Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1244813 kartus)

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8375: 2016 Balandžio 04, 01:25:59 »
Bovas kaip ir ir spoleris daduoda kilovatu :D (moraliskai) . Principe pas mane jau kai pirkau buvo idetas, tai nezinau ar butu geriau jei butu recirkuliacinis, taciau, vienu metu su vienu kolega, turejom du 2.2 t q motorus, pas ji ten kapitalkes ir visa kita ir standartinis bov , pas mane buvo Mantoni bovas, tai gatves lenktynese ejo praktiskai vienodai ( nuo tarpines priklause) , tad jei nedalyvauji lenktynese, kur simtosios lemia pergale ar praleimejima, ir nori grazaus garsiuko manau visai gera investija. Tiesiog bova reikia pasirinkt tinkama. Kaip minejau pas mane stovi Mantoni bovas, teko paekspirementuoti, tai buvau kazkoki no name isidejes, is paziurejimo turejo geriau snioksti, bet principe praktiskai nesigirdejo. tad mano rekomendacija sitas variantas
  Be to reikia nepamirsti , kad labai svarbu ji tinkamai sureguliuoti. Nes principe galimas turbo lagas , kai per daug numetineja, arba turbo pazeidimai(draskymas+vamzdyno plesymas) kai nenumetinejama laiku.