Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1249841 kartus)

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1825: 2009 Vasario 12, 19:43:52 »
vaziavau kaip ir visa laika.... issukau is posukio ir uzmyniau nedugnais bet panasiai... ir girdziu tik kad uzdzerzge gale ir ziuri jau stoju.... Gale kazkas pastoviai dzerzgia taip kaip dantratis i dantrati kabintu vienas kita, poto greit ismeciau is laisva. Poto ijungoiu pavara o as stoviu vietoj su didziuliais dzerzgimais gale  (z).... Tai taip saltas prakaitas ir perbego pervisa... galvoju Pyz.de...c reduktoriui. Poto sumasicua pabandyt diff paspaust.. ziuriu jau vaziuoju kol neatsijungia diff automatiskai.... nu krc. Galu gale, pasidarau kad neatsiblokuotu galas automatiskai ir nujudu link 4.2 serviso... Ten pakelia ir sako panasiausia, kad galine keleivio puses granata arba pusasis, bet viskas bus aiskiau kai ryt isardys gala.. Tai vat... ir apskritai man siandien nesiseke... kai reikejo verkiant masinos, tai ji butinai turejo sulust... Ir dar pamenu neseniai gyriausi, kad su ja per dideliu bedu nebuvo per 2 metus laiko eksplotavimo, tai va dabar, turbut kazkas nubaude  (z) (z) :/

P.S. cia siaip man issiliet norejau.... Noris begt ir rekt per laukus....  :-{
man toks bajeris per tris vasaros menesius 23-is kartus nutiko.....chuinia nieko baisaus

pvz
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 12, 19:52:15 sukūrė S2 »