Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1248218 kartus)

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
Ats: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6850: 2012 Spalio 11, 21:56:13 »
Turejau toki reikala bet as tik pasikeiciau tepalus pyliau valvoline 10w60 racing ir beda dingo saltam iki 5 baru,karstam maziau 2 bar nekrenta.
man buvo panasiai, tai tiesiog tepalo davikli pakeiciau ir viskas ok.
dekoju, radau :) tiesa problemos likos. kazko suluzusio neradau. seip reikalai tokie, saltm slegis geras- 5 bar. pasyla, variklis iki darbines temp krenta iki 1 bar ant laisvu, pakaitini daugiau motora isvis 0,5 bar. jokiu pasaliniu garsu nera, bet seip net keista, o vaziuojant - dudant variklui apkrovos tai slegis susikelia iki 4-5 bar. zodziu tai uzsakinet indeklus ar ka daryt? dar taradau yra koakoks persure swich , ale gal jis ten kokia itaka gali turet... nebuvau susidures...  :O tepalus pasikeiciau 10w60 sintetika, zodziu temperatura itakos neturetu but, nors seip pas mane niekada tepalas ir neuzkaisdavo daugiau 90 bet cia jau drozianit... zodziu klausimas turetu skambeti taip= ar yra dar kokiu galimybiu kur galetu dingti tepalo slegis???
man buvo panasiai, tai pakeiciau tepalo slegio davikli ir viskas susitvarke. Pamatuok slegi su mechanine matuokle