Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 734124 kartus)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1250: 2010 Sausio 18, 23:57:45 »
Tai tu geriau pats pasigilink, o ne pulk iškart... Aš sakau, kaip yra pas mane rs, o jei pas tave ten tdi su kokiomis nasa technologijų pagalvėmis, tai gali būti, ir jei eolto meistras taip sako, tai jau turbūt tau kitų nuomonė nebesvarbi... Bėje, matosi, kad tikrai rimti žmonės, jei tau kainą padaro didesnę, nei audi centras.
da man isvis neidomu kas ir kur ten pas tave tame rs,mes diskutavom apie tdi,o tu is kart kaip viso galo meistras visur kisi savo trigrasi.visur ir visada viska zinai,toks jausmas kad tu visus audi modelius esi turejas ardes ir t.t.

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1251: 2010 Sausio 18, 23:59:34 »
ne nera ten sunku , pasek kur jis eina ir bus viskas aisku

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1252: 2010 Sausio 19, 06:55:19 »
Tai tu geriau pats pasigilink, o ne pulk iškart... Aš sakau, kaip yra pas mane rs, o jei pas tave ten tdi su kokiomis nasa technologijų pagalvėmis, tai gali būti, ir jei eolto meistras taip sako, tai jau turbūt tau kitų nuomonė nebesvarbi... Bėje, matosi, kad tikrai rimti žmonės, jei tau kainą padaro didesnę, nei audi centras.
da man isvis neidomu kas ir kur ten pas tave tame rs,mes diskutavom apie tdi,o tu is kart kaip viso galo meistras visur kisi savo trigrasi.visur ir visada viska zinai,toks jausmas kad tu visus audi modelius esi turejas ardes ir t.t.

Kai tu tiek turėsi ir išardysi, kiek aš, tada galėsi drąskyti akis, nors aš tau atrodo normaliai pasakiau, kam jos skirtos, o tu čia bandai kažką naujo išrasti. Tau ir šiaip nesvarbu, apie ką aš kalbu, tau svarbu kažką kitaip pasakyti, nei aš pasakau, svarbu paprieštarauti.
Toliau, tęsiant apie pagalves, tai ten su tuo laiduku GALËTØ reguliuotis elektrohidraulinis tempimas,gal kai kuriuos meistrus tie laideliai ir subalamutina, jog taip ir yra, bet kad ten nėra to reguliavimo, dvi pagalves tokias namie turiu paskerdęs, ir ten niekam nėra ką reguliuoti. Jei norėsi, dėl tavęs foto padarysiu.
Plius pasiimk testerį, ir pasimatuok viską, esant šaltam ir karštam varikliui, pamatysi, kad ten tik viena ir nekintanti varža.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 19, 13:53:21 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1253: 2010 Sausio 20, 00:34:26 »

Kai tu tiek turėsi ir išardysi, kiek aš, tada galėsi drąskyti akis, nors aš tau atrodo normaliai pasakiau, kam jos skirtos, o tu čia bandai kažką naujo išrasti. Tau ir šiaip nesvarbu, apie ką aš kalbu, tau svarbu kažką kitaip pasakyti, nei aš pasakau, svarbu paprieštarauti.
Toliau, tęsiant apie pagalves, tai ten su tuo laiduku GALËTØ reguliuotis elektrohidraulinis tempimas,gal kai kuriuos meistrus tie laideliai ir subalamutina, jog taip ir yra, bet kad ten nėra to reguliavimo, dvi pagalves tokias namie turiu paskerdęs, ir ten niekam nėra ką reguliuoti. Jei norėsi, dėl tavęs foto padarysiu.
Plius pasiimk testerį, ir pasimatuok viską, esant šaltam ir karštam varikliui, pamatysi, kad ten tik viena ir nekintanti varža.
gerai jei jau tau taip atrodo kad as tiesiog visada stengiuosi paneigti tai ka tu pasakai,tai jei tau nuo to tik lengviau bus tai gali taip ir galvoti.tiesiog man atsibodo kai kokia tema be butu koks klausymas be iskiltu ir nesvarbu koks auto modelis i visus klausymus i visas bedas tik tu gali atsakyti teisingas niekas kitas tik tu.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1254: 2010 Sausio 20, 06:49:10 »

gerai jei jau tau taip atrodo kad as tiesiog visada stengiuosi paneigti tai ka tu pasakai,tai jei tau nuo to tik lengviau bus tai gali taip ir galvoti.tiesiog man atsibodo kai kokia tema be butu koks klausymas be iskiltu ir nesvarbu koks auto modelis i visus klausymus i visas bedas tik tu gali atsakyti teisingas niekas kitas tik tu.

Keista, kodėl tau taip atrodo................. Atsakau, nes pats su tuo susidūriau ir ilgai prie to galų ieškojau.
P.S. Paspausk ignore, jei jau tau viskas nepatinka.

Skura

• Svečias
« Atsakymas #1255: 2010 Sausio 20, 21:39:52 »
Pjaunates del nieko, nemanau, kad verta del skirtingu nuomoniu draskytis ir akis badyt.  :V

Neprisijungęs kipshas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256: 2010 Sausio 20, 23:42:35 »

Keista, kodėl tau taip atrodo................. Atsakau, nes pats su tuo susidūriau ir ilgai prie to galų ieškojau.
P.S. Paspausk ignore, jei jau tau viskas nepatinka.
taip yra
p.s.nejungsiu jokiu ignore nes man to nereikia

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1257: 2010 Sausio 21, 21:35:31 »
kiek apytiksliai kainuoja 2.5tdi 103kw kuro siurblio restauracija?

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258: 2010 Sausio 21, 22:54:24 »
kiek apytiksliai kainuoja 2.5tdi 103kw kuro siurblio restauracija?
nuo 400

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1259: 2010 Sausio 24, 21:21:42 »
Hmm šiandien tokį nesklandumą apturėjau: Atėjau kurti automašinos, pakaitinu kelis kartus žvakes, suku starterį, iš karto pradėjo kabinti, bet kai tik pradeda kabinti, iš kart išmeta pritraukimo rėlė  ir starteris be akrovos pasisuka biški ir atsijungia. Pagalvojau hmm, gal čia šiaip bajeris, po to vėl kelis kartus iš eilės tokie bajeriai pasikartojo, kol pagaliau užsikūrė.

Klausimas, wtf, kas čia kaži labiausiai kaltas, pritraukimo rėlė peza ar kas nors su kontaktine grupe (kontaktinę buvau keitęs prieš porą metų, bet pirkau kinietišką, tad čia nėra labai patikima vieta.) ? ar elektrikas gali nustatyti bėdą? Nes kai prasidirba, užsikuria per akimirksnį. Akumas naujas, su senu, tai vos pasukdavo, bet problemų nebūdavo (kol aišku senasis akumas nusibaigė)

Ûkininkas

• Svečias
« Atsakymas #1260: 2010 Sausio 27, 12:03:54 »
Hmm šiandien tokį nesklandumą apturėjau: Atėjau kurti automašinos, pakaitinu kelis kartus žvakes, suku starterį, iš karto pradėjo kabinti, bet kai tik pradeda kabinti, iš kart išmeta pritraukimo rėlė  ir starteris be akrovos pasisuka biški ir atsijungia. Pagalvojau hmm, gal čia šiaip bajeris, po to vėl kelis kartus iš eilės tokie bajeriai pasikartojo, kol pagaliau užsikūrė.

Klausimas, wtf, kas čia kaži labiausiai kaltas, pritraukimo rėlė peza ar kas nors su kontaktine grupe (kontaktinę buvau keitęs prieš porą metų, bet pirkau kinietišką, tad čia nėra labai patikima vieta.) ? ar elektrikas gali nustatyti bėdą? Nes kai prasidirba, užsikuria per akimirksnį. Akumas naujas, su senu, tai vos pasukdavo, bet problemų nebūdavo (kol aišku senasis akumas nusibaigė)
identiška problema budavo ypač kai reiktavo pasukti ilgiau... ant šilto taip nenutikdavo... (-)tai pakeičiau starterio dantratuka (man rodos jis bendeksu vadinamas  :-]) pradziai galvojau kad pritraukejas durniuoja bet pasirodo  jis veikė gerai...gal ir tau kažkas panašaus.. :-{

Ûkininkas

• Svečias
« Atsakymas #1261: 2010 Sausio 27, 12:56:31 »
noriu paklausti artinka priekabos kablys nuo "silkės" ant ceškes??? (!?) bent man atrodo kad nelabai o gal ir klystu?? :O

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1262: 2010 Sausio 27, 21:31:50 »
Sveiki, gal kas turi priejima prie kokiu nors elektroniniu katalogu ar sejp kokiu nors fotografiju, kaip i c4 yra imontuotas autonominis sildytuvas (webasto).
Pats bandziau detali.ru, bet is tenai kazkodel visi c4 paveiksliukai dinge. Paveiksliukus galeciau priimti ir pm.

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1263: 2010 Sausio 29, 10:52:56 »
Sveiki visi :) visi turit audi c4 daugmaz, gal zinote kur yra lauko temperaturos daviklis, kurioje vietoje kebule jis stovi ? ? :)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1264: 2010 Sausio 29, 10:56:18 »
vidury priekinio bamperio uz groteliu.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1265: 2010 Sausio 29, 11:05:12 »
tiksliau vairuotojo puseje uz apatiniu groteliu

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1266: 2010 Sausio 29, 11:09:50 »
aisku dekui :)

Neprisijungęs darius6

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1267: 2010 Vasario 01, 18:59:50 »
gal kas zino kur vilniuj galetu pigiai ir gerai nustatyti degima?audi c4 2.5 tdi

Neprisijungęs kestoaudiquattro

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1268: 2010 Vasario 05, 18:38:40 »
Sveiki,
Gal pas ką yra rastavkių brėžinukas 5-iom skylėm, toks, kad galima būtų nunešti tekintojui  ?!?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1269: 2010 Vasario 08, 16:11:05 »
:) na ka ir aš atgal sugryšiu į C4 kėbula.. :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1270: 2010 Vasario 09, 19:12:48 »
Kas be variklio ir nesandarumu slangose ar radiatoriuje gali valgyti antifriza? peciukas be klimos jei tai turi esmes

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1271: 2010 Vasario 09, 22:26:12 »
Kas be variklio ir nesandarumu slangose ar radiatoriuje gali valgyti antifriza? peciukas be klimos jei tai turi esmes
visur kur yra ausinimo trasa gali buti nutekejimai,pasidek balta lapa ar laikrasti garaze po auto ir ryte rasi vieta kur nuteka

Neprisijungęs cooze

• Įrašai: 218
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1272: 2010 Vasario 11, 02:15:10 »
man jis irgi stebuklingai dingsta, buna viskas normalei ir opa kartais dingsta iki MIn ribos, bet daugiau ir nebenubega ,ties ta vieta ir pasilieka, bet cia neaiskei taip buna..

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1273: 2010 Vasario 11, 10:03:29 »
dar gali buti kad bakelis saibom parejo, antifriza pradeda leisti per bakelio sujungima.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1274: 2010 Vasario 11, 23:27:59 »
galvos tarpines,pacios galvos nepamirstam ;)