Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1241571 kartus)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1751: 2009 Vasario 06, 23:02:23 »
:O
o as issivaizdavau, kad S2 sedanu nebuvo...  (!?)
kad tas sedanas competition su es'o nakleika atrodo :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1752: 2009 Vasario 06, 23:09:05 »
:O
o as issivaizdavau, kad S2 sedanu nebuvo...  (!?)
kad tas sedanas competition su es'o nakleika atrodo :D

tuoj per ausį gausi :D čia tikras eS 2 :D

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1754: 2009 Vasario 07, 01:10:16 »
yra tų S6'tų (c5) daug. Vien klp kokias 5 tai tikrai esu matęs :) o apie S6/C4 kaip tik deficitas:) Tarkim, aš gyvenu šiaip mažeikiuose savaitgaliais ir daugiau s6 nesu matęs. Tėra tik viena s4/c4  :D

klysti flexai. stovi prie iki ant gatves viena s6/c4 jau kokius metus laiko jei ne daugiau. taip, kad tu nevienintelis tesi turedamas toki "vienetini" mazikiuose modeli

flex

• Svečias
« Atsakymas #1755: 2009 Vasario 07, 01:16:46 »
yra tų S6'tų (c5) daug. Vien klp kokias 5 tai tikrai esu matęs :) o apie S6/C4 kaip tik deficitas:) Tarkim, aš gyvenu šiaip mažeikiuose savaitgaliais ir daugiau s6 nesu matęs. Tėra tik viena s4/c4  :D

klysti flexai. stovi prie iki ant gatves viena s6/c4 jau kokius metus laiko jei ne daugiau. taip, kad tu nevienintelis tesi turedamas toki "vienetini" mazikiuose modeli

vo, reikės apžiūrėt ta progą, nes rimtai to nematęs :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1756: 2009 Vasario 07, 22:24:21 »
tai sitam klipe vis delto s4 http://www.youtube.com/watch?v=bHtp3oS7JZU  ?? man graziai atrodo s4/b5 (y)
mačiau kaip važiavo ši S4 Varšuvoj, tiesa nelabai sėkmingai - motorą užlenkė
fotkinau telefonu.........

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1757: 2009 Vasario 07, 22:31:52 »
Cia pastave telefonas fotoaparate ar fotoaparatas telefone??  :D  :D  :D  nes kokybe tai  (y)  :)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1758: 2009 Vasario 07, 22:32:36 »
bet siaip, aplamai tai situ S4(c4) ar S6 (c4) tai neperdaugiausiai yra...

Kaune kiek esu mates karts uo karto vaziuojanciu tai :
Maszylio, Justin (kiek supratau jis is Kauno), poto dar kazkoki tai "morku" spalvos kartais esa kartais matydavau trinantis dazniausiai aleksote, poto dar S6  stovincia kartais uzmatau sidabrine (isore tai jos ledas  :H) ir dar cia kazkada eSa maciau juoda savanoriais vaziuojant (gal nevietinis  ?!?), silainiuose dar stovejo sidabrinis eSas, bet kiek maciau autopliuse jis stovejo...aaa, dar Eolte matau stovincia juoda sedana S4'ta ir 4 ziedu klubas atrodo lyg viena turi sidabrine S4'ta. Nu ir dar manaja jei uzskaitom prie eSu tai tada 10 eSu Kaune. Nu tai va, ant ranku pirstu suskaiciuot eina, ta vadinasi ir nera labai dauk siu modeliu Kaune  (+)

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 07, 22:36:47 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1759: 2009 Vasario 07, 22:34:51 »
Cia pastave telefonas fotoaparate ar fotoaparatas telefone??  :D  :D  :D  nes kokybe tai  (y)  :)
samsungas 5 mgp.....

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1760: 2009 Vasario 07, 23:00:07 »

Maszylio, Justin (kiek supratau jis is Kauno), poto dar kazkoki tai "morku" spalvos kartais esa kartais matydavau trinantis dazniausiai aleksote, poto dar S6  stovincia kartais uzmatau sidabrine (isore tai jos ledas  :H) ir dar cia kazkada eSa maciau juoda savanoriais vaziuojant (gal nevietinis  ?!?), silainiuose dar stovejo sidabrinis eSas, bet kiek maciau autopliuse jis stovejo...aaa, dar Eolte matau stovincia juoda sedana S4'ta ir 4 ziedu klubas atrodo lyg viena turi sidabrine S4'ta. Nu ir dar manaja jei uzskaitom prie eSu tai tada 10 eSu Kaune. Nu tai va, ant ranku pirstu suskaiciuot eina, ta vadinasi ir nera labai dauk siu modeliu Kaune  (+)

kazkaip manau kad arba nesimato likusiuju,arba dar kas,nes siaip jau s4/c4 ir s6/c4 buvo prikepta normaliai :V bent jau vln tai ju matau,ir nemazai :V

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1761: 2009 Vasario 07, 23:05:14 »
mano buvusią matai?

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1762: 2009 Vasario 07, 23:08:42 »
nu net nzn.... siaip daba tai apskritai nematau tu eSu su C4 bletom, vazinejanciu, o Kaune tikrai kiekviena diena vazineju ir gan nemazai tenka. Mashylio tik karts nuo karto uzmatau.

O cia siaip toks klausimelis pas Tave quattre. Vis ziuriu ziuriu ir vistoliau ziuriu bet niekaip man nedasunta. Kas cia per parasas pas Tave apacioj "2.5 20vT". Tiksliau kas cia per 2.5 ??  ?!?  :D jei nepaslaptis.  ;) siaip idomu pasidare  :)

mano buvusią matai?

Ta prasme ar Kaune matau ar cia pas quattre klausiama ......
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 07, 23:11:51 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1763: 2009 Vasario 07, 23:10:49 »
spėju zyzelio bloką įsimetęs........

flex

• Svečias
« Atsakymas #1764: 2009 Vasario 07, 23:14:32 »

dėl to eSus ir reikia puoselėt, stengtis atgaivint, o po to bus likimas kaip su dušimtinėm, veškėm, nyksta ir mažai kam rūpi jas išsaugot..... :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1765: 2009 Vasario 08, 00:17:55 »
dusimtiniu ir veskiu labai daug isdauzyta ir dalim paleista ar siaip i metala lietuvoj nuejo, vien vln kai daliu ieskodavau, tai prisiklausiau kaip anksciau kazkas turejo kokia ledine dusimtine ir pabaigoj griovys ar medis koks  :[ dabar esam tas pats laikas ateina nieko cia nepakeisi  :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #1766: 2009 Vasario 08, 00:30:29 »
dusimtiniu ir veskiu labai daug isdauzyta ir dalim paleista ar siaip i metala lietuvoj nuejo, vien vln kai daliu ieskodavau, tai prisiklausiau kaip anksciau kazkas turejo kokia ledine dusimtine ir pabaigoj griovys ar medis koks  :[ dabar esam tas pats laikas ateina nieko cia nepakeisi  :V

galima pakeist, bent neleist eSam, kuriuos patys turim, kad išnyktų :D tiesiog nesudaužyt ir kaskart papuoselėt ;) :H

Neprisijungęs andreika

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1767: 2009 Vasario 08, 02:09:09 »

galima pakeist, bent neleist eSam, kuriuos patys turim, kad išnyktų :D tiesiog nesudaužyt ir kaskart papuoselėt ;) :H
puoselet reikia ir net privaloma :)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1768: 2009 Vasario 08, 09:48:17 »
Viskas remiasi i finansus.

flex

• Svečias
« Atsakymas #1769: 2009 Vasario 08, 11:09:40 »
Viskas remiasi i finansus.

o pasakyk kas eSkėje brangiausia? :D kiek pastebėjau, jog remontas yra pigiau grybo, tik valgymas exkliuzyvinis :D

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1770: 2009 Vasario 08, 11:24:23 »
bamperiai brangiausi :DDDD  be motoro su turba ir ecu :DDDD

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1771: 2009 Vasario 08, 12:06:57 »

Plius du avantai tamsūs, vienas su 2,2T, kitas mechanas 4,2,S6 sidabrinis avantas 2,2T su dujomis, S8 kaip mano ex, S6 sedanas juodas, S4 sedanas tamsus ;) Taip kad Flex skaičiuok :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #1772: 2009 Vasario 08, 12:54:41 »
Na aš tik apie S4 ir S6 fokusuojuos (c4)  :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1773: 2009 Vasario 08, 13:08:12 »
spėju zyzelio bloką įsimetęs........
blokas 2.2 :) viduj truputi chimycinta

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1774: 2009 Vasario 08, 14:05:46 »

Plius du avantai tamsūs, vienas su 2,2T, kitas mechanas 4,2,S6 sidabrinis avantas 2,2T su dujomis, S8 kaip mano ex, S6 sedanas juodas, S4 sedanas tamsus ;) Taip kad Flex skaičiuok :D

ogi rimtai, ta s4 tamsiai melyna seedana mano draugelis turi, tik, kad labai senai ir esa ir pati ji bemaciau.