Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1249111 kartus)

sausainis

• Svečias
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1025: 2008 Lapkričio 21, 12:11:26 »
man vis ramybes neduoda misinio riebumas... Kodel kai as nuspaudziu gaza mazdauk iki puses nuo kokios 50 km/h greicio, greitis kyla rodos dauk smagiau nei nuspaudus iki dugno. Dar su slegiu huine : pirmuoju atveju slegis sukyla iki 1,2 bar, o iki dugno kokia apie 0,8 - 1 bar buna... kame reples ? aisku, as dar nezinau ties kokiais sukiais yra didziausias nm pas mane nes cipuota (stock'e ties 1950 rpm turi but didziausias kaip zinom visi) tai sakau kai nuspaudziu tik iki puses tai gal sukiai buna tiksliai ties nm virsune tuo tarpu ir slegis buna didziausias ir gaunas taip, lupa lyg ir neblogai (!?) gali tep but ?
 Jau man daugelis minejo, kad kai "papjaustau" pasijaucia bendzo kvapas toks nezymus, lygtais butu misinys riebus. Nu nutekejimu lygtais tikrai nera... O tas daviklis, kuris "ziuri" oro temp. isiurbimo kolekturiuje kazi dideli vaidmeni vaidina misinio riebume ?
 tai vis masciau is masciau kaip sita reikala butu galima issiaiskint del to riebumo... ar galima butu su diegnostika visa sita reikala matyti realiai kaip dirba lamda, MAF ir kiti visi davikliai ??  :V sandien parvaziavo gauge'as su "a/f ratio" matuokliu, ziuresiu ka jis parodys  :V