Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1247943 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6150: 2011 Birželio 10, 12:11:14 »
ff :s (aa) po keliu menesiu stovejimo, sian uzkuriau varikliuka su kita galva.. kaip smagu kad pagaliau vel ji vaziuos :)  :G

(y) ledas dabar pas tavęs :D

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6151: 2011 Birželio 10, 17:01:49 »
ne ledas.. puse dienos prasipisau su stabdziais, teko visus diskus nuimti ir su sepeciu ant bulgarkes nusveisti. neimanoma buvo stabdyti- muse. beja jau antra karta taip valau. kas karta po ilgo stovejimo...

Neprisijungęs M-Tech

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6152: 2011 Birželio 11, 13:18:40 »
Sveiki, turiu problema su stabdziais S6 2.2 . Siandien is ryto uzsikuriau, pradejau vaziuoti ir nuspaudus stabdzio pedala jis pradejo kalti lyg koks ABS veiktu, bei pedalas pasidare kietas kaip malka :-{ Smarkiau nuspaudus stabdi, ant kompo atsiranda raudona ( ! ) ikonele,
Kas galejo atsitikti? Nuejo satabdziu pompa? ff

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6153: 2011 Birželio 11, 22:31:42 »

sendien paziurejau savo kuleri ir va is foto matos kad jis slapuoja siek tiek.   ta vieta kur praleidzia yra virsui prie isejimo i paemimo kolika o ne apacioi. taigi klausimas ar daro traukai kokia itaka tas mazas praleidimas ar ne ?? isemus ta kuleri apvertus vidui tepalo nebuvo ir neteliuskavo , ipyliau benzino praplovimui ,  tai ganetinai svarus isbego, nustebau kad tepalo nei  vidui nebuvo nei slangose nebuvo, buvo siek tiek  parasoje bet nebuvo balu.

as vazinejau su kaiuro tol kol fuel kut pradejo daryt, kaiurumas buvo toks kad su burna neidavo slegio apdaryt, isimeciau kita irgi kiaura pasirodo, tai dbr jau vel girziu sniokstima, tai reiks meginti virinti ar  ka tais, nes uz padoria kaina gera ar pavyks rasti, (150 lt uz nezinia kada prakiursianti aliuminio gabala nera padori kaina bent jau man :D ) o del tepalo kuleryje nera ko pergyventi, gi turbinins matoras jis siek tiek pasiima, visgi 19metu pas man, per  15k km supyliau 3l ir galvos nesuku, norma visa laika palaikau didziaja tiek tepalo tiek apsuku :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6154: 2011 Birželio 12, 21:03:09 »
Sveiki, turiu problema su stabdziais S6 2.2 . Siandien is ryto uzsikuriau, pradejau vaziuoti ir nuspaudus stabdzio pedala jis pradejo kalti lyg koks ABS veiktu, bei pedalas pasidare kietas kaip malka :-{ Smarkiau nuspaudus stabdi, ant kompo atsiranda raudona ( ! ) ikonele,
Stabdžių kriaušė pasakė "viso gero" ;) Naudota kainuoja iki 100 Lt, bet ne visada iš pirmo karto galima gera surasti

Neprisijungęs M-Tech

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6155: 2011 Birželio 12, 23:27:57 »
Stabdžių kriaušė pasakė "viso gero" ;) Naudota kainuoja iki 100 Lt, bet ne visada iš pirmo karto galima gera surasti

O kurioj vietoj ta "kriause" yra? Gal ja galima restauruoti?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6156: 2011 Birželio 12, 23:31:39 »
Ji sunugta su stabdžių skysčio bakeliu ;)

Neprisijungęs M-Tech

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6157: 2011 Birželio 12, 23:36:35 »

Pas mane stabdziu skyscio bakelis stovi atskirai, o taip vadinamos stabdziu pusles kaip pas senasias Audi nera;)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6158: 2011 Birželio 12, 23:54:34 »
Tai kas tada ten pas tave padaryta? Bakelis ne kaip foto?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6159: 2011 Birželio 13, 01:34:05 »

Pas mane stabdziu skyscio bakelis stovi atskirai, o taip vadinamos stabdziu pusles kaip pas senasias Audi nera;)
Ne taip supratai, stabdžių kriaušė yra ne ta pūslė, jinai yra apačioj kairėj pusėj prie lanžerono
http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/brake.html#bomb
Gal kas turi nuorodą su schema, kad parodyt, kur tikslai jinai yra

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6160: 2011 Birželio 13, 05:10:37 »
vistik reiktų gerai pasitikrinti ar tikrai tikrai tai kriaušei kapiec   http://20v.org/brakprob.htm#bomb

Gal ja galima restauruoti?
Nerestauruojamos jos.
buvau užėjęs intyernete, kad restauruoja in USA ir in Poland  (+)
Tai kas tada ten pas tave padaryta? Bakelis ne kaip foto?
gal taip ?

Neprisijungęs M-Tech

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6161: 2011 Birželio 16, 11:53:21 »
Ačiū visiems atsakiusiems, problema kaip mistiškai atsirado, taip mistiškai ir pradingo :D-prieš porą dienų teko gerai užstabdyti ir stabdžiai vėl susitvarkė, sakyčiau laikinai netgi buvo geriau nei prieš tai būdavo. Visgi gerai pastabdžius kartais ant kompo atsiranda šauktukas raudonam fone, bet kolkas tai važiavimui nemaišo

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6162: 2011 Birželio 17, 01:08:28 »
gal kas žinote, iš kokios plastmasės pagamintos apačios s2 bamperiams? turėtų būti kaip ir a6c4, bet ir šio nežinau.
Ar gali taip būti PP? O gal ABS plastmasė (skaičiau ji būna minkštesnė, atsparesnė, bet nemačiau atvazdo)?

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6163: 2011 Birželio 17, 09:59:40 »
s2 visas bamperis pagamintas is trapios, lengvos, kietos plastmases, nikeo panasaus su S4/S6 bamperiu  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6164: 2011 Birželio 17, 10:03:10 »
s2 visas bamperis pagamintas is trapios, lengvos, kietos plastmases, nikeo panasaus su S4/S6 bamperiu  ;)
Jau patikrintas trapumas :D bet man įdomu plastmasės rūšis. :) dėl litavimo technologijos :)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6165: 2011 Birželio 17, 10:12:18 »
tai rusis nebus ta pati, nes s6 bamperio apacia lankstosi, o s2 trupa iskart  :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6166: 2011 Birželio 17, 10:17:59 »
tai rusis nebus ta pati, nes s6 bamperio apacia lankstosi, o s2 trupa iskart  :V
nežinau koks s6 (apie jį ir nerašau), bet esu gavęs nuo c4 bamperio apačią, ir teko iš jo lituoti eSo bamperyje lopą, tai analogiška "lupos" plastmasė.  O trapus s2 buvo tik žiemą, nes dabar man jis gan minkštas atrodo, net masčiau ar nebus tai ABS plastmasė... :V

O gal visgi PP (Polipropilenas)?

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6167: 2011 Birželio 17, 10:37:51 »
tai c4 kaip ir S6 ar S4 ta pati plastmase  :V apie plastmases mokiausi, bet dabar neatsimenu, todel tiksliai nepasakysiu, ka su kuo lituot reiks  ?!? bent pas mane tai ir dabar s2 bamperis kietas buvo ir elgtis su juo atsargiai reikejo  :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6168: 2011 Birželio 17, 10:40:35 »
tai c4 kaip ir S6 ar S4 ta pati plastmase  :V apie plastmases mokiausi, bet dabar neatsimenu, todel tiksliai nepasakysiu, ka su kuo lituot reiks  ?!? bent pas mane tai ir dabar s2 bamperis kietas buvo ir elgtis su juo atsargiai reikejo  :V
gal stiklopuoštinis ar kitokia kopija?
Dėl viršaus trapumo manau sutikčiau, tačiau apačia man minkštesnė atrodo :)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6169: 2011 Birželio 17, 10:43:08 »
apacios struktura kitokia negu virsaus, panasi i c4, bet ne tokia pat, stiklo pluosto ten nera

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6170: 2011 Birželio 17, 10:53:26 »
apacios struktura kitokia negu virsaus, panasi i c4, bet ne tokia pat, stiklo pluosto ten nera

ką turi omeny, kad ne tokia pat?  ?!? galinį  eso bamperyje kablio skylę lopiau su c4 priekinio buferio apačios iškarpa (abejoju ar skirsis s2 plastikas nuo priekinio). Ta plastmasė buvo tokiopat storio, ir net drįsčiau teigti, jog tokia pati rūšis :)

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6171: 2011 Birželio 17, 10:55:12 »

ką turi omeny, kad ne tokia pat?  ?!? galinį  eso bamperyje kablio skylę lopiau su c4 priekinio buferio apačios iškarpa (abejoju ar skirsis s2 plastikas nuo priekinio). Ta plastmasė buvo tokiopat storio, ir net drįsčiau teigti, jog tokia pati rūšis :)
galinis visai kitas plastikas atrodo

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6172: 2011 Birželio 17, 11:43:05 »
as ciupinejau abudu, nu matosi kad nera identiski plastikai, ir tvarkyt abu bamperius nesiau, s2 nebuvo taip gerai padarytas, kaip c4  :V

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6173: 2011 Birželio 17, 12:52:30 »
ta vadinama apacia tikrai yra ka veikt norint tinkamai pasidaryt, o ir stiklo audinys ten fig sulimpa nebent ant kniedziu ir paliksi belenkaip

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6174: 2011 Birželio 18, 16:16:35 »
Gal pas ką nors buvo atsitikęs toks bajeris, kad S4 C4 vietoj vidutinių sąnaudų pradėjo momentines rodyt? (!?) :D