Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1503990 kartus)

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6750: 2015 Spalio 14, 11:54:34 »
O pas tave grandinė ar krumpliu varomas? Arba kokios variklio raidės?

CR motoras, 2.0 tdi 100 kw, 2010 m.

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6751: 2015 Spalio 14, 12:25:05 »
O pas tave grandinė ar krumpliu varomas? Arba kokios variklio raidės?
Spėju dar turėtų būti grandine varomas nes variklio kodas BLB

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6752: 2015 Spalio 14, 20:30:41 »
Dabar elsos po ranka neturiu, galėsiu vėliau imest manualą. Bet vaizdelis maždaug toks:

Tiktai čia "halturkė" su senu siurbliu :)

Nors tamstos atveju, ta haltūrkė BLB varikliui geriausia išeitis, jei prie tos ašelės ir balansyro nenorėsi daugiau sugrįžt. ;)
Reiktų paprasto siurblio, grandinės, tempėjo ir poros smulkmenų. Manau į 100 eurų būtų galima laisvai tilpt :)

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 14, 22:09:44 sukūrė robe »

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6753: 2015 Spalio 19, 11:42:32 »
Ar man čia vienam ar ir jum kartais MMI su visa radija ir muzika įsijungia užkūrus auto po minutės ar dviejų? Toks jausmas kad užlūžta ir reikia palaukti kol iš naujo įsijungs.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6754: 2015 Spalio 19, 11:57:03 »
Man taip niekada nebuvo

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6755: 2015 Spalio 19, 12:29:48 »
Man atvirkščiai,  jei mp3 groja, kai ištraukiu raktą išsijungia po kokių 7 sekundžių. :-D
Prie to paties.  Gal žinote kur gyvena nustatymas, kai atrakini auto įsijungia MMI ir muzika. Vienai Q7 niekaip negaliu išjungti.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6756: 2015 Spalio 19, 16:12:39 »
Man taip niekada nebuvo
Matyt senatve jau mano audinei :bedantis: NU man irgi niekad nebūdavo, bet pastaruoju metu kartais reikia minutę palaukti kol užsikraus. Pradžioje niekas nedega, po minutės MMI Audi užsidega ir pradeda grot :think:

Neprisijungęs Munis

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6757: 2015 Spalio 19, 19:50:01 »
AuG3, pas mane taip pat kartais užkūrus neįsijungia MMI, turi rankiniu būdu įjungti, bet taip būna labai retai. :D

Ramaskinas, šita bėda pas mane irgi, kai įsidėjau VNSmedia, tai užgesinus mašiną gal 5s turi palaukti, kol užges. O ir nebegaliu be degimo įjungti muzikos, įjungus iškart išsijungia. Na čia kaltas grotuvas ir nieko blogo, bet kartais erzina, kai nori muzikos paklausyti ir turi užkurti mašiną, bet pripratau.. :D

Neprisijungęs Autopilotas

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6758: 2015 Spalio 19, 22:31:36 »
Sveiki. Planuoju skristi i vokietija apziureti a6c6 universala su mech deze dyzeli ir grizti atgal savo chodu. Planuojama rida iki 250k-300k km. Metai 2006-2007. Kaina iki 7k eu. Del variklio nzn,bet nesinori 2ltr. Kokius svarbiausius dalykus ziureti? Skaitinejant foruma susidariau tokiu svarbesniu dalyku sarasiuka:
1. purkstukai(dumina,sunkiai prasuka karsta)
2. grandines itempejai(uzkurus subarska ??lyg ir)
3. Bandyt jungt prie kompo ir nuskaityt klaidas paciam. ar verta vezti pc del to?Ten servisuose tokie dalykai brangus turbut.
4. Vaziuokle??
Kas dar ? :) Dekui
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 19, 22:33:40 sukūrė Autopilotas »

Neprisijungęs Bushass

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6759: 2015 Spalio 20, 07:24:25 »
Sveiki. Planuoju skristi i vokietija apziureti a6c6 universala su mech deze dyzeli ir grizti atgal savo chodu. Planuojama rida iki 250k-300k km. Metai 2006-2007. Kaina iki 7k eu. Del variklio nzn,bet nesinori 2ltr. Kokius svarbiausius dalykus ziureti? Skaitinejant foruma susidariau tokiu svarbesniu dalyku sarasiuka:
1. purkstukai(dumina,sunkiai prasuka karsta)
2. grandines itempejai(uzkurus subarska ??lyg ir)
3. Bandyt jungt prie kompo ir nuskaityt klaidas paciam. ar verta vezti pc del to?Ten servisuose tokie dalykai brangus turbut.
4. Vaziuokle??
Kas dar ? :) Dekui
As pries 3menesius buvau pats nuskrides ir nusipirkau C6. Patarimas oro uoste nuomojantis masina iskarto prasyti kad butu galimybe grazinti kitame oro uoste nei pasiemi. Nes man buvo 400km iki oro uosto is kurio pasiemiau, o grazinau uz 20km nuo masinos.
Pasiemiau as kompa su laidu ir tikrai nepasigailejau, nes pirma ziureta 13-14 kanala rode -1.xx ir panasiai tai iskarto apsisukau ir nuejau. Nupirkus buvau audi centre ir man patikrino visa masina, bei atspausdino tikslia informacija kas keista buvo per paskutinius apsilankymus. Grandines itempeja kaip kazkas forumuose minejo tai 100eur ir pakeistas. Purkstukai po 300vnt kainuoja, o ju reikia 6 :). Todel patarimas imti kompa ir stebeti butent juos. Vaziuokle irgi mazai sansu, kad bus suvaryta. keliai ten geri, todel vaziuokles laiko ilgai ir yra priziurimos. Dar patarimas ziureti moto valandas ir pasiskaiciuoti vidurki. Maniskei buvo 87km/h tai daugiau uzmiescio masina.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6760: 2015 Spalio 21, 09:14:57 »
dekui :) kaip atskirti ar pas auto orine pakaba ar ne?

Neprisijungęs detomkis

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6761: 2015 Spalio 21, 10:27:01 »
1 lendi po masina ir su amortikais turi buti pagalves.
2 per MMI menu turi buti vaziuokles aukscio reguliavimo opcija.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6762: 2015 Spalio 21, 10:33:18 »
Gal tu nesiriša vienas pirkti auto, jei nezinai net kaip oriniai amortikai atrodo  :think:
Amortikai atrodo taip, manau atskirsi nuo spiruokliu,o ant mmi valdymo paspaudęs CAR nustatymą, su orine važiuoklė turėtum pamatyti toki vaizdą :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Spalio 21, 10:47:03 sukūrė L8 »

Neprisijungęs KietasNulis

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6763: 2015 Spalio 21, 11:38:24 »
Sveiki,

Noriu pirkti Audi A6 2009m, nes ji man labai patinka, bet esu žalias kokios ligos pas ją ir ką reikėtų patikrinti ją perkant. Kiek skaitinėjau tai suprantu pagrinde purkštukus patikrinti su kompu ir grandine ar įtempėjus? Prašau labai neteisti jai ne čia parašiau, bet būsiu dėkingas už informaciją. Palnuoju važiuot šitą pažiūrėt: http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-3-0-l-universalas-2009-dyzelinas-4450368.html Idomi ir Jūsų nuomonė dėl kainos ir pan. Ačiū už atsakymus.[size=78%] [/size]

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6764: 2015 Spalio 21, 11:41:50 »
As pries 3menesius buvau pats nuskrides ir nusipirkau C6. Patarimas oro uoste nuomojantis masina iskarto prasyti kad butu galimybe grazinti kitame oro uoste nei pasiemi. Nes man buvo 400km iki oro uosto is kurio pasiemiau, o grazinau uz 20km nuo masinos.
Pasiemiau as kompa su laidu ir tikrai nepasigailejau, nes pirma ziureta 13-14 kanala rode -1.xx ir panasiai tai iskarto apsisukau ir nuejau. Nupirkus buvau audi centre ir man patikrino visa masina, bei atspausdino tikslia informacija kas keista buvo per paskutinius apsilankymus. Grandines itempeja kaip kazkas forumuose minejo tai 100eur ir pakeistas. Purkstukai po 300vnt kainuoja, o ju reikia 6 :). Todel patarimas imti kompa ir stebeti butent juos. Vaziuokle irgi mazai sansu, kad bus suvaryta. keliai ten geri, todel vaziuokles laiko ilgai ir yra priziurimos. Dar patarimas ziureti moto valandas ir pasiskaiciuoti vidurki. Maniskei buvo 87km/h tai daugiau uzmiescio masina.
O kur ziureti moto valandas ir kaip paskaiciuoti vidurki ?

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6765: 2015 Spalio 21, 11:48:10 »
O kur ziureti moto valandas ir kaip paskaiciuoti vidurki ?
C6 tema skaityk, tikrai rasi, dar pavartyt naudingus patarimus, netinginiauk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6766: 2015 Spalio 21, 15:23:49 »
Gal tu nesiriša vienas pirkti auto, jei nezinai net kaip oriniai amortikai atrodo  :think:
Amortikai atrodo taip, manau atskirsi nuo spiruokliu,o ant mmi valdymo paspaudęs CAR nustatymą, su orine važiuoklė turėtum pamatyti toki vaizdą :)
Dabar jau tikrai atskirsiu,nes spyruokliu pas orinius nera :) Ziuresiu ne vienas,bet ir ne su audiniu specu.

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6767: 2015 Spalio 22, 11:04:54 »
Kadangi vakar sprogo padanga (R20), o per sezoną 3 padanga :-{, dėl per mažo slėgio. Galvoju įsidėti slėgio sensorius. Ar verta juos dėtis? Kaip suprantu reikia 4 sensorių ir ECU ar dar ko nors reikia? Bei kaip su pajungimu prie MMI, ar reikia dar ką papildomai? Bei kiek žiūrinėju ebay, tai tiek sensorių originalių, tiek ECU kelių rūšių yra. Iš kur žinoti, kuris tinkamas, nes visi rašo, kad tinka c6 3.0tdi. :)

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6768: 2015 Spalio 22, 11:14:14 »
Pradziai reikia pradet nuo to koks pas tave auto? kuriu metu? FL ap pre FL? nes ten sistemos skiriasi.
Jei iki 2008, tai reikes 4 sensoriu ratuose, pacio bloko, tada 4 davikliai posparniuose, laidynas, kodavimas. Ar apsimoka ar nzn  (-) , zmones kalba kad daznai subludija si sistema  :V .

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6769: 2015 Spalio 22, 11:24:10 »
Pradziai reikia pradet nuo to koks pas tave auto? kuriu metu? FL ap pre FL? nes ten sistemos skiriasi.
Jei iki 2008, tai reikes 4 sensoriu ratuose, pacio bloko, tada 4 davikliai posparniuose, laidynas, kodavimas. Ar apsimoka ar nzn  (-) , zmones kalba kad daznai subludija si sistema  :V .
2006. Tai kaip suprantu daug darbo, Ir dar nemažai kainuos.. Pradžiai nusipirkau rankinį matuoklį, bet kiekvieną dieną slėgį tikrintis tai nežinau nežinau..

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6770: 2015 Spalio 22, 11:25:07 »
Kadangi vakar sprogo padanga (R20), o per sezoną 3 padanga :-{, dėl per mažo slėgio. Galvoju įsidėti slėgio sensorius. Ar verta juos dėtis? Kaip suprantu reikia 4 sensorių ir ECU ar dar ko nors reikia? Bei kaip su pajungimu prie MMI, ar reikia dar ką papildomai? Bei kiek žiūrinėju ebay, tai tiek sensorių originalių, tiek ECU kelių rūšių yra. Iš kur žinoti, kuris tinkamas, nes visi rašo, kad tinka c6 3.0tdi. :)
Važinėju su r20 jau kokie 3-4 metai, dar nei karto nebuvo su padangom problemu :think:

Neprisijungęs Munis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6771: 2015 Spalio 22, 11:38:20 »
Važinėju su r20 jau kokie 3-4 metai, dar nei karto nebuvo su padangom problemu :think:
Na matyt man sekasi. :) Dvi padangas guzais išmetė (Lietuvos keliais), viena padanga ant lenkimo sprogo (Švedijoj), viena padanga deformavosi dėl mažo slėgio ir sprogo (Švedijoj), ir vakar biški galą užmetė, per mažas slėgis buvo, nors visada pučiu 2,7-3,0bar, ir matyt slystant ant asfalto susikreipė padanga ir plyšo.. O padanga prieš 3mėn pirkta. Naudoju Nankang NS2 ultra sport, ne geriausios padangos, bet nesitiki, kad jos tokios lievos gali būti. Patys ratai Sline nuo q5 originalūs. Dabar ir vėl užsisakiau tokias pat dvi. Ir jei vėl sprogs, mesiu lauk aš tas padangas. 4 metus važinėjau su Dunlop sport max tt, buvo šonas įplyšęs ir nieko. O čia.. :-{

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6772: 2015 Spalio 22, 11:58:00 »
Visa ta laiką važinėjau su Good Year, jokių bėdų.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6773: 2015 Spalio 22, 12:14:32 »
Na matyt man sekasi. :) Dvi padangas guzais išmetė (Lietuvos keliais), viena padanga ant lenkimo sprogo (Švedijoj), viena padanga deformavosi dėl mažo slėgio ir sprogo (Švedijoj), ir vakar biški galą užmetė, per mažas slėgis buvo, nors visada pučiu 2,7-3,0bar, ir matyt slystant ant asfalto susikreipė padanga ir plyšo.. O padanga prieš 3mėn pirkta. Naudoju Nankang NS2 ultra sport, ne geriausios padangos, bet nesitiki, kad jos tokios lievos gali būti. Patys ratai Sline nuo q5 originalūs. Dabar ir vėl užsisakiau tokias pat dvi. Ir jei vėl sprogs, mesiu lauk aš tas padangas. 4 metus važinėjau su Dunlop sport max tt, buvo šonas įplyšęs ir nieko. O čia.. :-{
jei ant posūkio ji plyšta gal poabandyk su pardavėju pakalbėti dėl garantinio :think::think: keistai

Neprisijungęs Swiss

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6774: 2015 Spalio 22, 15:19:22 »
Autojutoje Kaune dabar vyksta akcija originaliems valytuvams. C6 priekiniai valytuvai - 40 EUR.