jau ka panasaus darete?

Priekis labai paprastai imi a6c5 2,5 tdi spyruokles ir pasikeiti, amortiku keisti nereikia. Del galo dar nezinau.

Neprisijungęs OO7

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2554: 2014 Vasario 13, 06:31:45 »
Priekis labai paprastai imi a6c5 2,5 tdi spyruokles ir pasikeiti, amortiku keisti nereikia. Del galo dar nezinau.
Jau keiteisi savo mašinai gal? Ar dar nepatikrinta informacija?

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2555: 2014 Vasario 13, 08:59:25 »
Audi.ru forume MMI3G basic yra atnaujinimai ir 2012 bei 2014 metu zemelapiai su aktyvacijos kodais.

Pilnas aprasymas kaip viska paeiliui atlikti.
Keli forumo dalyviai jau atsinaujine pagal ten pateikta aprasyma ir sako, kad viskas puikiausiai veikia. Zemelapiai detalus.

Jei yra galimybe patekti i MMI Service Menu ([SETUP]+[CAR]) tai atsinaujinti galima lengvai.

Pats sau viska susisiunciau, bet vis neprieinu atsinaujinti. Tik, kad pas mane neileidzia i Service Menu ir nerandu ant vartotojo meniu, kad butu Software Update. Arba nemoku ieskoti:)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2556: 2014 Vasario 13, 09:38:31 »
su VCDS reikia aktyvuoti, kad patektum į Service meniu, nes įprastai būna paslėpta opcija nuo vartotojų.
Privažiuok kada, aktyvuosiu ;)

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2557: 2014 Vasario 13, 09:52:05 »
su VCDS reikia aktyvuoti, kad patektum į Service meniu, nes įprastai būna paslėpta opcija nuo vartotojų.
Privažiuok kada, aktyvuosiu ;)
Dekui, uzsuksiu kada:)

Kam idomu kiek Audi centras 2014 metu zemelapius siulo?
Uzklausiau kazkada tai atrase: 2014 m. navigacijos CD kainuoja 1450 LT su PVM. Pakeitimas nemokamas.

As "apakes"(!?)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2558: 2014 Vasario 13, 10:15:49 »
o kas čia keisto? Ši kaina visad +- tokia būna. BMW po pilno darbo instalinant mapus susimoka netoli 3000lt :goodboy:
Bet žemėlapių detalumas nevertas tokių pinigų nei per kur...

Neprisijungęs Kaukiux

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2559: 2014 Vasario 15, 15:29:14 »
sveiki,zodziu norejau pasidometi vienu dalyku.ten kur bagaznike yra audi navigation ta aparatura kur diska kisti,ar turi dekti tos lemputes,nes pvz pas mane tai zodziu isijungia ta aparatura tai vel issijungia ar taip turi but ar ne?

ir dar prie to pacio,atbulines lempos dega abi ar tik viena,nes vienoje ziuriu yra lempute kitoje nera.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 15, 18:06:30 sukūrė Kaukiux »

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2560: 2014 Vasario 16, 00:31:49 »
sveiki,zodziu norejau pasidometi vienu dalyku.ten kur bagaznike yra audi navigation ta aparatura kur diska kisti,ar turi dekti tos lemputes,nes pvz pas mane tai zodziu isijungia ta aparatura tai vel issijungia ar taip turi but ar ne?

ir dar prie to pacio,atbulines lempos dega abi ar tik viena,nes vienoje ziuriu yra lempute kitoje nera.
Atgal važiuojant 1 dega. Kitoje nera net lemputes. O bagažnike lyg niekas neturi degti :think: Neatkreipiau dėmesio.

Neprisijungęs Kaukiux

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2561: 2014 Vasario 16, 09:50:36 »
As ir net nesiuredavau, zodziu systra nuspaude ten mygtuka ir ar no to laiko ar ne pradejo tai isijungti tai issijungti.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2562: 2014 Vasario 16, 10:21:58 »

Kas iš to, jei pas jį sport tipo amortikai raudoni stovi? Kietina jie labai mašiną, vien juos pakeitus ant tų pačių spyruoklių jau minkščiau būtų.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2563: 2014 Vasario 16, 11:13:52 »
Kas iš to, jei pas jį sport tipo amortikai raudoni stovi? Kietina jie labai mašiną, vien juos pakeitus ant tų pačių spyruoklių jau minkščiau būtų.

Juk pats zinai, kad amortiko spalva nieko nesako. Jeigu sportine vaziuokle, bent jau kaip pas mano buvo, trys apatines vijos is viso suspaustos, jos net nejuda, tai amortiko pakeitimas nieko nesuminkstins.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2564: 2014 Vasario 16, 11:37:00 »
Juk pats zinai, kad amortiko spalva nieko nesako. Jeigu sportine vaziuokle, bent jau kaip pas mano buvo, trys apatines vijos is viso suspaustos, jos net nejuda, tai amortiko pakeitimas nieko nesuminkstins.

Spalva sako, kai kalbame apie OEM važiuoklę. Raudoni buvo kieti, už juos kietesni dar buvo mėlyni. (boge atrodo)
OEM spyruoklėms niekad vija su vija nebūna susispaudusios...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2565: 2014 Vasario 16, 11:47:18 »
OEM ar ne neisivaizduoju, niekad nesigilinau i tokius dalykus, bet gaila kita a6 ne namuose, parodyciau as tau kaip ji stovi su raudonais amortikais ir originaliom spyruoklem, sakyciau juokinga ja butu pavadinti sportine  :-]  Reikes atkreipti demesi , grynai del sportinio idomumo, kokios spalvos amortikai pas kitas stovi.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2566: 2014 Vasario 16, 12:08:00 »
Pas mane mėlyni amortizatoriai ir juodos spyruoklės, kietoka, bet nesiskundžiu :)
Bet apie c5 kalbu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2567: 2014 Vasario 16, 12:39:20 »
OEM ar ne neisivaizduoju, niekad nesigilinau i tokius dalykus, bet gaila kita a6 ne namuose, parodyciau as tau kaip ji stovi su raudonais amortikais ir originaliom spyruoklem, sakyciau juokinga ja butu pavadinti sportine  :-]  Reikes atkreipti demesi , grynai del sportinio idomumo, kokios spalvos amortikai pas kitas stovi.

Aš apie OEM kalbėjau ;) Oem sport važiuoklė visad pas audi ėjo su "spalvotais" amortikais ir juodomis spyruoklėmis su ant jų esančiu tam tikru žymėjimu. Oem sport pakaba yra 30mm žemesnė nuo orginalo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2568: 2014 Vasario 16, 12:49:41 »
Tu teisus, nuejau paziureti, tai tikrai juodos jos nera , kazkas jau pasistenge "pasportinti"  :-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2569: 2014 Vasario 16, 13:35:10 »
HR :G (o)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2570: 2014 Vasario 16, 13:50:11 »
HR :G (o)

Cia tipo gerai? Tai gal dar ir parduoti galima  :-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2571: 2014 Vasario 16, 16:31:33 »
Cia tipo gerai? Tai gal dar ir parduoti galima  :-)

Rimtos firmos rimtos spyruoklės :) Parduoti viską galima, ypač tokį gėrį.

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2572: 2014 Vasario 16, 17:53:35 »
sveiki, vat atsitiko nelaimingas įvykis. Ir kaip geriausia elgtis tokiu atvėju, imti šlamančius ar palikti ir tvarko servise. Draudimas ERGO, tai kiek manot gali įvertinti? Bajoras sako imti šlamančius, ir samdyti nepriklausomą ekspertą. Jam ir liko apvali sumelė tai automobiliui ateičiai remontams lieka daug ką susitvarkyti. Šiuo atvėju norėčiau naujesnio buferio, gal net ir groteles keisti S line arba S6. Dar priedu reikia perdažyti kapota nes susibraižė per įvykį, ir kitos pusės sparną. Bajoras sako, nuėmus buferi pasimatys daug daugiau problemų, nes ir šlangą prakiurdė man atrodo apatinė kur į radiatoriu einą.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2573: 2014 Vasario 16, 18:00:06 »
Ergo draudimas vertina pagal programa, surasai visus net menkiausius pazeidimus, suma gautusi nebloga. Kol kas neverta ekspertu samdyti, palauk kol paskaiciuos draudejai, jie duoda lapa su visu detaliu kainom, susidevejimu, darbu sarasu.Butinai nurodyk duraliumines detales,jos nesitaiso , o tik keiciasi, kainos kosmosas. Ten viskas taip sukista, kad bet koks stumtelejimas  ir daug pazeidimu. Nuimsi buferi dar daugiau visko pamatysi.

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2574: 2014 Vasario 16, 18:07:47 »
Tai, taip buferį nuėmus ir Bajoras sako pamatysi daug daugiau. Bet blin aš nenusimanau tokiais dalykais kas čia turės keistis kas ne.  (H-) (n)