Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1253754 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #425: 2008 Birželio 19, 21:55:18 »
Na blin, ir kaip tu paaiskinsi kompui kur dingsta išpustas oras?
Aš techniškai, praktiškai paaiškinau reikalo esmę, bet, jei TU MANAI kad visgi tinka tai mano argumentai bejėgiai :[

as tau nepaaiskinsiu, nes kai man aiskino tai as ten nieko nesupratau..... kai su komp. programavimu nebuvau susidures tai net neissivaizduoju kaip ten padaro, bet sake, kad padaro.... kiek tam reikale ar padaryme teisybes , nzn.... veinu zodziu jei isidejai isorini bow'a reikia perprogramuoti ECU... sakau tai ka man sake...  (h)

va, katik vienas geras zmogus atsiunte vilniecio numeruka, kuris tuom uzsiimineja.. Patvirtino mano liaupsias, kad tik idejus isorini bov'a ir nieko daugiau nedarius su ECU - nekoks varijantas... bet perprogramavus ECU jie susigyvena ir dirba gan neblogai. Issiaiskinta ir del tos smarves salone. Viskas del per riebaus misinio. Anksciau as jo nejauzdavau del recerkuliacinio bovo.... Ir viska suvedus i kruva preliminariai galima sakyt issiaikinta kodel nemniaus daro 17-18 ltr normaliu tempu vazinejant mieste. Tsakant reikes mastyt apie percipivima pas ta zmogu.
Ziuriu tau kokia gamykline Vag enciklopedija priesh nosi pakishi ir isaiskinsi kas kur kaip, bet tu vistiek vadovausiesi tuoka kad tau kazkas kazkur aishkino, kur tu nieko nesupratai bet visgi tikriausiai manytai kad yra tai o ne kitaip  :D :[