Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1262155 kartus)

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #3150: 2009 Lapkričio 25, 18:05:33 »
na pas mane dujotiekis yra jau daugiau kaip metai nors as su jom pavazinejau kokia 3000-4000 km nedaugiau (norit tikekit norit ne). Pas mane bent jau tai nekas su dujom. Labai nepatiko man anos. Labai svarbu reduktorius. Man ikiso 100kw nors kai as paklausiau ar tikrai uzteks tokio tai sako jo jo uzteks ne tokias masinas dar tokius dedam. Na bet jis per mazas yra. Esme ne kw, o kiek reduktrius tam tikram momentui sugeba isgarint duju. O ir vazevimas kazko man netinka siaip atrodo lyg yra trauka, bet karta bandziau uzmynt ir ties 3000rpm buvo kazkas panasaus kaip buna "fuel cut'as", po to laiko daugiau 3000rpm nekeliau. Siaip trasoj tai lyg ir nieko. Na man su jomis zodziu nepasiseke ir isvis kyla noras man jas is ten isgyvendint jei zinociau, kad daugiau kuro kainos nekils.... tai kaip ir stovi jos pas mane kolkas su tustuteliu baku ir laukia blogiasniu laiku.... yra ir daugiau dujijinku, bet jiems kazkaip matyt su jom labiau pasiseke.....

Supratau. na as dujas pats montuosiuosi, tai ir ziuriu geriausio varianto. Kompa paemiau lietuviska-Tamonos. is atsiliepimu visai vykes kompas, daug programavimo galimybiu. reduktoriu svarstau ar Arctic (160kw) ar OMVL sako kad ~190kw tempia..
Ar nebutu sunku pafotografuoti kaip sistema stovi po kapotu? idomu kokie sprendimai padaryti kad graziai viska isvedzioti...