Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1241111 kartus)

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #5750: 2011 Vasario 24, 15:38:22 »
Dėl farų tai kai variau su intencija, kad už bonusą padarys, tai net nežiūrejau nieko... dabar jau susireguliuosiu...
Dėl silent'serio skambtelsiu Mega'ui ;) Reik prieš tai nuspręst, kur važiuot, dar girdėjau Molėtuose nėra kamerų...

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5751: 2011 Vasario 24, 16:52:23 »
Dėl farų tai kai variau su intencija, kad už bonusą padarys, tai net nežiūrejau nieko... dabar jau susireguliuosiu...
Dėl silent'serio skambtelsiu Mega'ui ;) Reik prieš tai nuspręst, kur važiuot, dar girdėjau Molėtuose nėra kamerų...

ne kamerose esme.. kontrolieriuose visas reikalas  :) sitie kur be kameru ir sutrini vaiksto kaip tik labiausiai bijo atsakomybes ir darba prarast

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5752: 2011 Vasario 24, 18:51:54 »
be to kas liecia jau toki dalyka kaip faru sureguliavimas tai galetum padaryti juk 10lt kainuoja  ;)
kur cia 10 litu kainuoja lempu reguliavimas?  :D pas mus tai 25 lt vienetas :O

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5753: 2011 Vasario 24, 21:52:18 »
be to kas liecia jau toki dalyka kaip faru sureguliavimas tai galetum padaryti juk 10lt kainuoja  ;)
kur cia 10 litu kainuoja lempu reguliavimas?  :D pas mus tai 25 lt vienetas :O
as dariau vilniuje zirmunuose salia autodetaliu parduotuves Intercars

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5754: 2011 Vasario 25, 09:55:12 »
galima nesunkiai ir paciam susireguliuot. jei viskas ok, tai ir kontrolierius pareguliuoja.

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5755: 2011 Vasario 25, 11:36:12 »
tai kad pas taves ten reflektoriai isdege.. ar tik nereiks faru paciu pasikeisti :(

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5756: 2011 Vasario 25, 12:15:53 »
tai kad pas taves ten reflektoriai isdege.. ar tik nereiks faru paciu pasikeisti :(
Aha... bet ten tolimųjų šviesų... tolimų netikrina :)
Šiaip aš jau nusiteikinėju, kad keist reiks daug ką.....
Ble buvo laikai: duodi tech. pasą ir po kelių valandų lipdukai ir talonas... ff

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5757: 2011 Vasario 25, 12:43:39 »
blin buvo laikai: duodi tech. pasą ir po kelių valandų lipdukai ir talonas... ff

buvo laikai, kai zudavo zmones daugiau nei 2 i para. dabar jau nei 1 nesiekia ;)

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5758: 2011 Vasario 25, 16:04:06 »
blin buvo laikai: duodi tech. pasą ir po kelių valandų lipdukai ir talonas... ff
O kas tau sake kad tolimuju netikrina??? man apsoliuciai visas sviesas tikrino, prisikabino prie to kad gale pries rukinis neveike, tada vienas priekinis zibintas klibejo, tada kitas per zemai sviete ir pries rukines per zemai, bet pries rukines sake kad gali svrbiausia kad ne per aukstai butu

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5759: 2011 Vasario 25, 18:50:35 »
galima nesunkiai ir paciam susireguliuot. jei viskas ok, tai ir kontrolierius pareguliuoja.
Dabar tas dede kontrolierius tik uz bonusus pakelnoja ta aparata ir iveda kad atseit faros gerai sviecia ff,as kai ejau tech apziura man pavarho betampyti ta savo aparata,o tikrinti tikrina visas sviesas-trumpas,ilgas ir chalogenus (+)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5760: 2011 Vasario 25, 20:22:50 »
Dabar tas dede kontrolierius tik uz bonusus pakelnoja ta aparata ir iveda kad atseit faros gerai sviecia ff,as kai ejau tech apziura man pavarho betampyti ta savo aparata,o tikrinti tikrina visas sviesas-trumpas,ilgas ir chalogenus (+)
man viena per zemai sviete, tai sako pasuk kad pakiltu siek tiek, gerai kad priejimas geras ir pirstais viskas reguliuojasi, pasukau greitai iki normos ir vsio jokiu bonusu, beje dar kuriozas buvo, kad pamirsau vaistinele su gesintuvu isidet   :-{  :-], visa laime kad akumas nepritvirtintas buvo, tai paklibines ji apsidziauge kad nepraeis TA ir  nepastebejo kad ju nera,  liepe prisitvirtint akuma ir atvaryt is naujo, kieme sutvarkiau per 20 min ir paskutine darbo minute gavau TA sumokejes papildomus 6lt, nors neturejau nei vaistineles nei gesintuvo  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5761: 2011 Vasario 26, 10:05:28 »
man viena per zemai sviete, tai sako pasuk kad pakiltu siek tiek, gerai kad priejimas geras ir pirstais viskas reguliuojasi, pasukau greitai iki normos ir vsio jokiu bonusu, beje dar kuriozas buvo, kad pamirsau vaistinele su gesintuvu isidet   :-{  :-], visa laime kad akumas nepritvirtintas buvo, tai paklibines ji apsidziauge kad nepraeis TA ir  nepastebejo kad ju nera,  liepe prisitvirtint akuma ir atvaryt is naujo, kieme sutvarkiau per 20 min ir paskutine darbo minute gavau TA sumokejes papildomus 6lt, nors neturejau nei vaistineles nei gesintuvo  :D
As kai jau po visko vaziavau lauk,tai man sako varyk ta masina toliau nuo cia pasistatyk ir ateik,ateinu-iteike man tech apziuros lapa,lipdukus ir sako-tik buk geras siandien lipduku neklijuok(nes buvo trukes priekinis stiklas) :D,kitra dien uzsiklijavau lipdukus ir vazineju sau ramiai (aa).

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5762: 2011 Vasario 26, 13:17:04 »

jei po sedene akumas, vis tiek klibija? tipo reik islupt sedyne jam?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5763: 2011 Vasario 26, 16:05:49 »
pas mersa po kapotu buvo

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5764: 2011 Vasario 26, 16:54:29 »
silkei neleisiu jam sedeniju kelnot :-{

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #5765: 2011 Vasario 26, 17:22:07 »
Nesuprantu ko čia verkiat? Ar bent vienam prašė per TA nuimt sėdynę (!?) Man nei silkei, nei bemsui nieko nesakė

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5766: 2011 Vasario 26, 20:53:55 »
Man tai kabinosi prie ismetimo, nes ant duju ir benzo vienodi parametrai buvo. Sako nepxxk man proto kad perjungei :-] tai dar pats atsisedes i masina junginejo duju-benzo myktuka :-] Kol jam irodziau (!?) kazkoks bukas pasitaike, bet viskas ok baiges

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5767: 2011 Vasario 28, 10:48:55 »
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-s6/id-1160012 kaina krenta, gal kas susidomesit?  :D :D domejaus kaip ir kas padaryta, tai savininkas daug nezino, nes viska jam groundwirus padare, suzinojau idomu dalyka, kad deze originali palikta ir jis sake kad ji atlaiko iki 1000ag :V

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5768: 2011 Vasario 28, 11:23:36 »
sita anksciau Vilniuje vazinejo ir jau buvo viskas padaryta pas praeita savininka, gal todel daug ko ir nezino..

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5769: 2011 Vasario 28, 11:50:50 »
sita anksciau Vilniuje vazinejo ir jau buvo viskas padaryta pas praeita savininka, gal todel daug ko ir nezino..

jinai kaip prostitutė per rankas eina, bet nė pas vieną neužsilieka  :D buvo vilniuje, po to kretingoje, po to palangoj jei neklystu ir galiausiai klaipėdoj atsidūrė  :D

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5770: 2011 Vasario 28, 11:59:09 »
 :D "kotik perdazyta"  :D

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5771: 2011 Vasario 28, 15:41:51 »
kad inai palangoi ne but nebuvo :D po vilniaus visuomet krt inai buvo ir kol inai buvo pardavinejama ir vazinejos krt  skelbime buvo nurodytas miestas klp :D:D  gal db ir is tikro nukeliavo i klp inai bet nlb noriu tiket.  per metra nuo jos stovejau su savo eske , siule sudragint jis man :D:D:D:D:D bet nenorejau as :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 28, 15:48:10 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5772: 2011 Vasario 28, 15:51:54 »
jop, niekur ji neiskeliavo ;)

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5773: 2011 Vasario 28, 23:02:25 »
http://www.youtube.com/watch?v=GUlc4EYuRdk apkatke :) auto tiesa ne mano ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5774: 2011 Kovo 01, 00:44:18 »
http://www.youtube.com/watch?v=GUlc4EYuRdk apkatke :) auto tiesa ne mano ;)
Kazkur matytas tas skydelis :-],dabar kai jinai vaziuoja galima ramiai ir  ff (+)