Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1260672 kartus)

drunkenmaster

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3550: 2010 Vasario 04, 05:55:48 »
o kaip tau prasuks toki maza skyveli?! beto varztas tikrai nekukliai buna uzverztas.... :) o atsukant kai kur nors(pvz smagratis) uzkisamas atsuktuvas ir tada bandomas atverzt skyveli,tai jis kartu su varztu pajuda. nes jegos ji atsukt tikrai reikia :) orine puska neatsaudo. pats sukiau su vamzdziu.tik priekio neardziau.
O kodėl negalėtų prasukti? Jeigu tas varžtas, pvz., buvo per silpnai priveržtas, tai mano nuomone su laiku gali atsirasti laisvumas, tada pirmiausia lūžta šponkė, o paskui, jeigu dar ilgiau važinėjama, ir vožtuvus gali pasivyt. Pas mane turbūt panašiai ir buvo, nes labai daug jėgos nereikėjo tam varžtui atsukti, nors ir ant klijų buvo prisuktas :O Ir atsuktuvo tokiu atveju nenaudojau, tiesiog buvo įjungtas bėgis ir draugas laikė stabdžius paspaudęs :V Ir išvis pas mane ten jau kažkieno xaltūra buvo pridaryta, nes diržas pagrindinis visai laisvas buvo, nedaug trūko, kad būtų peršokęs :O