Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1204370 kartus)

Neprisijungęs Martux

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6025: 2011 Balandžio 21, 20:19:43 »
Siandien nusipirkau galinius amortizatorius 'Koni'. Isardzius savaji paaiskejo, kad skiriasi amortizatoriaus ta dalis kur varztas uzsisuka virsuje :-{ pas naujaji plonesnis sriegio diametras ir trumpesnis. Netinka atramine guma su ivorem. Gal kam teko susidurti su sita beda? Reiks rytoj grazinti atgal i parduotuve (385 lt/vnt) :[
Plonesnis todėl, kad nuo davė ne nuo to modelio. Pas tave sriegis M12, o pas naująjį greičiausiai M10 ?!? Koni Sport pirkai? Tada naujų kodas turbūt bus 80-2762 :V
Koni geltoni tokie. Pas naujus sriegis M10 o pas senaji M12. Siandien grazinau, tai vos manes neiskoliojo, kad tipo pas tave ne S modelis ir t.t. Nebuvo noro su jais diskutuoti. Uzsakiau su M12, bet ne Koni. Tipo sako negamina. Tai dabar bus kazkokia neaiski firma. Tai dabar nebesuprantu, ar pas mane keisti galiniai kelmai ar buvo isleisti modeliai su skirtingais amortizatoriais?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6026: 2011 Balandžio 21, 22:47:51 »
Koni geltoni tokie. Pas naujus sriegis M10 o pas senaji M12. Siandien grazinau, tai vos manes neiskoliojo, kad tipo pas tave ne S modelis ir t.t. Nebuvo noro su jais diskutuoti. Uzsakiau su M12, bet ne Koni. Tipo sako negamina. Tai dabar bus kazkokia neaiski firma. Tai dabar nebesuprantu, ar pas mane keisti galiniai kelmai ar buvo isleisti modeliai su skirtingais amortizatoriais?
Nu pas mane gale Koni Sport ir sriegis kaip priklauso, nes iš pradžių irgi su plonesniu buvau nusipirkęs :V

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6027: 2011 Balandžio 21, 23:43:51 »
Nu pas mane gale Koni Sport ir sriegis kaip priklauso, nes iš pradžių irgi su plonesniu buvau nusipirkęs :V
O tai kuriems modeliams tinka tas su plonesniu sriegiu?

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6028: 2011 Balandžio 22, 06:14:50 »
Neatsimenu dabar tiksliai (z)

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6029: 2011 Balandžio 22, 10:10:06 »
vakar apie 21.30h eske agresyviai i Seskines kalna kylo ir nuruko Ukmerges plentu, ne is musiskiu kas nors?

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6030: 2011 Balandžio 22, 13:30:47 »
pirstais i save nerodysiu  :)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6031: 2011 Balandžio 22, 16:33:34 »
O tai kuriems modeliams tinka tas su plonesniu sriegiu?

Reikia pagal VIN ziureti kas sudeta, visos sports type suspenssion ejo su M12. Pas mane A6 C4 2,5TDI Q su is gamyklos isejusia S pakaba, irgi M12. M10 eina i paprastas pakabas tiek Q tiek fwd. Skiriasi lekstes gale kai M12.

Neprisijungęs Martux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6032: 2011 Balandžio 23, 12:44:09 »
O tai koks kodas Koni sport su M12? Nerandu. Dabar man atveze Sachs jau su M12. Tai bandysiu tokius statyti. Kokie atsiliepimai apie juos? Kaina irgi nebloga, 320 lt/vnt.

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6033: 2011 Balandžio 27, 15:23:34 »
elektros temoj niekas nepakomentuoja tai pasikartosiu cia : po scan'o radau klaida 00519 intake manifold sporadic: pressure sender G71 | signal too high, istryniau bet neaisku ar vel neismete jos, cia kaip suprantu bus kazkas su MAP sensorium? ar kazkur intake kiaura ir jis grybauja? ECU kaip ir chipuotas bet daugiau 0.9(1.9) borto kompas nerodo, su senu ECU kiek pamenu tas pats buvo bet ten chipas neaiskios kilmes..

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6034: 2011 Balandžio 27, 16:41:56 »
elektros temoj niekas nepakomentuoja tai pasikartosiu cia : po scan'o radau klaida 00519 intake manifold sporadic: pressure sender G71 | signal too high, istryniau bet neaisku ar vel neismete jos, cia kaip suprantu bus kazkas su MAP sensorium? ar kazkur intake kiaura ir jis grybauja? ECU kaip ir chipuotas bet daugiau 0.9(1.9) borto kompas nerodo, su senu ECU kiek pamenu tas pats buvo bet ten chipas neaiskios kilmes..
nežiūrėk ką borto kompas rodo žiūrėk geriau į http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,127571.0.html

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6035: 2011 Gegužės 03, 20:20:57 »
Ar daug reikalų AAN'ui karterio tarpinę pakeist? Ar reikia variklį pakelti?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6036: 2011 Gegužės 04, 00:57:39 »
arba balki numest turbut arba pakelt motora

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #6037: 2011 Gegužės 04, 18:53:17 »
arba balki numest turbut arba pakelt motora
Aišku, tada nelįsiu ten :D

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6038: 2011 Gegužės 04, 19:59:33 »
motoras kabo ant kebulo, deze paspiri pagaliu, balki tik atsuki ir palieki kabaliuot, toliau easy

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6039: 2011 Gegužės 08, 01:27:11 »
klausimas visiems s4 lęšinių lempų turėtojams: ar turėjot tokį prikolą,kad reguliuojant šviesas priešrūkinės nesutaptų su arimosiom? man servisiuky sureguliavo,bet TA vyrukai tikino kad nevienodai ir kad nieko nebus be lempų keitimo, nes viduje esančios gumos susidevėjo. Aiškiai kažkur kažkoks š yra malamas :)
prie to pačio: ar neina be priekio nuardymo pakeist vožtuvų veleno salnyko?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6040: 2011 Gegužės 08, 08:58:32 »
klausimas visiems s4 lęšinių lempų turėtojams: ar turėjot tokį prikolą,kad reguliuojant šviesas priešrūkinės nesutaptų su arimosiom? man servisiuky sureguliavo,bet TA vyrukai tikino kad nevienodai ir kad nieko nebus be lempų keitimo, nes viduje esančios gumos susidevėjo. Aiškiai kažkur kažkoks š yra malamas :)
prie to pačio: ar neina be priekio nuardymo pakeist vožtuvų veleno salnyko?

Žaidimas nusimato. Nuėmus stiklus, viskas nesunkiai padaroma.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6041: 2011 Gegužės 09, 01:41:34 »
manau reikes giliau lysti... neuzteks nueimt stiklus ir is priekio pasiziureti i lesius

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6042: 2011 Gegužės 09, 02:27:24 »
lempas ardyt daug sunkumo nėra, bet kad žaidimas tai taip... įtariu gal geriau tam kartui susikraut kokias nelęšines, nes priešrūkinių vistiek nenaudoju. Tik reiks rast kas paskolintų  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6043: 2011 Gegužės 09, 06:55:42 »
manau reikes giliau lysti... neuzteks nueimt stiklus ir is priekio pasiziureti i lesius

Apie žiūrėjimą niekas ir nekalba, nuo to jie patys nesusitvarkys.

P.S. Žiedini - sistema tenai kaip 2x2, išsiardysi ir pats suprasi.

Neprisijungęs M-Tech

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6044: 2011 Gegužės 09, 12:07:22 »
Sveiki, norėčiau truputį su jumis pasikonsultuoti.
Pas mano S6 C4 problema su turbinos pūtimu-pagal borto kompo parodymus turba max. užpučia 1.4 bar kas gautusi apie 0.4bar realaus spaudimo, mašina buka, važiuoja panašiai kaip gyvas 2.3 atmosferikas-vakar vos 323 kregždę nupučiau :-{
Atjungus nuo westgate šlangute, ją užglušinus su varžtu, bei atjungus fiškę (nežinau kaip ją tiksliau užvadinti, ji randasi beveik po filtradėže) turba užpučia 2.4bar ant skydelio ir trauka gerokai pagerėja. Aišku turba užsipučia tik prie 3000rpm. Pradžioj taip ir važinėjausi, bet po kokio mėnesio įvyko kaip ir fuelcat'as-numynus gazą, toks jausmas kad nukirstų kuro padavimą :/ Aišku tai neatsitikdavo dažnai.
Žinau kad geriausiai būtų jungti prie diagnostikos, bet pasijungus per VAG com nieko neranda (-)
Gal pas ką nors iš jūsų buvo panaši problema?

P.S Sorry jei jau apie tai buvo kalbėta kažkurioj temoj ;)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6045: 2011 Gegužės 09, 12:51:41 »
Sistemoj skylių nėra? O N75 vožtuvas atlieka savo funkciją?

Neprisijungęs M-Tech

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6046: 2011 Gegužės 09, 13:40:41 »

Buvo trūkusi šlanga kur eina nuo interkulerio iki oro sklendės, tą pakeičiau.
O kaip patikrint tą N75 vožtuvą?  :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6047: 2011 Gegužės 09, 14:00:32 »

paduoti 12v ir klausytis ar klaksi viduj. Nes jei jis neveikia, tai sistema stock užpučia tik 0.4 bar (borto kompe - 1.4).

Neprisijungęs M-Tech

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6048: 2011 Gegužės 09, 14:13:28 »

paduoti 12v ir klausytis ar klaksi viduj. Nes jei jis neveikia, tai sistema stock užpučia tik 0.4 bar (borto kompe - 1.4).

Reiks pabandyti, nes kaip įtariu čia ir bus tas vožtuvas nuo kurio fiškę atjungiau.
Ar sunku tokį vožtuvą gauti? Ir kiek pas tave skydelije rodo max barų su overboost?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6049: 2011 Gegužės 09, 14:53:49 »
Su overboost'u rodo 2.2bar :) Įmanoma gauti, nėra jie ten deficitiniai baisiai. Pas Tomą ar žaliuosiuos ežeruos tikrai rasti galima.