Sveiki. Planuoju skristi i vokietija apziureti a6c6 universala su mech deze dyzeli ir grizti atgal savo chodu. Planuojama rida iki 250k-300k km. Metai 2006-2007. Kaina iki 7k eu. Del variklio nzn,bet nesinori 2ltr. Kokius svarbiausius dalykus ziureti? Skaitinejant foruma susidariau tokiu svarbesniu dalyku sarasiuka:
1. purkstukai(dumina,sunkiai prasuka karsta)
2. grandines itempejai(uzkurus subarska ??lyg ir)
3. Bandyt jungt prie kompo ir nuskaityt klaidas paciam. ar verta vezti pc del to?Ten servisuose tokie dalykai brangus turbut.
4. Vaziuokle??
Kas dar ?
Dekui
As pries 3menesius buvau pats nuskrides ir nusipirkau C6. Patarimas oro uoste nuomojantis masina iskarto prasyti kad butu galimybe grazinti kitame oro uoste nei pasiemi. Nes man buvo 400km iki oro uosto is kurio pasiemiau, o grazinau uz 20km nuo masinos.
Pasiemiau as kompa su laidu ir tikrai nepasigailejau, nes pirma ziureta 13-14 kanala rode -1.xx ir panasiai tai iskarto apsisukau ir nuejau. Nupirkus buvau audi centre ir man patikrino visa masina, bei atspausdino tikslia informacija kas keista buvo per paskutinius apsilankymus. Grandines itempeja kaip kazkas forumuose minejo tai 100eur ir pakeistas. Purkstukai po 300vnt kainuoja, o ju reikia 6

. Todel patarimas imti kompa ir stebeti butent juos. Vaziuokle irgi mazai sansu, kad bus suvaryta. keliai ten geri, todel vaziuokles laiko ilgai ir yra priziurimos. Dar patarimas ziureti moto valandas ir pasiskaiciuoti vidurki. Maniskei buvo 87km/h tai daugiau uzmiescio masina.